FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

miky_hz
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la miky_hz » 22 jan 2010, 15:55

Yaya hoce da ide to je sigurno prije ili kasnije,mislim neznam hoceli odma ili nekad kasnije ali ja sam na tv-u neki dan gledao njegov intervju i kaze kako ce kad tad zaigrati u Engleskoj e hoce li to biti prije ili kasnije vidjecemo...vidimo i da Pep sve vise sansu daje Sergiu mozda i to nesto govori ,a novi ugovor Yaye ne mora znaciti to da ce on taj ugovor odraditi do kraja,vec je potpisan cisto zbog toga da se uzme sto veca odsteta za za njega logicno...naravno ja nebi volio da on ode,ali ako on zeli da ide i ima zelju, nezadovoljnog igraca netreba drzati u timu...
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 22 jan 2010, 18:28, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 22 jan 2010, 17:56

Dovedete Mascherana evo ja vam napravim ugovor moze ?Platite nam 35.000.000 € + 10% od narednog transfera.Ili date na Yayu Tourea i 15.000.000 € .slika
:lol: :lol: :lol: dobar si :D
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 22 jan 2010, 17:57

mascherano meni nekako preglup igrac. debilski ide u duele i tako bolji yaya 100 puta.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 22 jan 2010, 19:10

Wolverine je napisao/la:cuj yaya i pare za mascerana. prije bi suprotno trebalo biti :lol:
Salio sam se malo ali suprotno da bude :o .
Masch je uz Essiena najbolji DM na svijetu a ima 25 god.
Realno kada bi doslo do realizacije transfera odnosno zamjene igraca
Maschernao=====>Yaya Toure + 5.000.000 € najmanje .
FK Pjetlovi

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 22 jan 2010, 19:13

reds je napisao/la:
Wolverine je napisao/la:cuj yaya i pare za mascerana. prije bi suprotno trebalo biti :lol:
necu nista pisat, nego cu reci da pogledas na post koji si citirao.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 22 jan 2010, 19:17

Kako,Toure bolji od Mascherana ? :roll:
FK Pjetlovi

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 22 jan 2010, 19:19

nema boljeg od tourea na toj poziciji ,mascerano je prljav igrac i u barci posebno u primeri gdje se igra cist nogomet on bi svaku tekmu crveni fasovao neka njega u mesarskoj ligi . ;)
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 22 jan 2010, 19:20

uuu, da!

ofanzivno je mnogo mnogo bolji nego mascherano. mnogo bolju tehniku ima, a svi znamo kakav je u odbrani.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 22 jan 2010, 19:24

Nemojte kasnije reci da vam nisam nudio :D .

P.S Ali sto ste htjeli dovesti Mascha ljetos ?
FK Pjetlovi

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 22 jan 2010, 19:25

zato sto toure i keita idu na africki kup nacija, i pravi se manjak na poziciji zadnjeg veznog. ali izgleda da pep ipak vjeruje busketsu.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 22 jan 2010, 19:27

slika
FK Pjetlovi

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 22 jan 2010, 19:42

mascerano je za milion skuplji od yaya tourea
izvor
http://www.transfermarkt.de
tu u cenu ulazi hijladu razloga
a jedan od najbitnijih st oyaya toure je malo jeftiniji je to sto neigra ovu sezonu konstanto
MVP - Messi-Villa-Pedro

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 22 jan 2010, 19:47

i ti vjerujes transfermarktu?

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 22 jan 2010, 20:24

reds je napisao/la:
fino se slaiti...
reds je napisao/la:Kako,Toure bolji od Mascherana ? :roll:
a ovako drug moj,
prvo i najvaznije je da je Yaya korpulentniji i jaci u duel igri od Mascherana, onda tehnicki je dosta dobar za razliku od Argentinca koji je u najmanju ruku panj...nekoliko puta je znao uzeti loptu na svojoj polovini, preci pola igraca protivnickog tima i zabiti gol, to je jednom cini mi se uradio kod nas, a par put u Monacu..ovo je glavni razlog zbog cega ne treba kupiti Mascherana...u igri glavom Yaya je jaci, po meni Mascherano nekako brze i spretnije zna oduzeti loptu od Yaye, al i ovaj to radi odlicno...to je jedina prednost Mascherana...
a jos da ne racunam prgavost koju mrzim kod igraca...

i jos kad se pogleda zadnjih nekoliko sezona, Yaya igra 100 puta bolje od Javiera
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 22 jan 2010, 21:16

ZELJO DO GROBA je napisao/la:i jos kad se pogleda zadnjih nekoliko sezona, Yaya igra 100 puta bolje od Javiera
Brate moj ubaci mene u ekipu kao sto je Barca postacu najbolji igrac na svijetu na svojoj poziciji.Masch u Liverpoolu mora dosta povuceno igrati za razliku od Tourea koji slobodno moze krenuti naprijed,jer znam da i ako izgubi loptu i odbrani ima Alvesa(brzog)Puyola(jednog od najboljih na svijetu+sto je mozda najbrzi stoper na svijetu,jer je omalen)Pique,Abidal.A Masch ako izgubi loptu u odbrani ima Johnsona,Carraghera,Skrtela/Aggera,Insu.Tako da je Toure bezbrizni,a i sami znate kakva je Liverpoolova odbrana pogotovo ove sezone.Imate jacu ekipu tako da je mnogo lakse se snaci i igrati u drustvu Xavia,Inieste,Messia... nego u drustvu Lucasa,Aurelia,Kuyta... .Igrate opustenije, samopouzdanje vece,osvajate trofeje nema nikakvih briga.
Kad bi se Masch i Toure zamijenjili samo 1 sezone ne bi vi tako govorili.Toure je stvore na Premiershipa jer je jak,ima jak sut,visok... Masch je bar fizickom gradom stvoren za Primere omalen,brz,moze brzo loptu iznijeti sa svoje polovine itd... .Mislis da je lahko zaustaviti igrace tipa Adebayora,Drogbe,Jonesa,Haskeya,Carewa... grmalje visine preko 190 cm + fizicki vrlo jake igrace mozda sem Adebayora.Al nema veze svako ima pravo na svoje misljenje.Ja postujem vase.
FK Pjetlovi

Gerrard Pique
Kontakt:

Post Postao/la Gerrard Pique » 22 jan 2010, 21:22

Mozda je Toure bolji od Mascherana u ofanzivi a u defanzivi sigurno nije i ne treba zadnji vezni biti dobar u ofanzivi pogotovo u Barceloni jer samo zadnji vezni pomaze odbrani jer je formacija 4-3-3 a ne 4-4-2 a Toure moze igrat i ofanzivnog veznog jer je dosta puta znao u reprezentaciji i Monacu igrati ofanzivnog veznog pa je dobar u ofanzivi a Busquets je dosta defanzivniji od Yaye pa zato sigurno i dobija vise prilike u Engleskoj se ne igra sminkerski fudbal kao u Spaniji pa je zato Mascherano dosta grub al smirio bi njemu dozivljaj Guardiola kad bi dosao :D Jos jedna vrlina kod Mascherana je kad ga igrac predje sigurno ce potrcat za njim da ga bar pokusa zaustavit ;) I primjetio sam da Guardiola ne simpatise bas Tourea i Bojana jer znam kad je Rajkard bio trener dobivo je puno vise prilike a evo Busquets inace u prvih 11 umjesto Yaye :roll:
Moc imam u sebi,pravilo jedno sam je*i imaj obraz i karatker i ni od kog se ne grebi...

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 22 jan 2010, 21:22

reci mi sajt za cene igraca koji je bolji od transfermarkta,
sve srbske novine(kurir,blic,sport)kad im trebaju cene igraca tu gledaju,u novinama pise izvor od dakle su uzeli!
MVP - Messi-Villa-Pedro

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 22 jan 2010, 21:45

zna li se jel od strane sportskog kolektiva Barcelona bilo kakve pomoci za Haiti :?:
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 22 jan 2010, 21:46

losmi je napisao/la:reci mi sajt za cene igraca koji je bolji od transfermarkta,
sve srbske novine(kurir,blic,sport)kad im trebaju cene igraca tu gledaju,u novinama pise izvor od dakle su uzeli!
za cjene ne postoji normalno mjerilo. jednostavno je nemoguce nekome odrediti cjenu.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 22 jan 2010, 22:02

-Barcelona- je napisao/la:zna li se jel od strane sportskog kolektiva Barcelona bilo kakve pomoci za Haiti :?:
Neznam jel od kolektiva potrazit cu ,znam da je sam Henry dao 56 hiljada eura

Edit- i klub je dao 250 hiljada ;)
http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... 08931.html
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: enobarca i 6 gostiju.