bavarian_bk je napisao/la:E onda je moras uploadovati ,evo ti link : http://www.imagesforme.com/
uredu hvala puno
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
bavarian_bk je napisao/la:E onda je moras uploadovati ,evo ti link : http://www.imagesforme.com/
uredu hvala puno
Ma nemoj ... nemas ti pojma o fudbalu ! Memo je rek'o da mi nemamo para za Nike , a njegova je zadnja! Ti se nasao pametovat' , pa frajeru znas ti ko je Memo? On je potomak Chuck Norrisa i Xene ...RiNo je napisao/la:Pa da, sponzori se inace placaju...zato ih je tesko naciGenghis je napisao/la:E samo da vam javim ekskluzivnu vijest. Naime, prica se da je savez sakupio pare za Adidas, tako da ce nam ubuduce sponzor biti Adidas, sto je ipak veliki pomakDa nije bilo Meme, ko zna ko bi nam danas bio sponzor
![]()
umjesto adidasa stavi legeaWolffire je napisao/la:
veoma lijep dres ,,meni se svida,, ali ja sam niko i nista!!!! jedino ove zvjezdice nesmiju biti na dresu koliko ja znam???Željoman je napisao/la:umjesto adidasa stavi legeaWolffire je napisao/la:
Odlican dres ,ma zvjezdice i nemoraju biti !Wolffire je napisao/la:
Ko rukometni dresovi da budu. Bijeli dres sa crvenim i crnim sarama. Nek uzmu takve fudbalske i bicemo ko Egipatkatalinski je napisao/la:kao uvesce crvenu boju na dres zbog druga dva naroda
Tako je Memo.. javi nam kad se dogovoriteMaliMemo je napisao/la:Sredice ovo Memo sa Adidasom
reci mi da si se šalio za ovokatalinski je napisao/la:kao uvesce crvenu boju na dres zbog druga dva naroda
Jarane, odgovor je vrlo jednostavan: NEMA!Dalix je napisao/la:E ljudi ja živim u inostranstvu u Češkoj. Imali negdje da se kupi originalni dres reprezentacije Bosne i Hercegovine? Bio sam na bascarsiji i vec kupio dres ali taj nije originalni i dosta se razlikuje od pravog koji nose reprezentativci. Hvala na pomoći
Ne znaju oni u savezu a kamoli da mi znamoBoSna_pLayA je napisao/la:Zna li neko hoce li se mjenjati Dresovi za Kvalifikacije EP2012 ?
pa kakvi novi... istekao ugovor sa legea vec prosle godine a nsbih nije uspijeo naci novog sponzora pa su kvalifikaciju dalje igrali u istim dresom.kako davno istekao? Pa koji su novi?
nisam ovo znao, ispada da smo onda u utakmicama baraza gratis reklamirali legea marku sportske opremedrina1992 je napisao/la:pa kakvi novi... istekao ugovor sa legea vec prosle godine a nsbih nije uspijeo naci novog sponzora pa su kvalifikaciju dalje igrali u istim dresom.kako davno istekao? Pa koji su novi?
ali ja to nesta spekulisem da ce do prijetaljske utakmice sa njemackom 3.juna mozda nesta uspijeti sa adidas ili puma...
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Google Adsense [Bot], invincible1921, Sheyi i 41 gost.