Times sports page saying United interested in Glen Johnson.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Times sports page saying United interested in Glen Johnson.
Narin je napisao/la:Moyes just said on MUTV Mata could be the last signing this window, unless something changes in the last week.
On je sve do dolaska Mourina bio jedan od glavnih igraća Chelsea, mogao je ostati u klubu i boriti se za mjesto u ekipi da je imao namjeru.darker10 je napisao/la:Before last summer, my intention was to stay here for a long time; as long as the club wanted me to, and to keep winning trophies for Chelsea FC. This is how happy I was in the club and in the city. However, as you all know, things changed after the preseason. From feeling like an important player, I started to experience some difficult situations and I felt unable to help the team to the extent that I wanted and was used to.EPL je napisao/la:Chelsea is a top club and I have many friends there but you cannot turn down the chance to join Manchester United. I look forward to helping the manager and the team be successful in the coming years."
Zna se šta je United
Možda je u ovom trenutku najbolje upariti Cleverleya i Jonesa na sredini terena, da dobijemo na fluidnosti i agilnosti, te prije svega na "ball-wining" planu. Od te ofanzivne četvorke (u formaciji 4-2-3-1), vjerovatno će samo Valencia (ako bude igrao) moći dovoljno trčati i pokrivati prostor nazad. Ukoliko iza Mate, Januzaja i Kagawe (?), stavi Fellainia i Fletchera to će izgledati dosta tromo, jer ni jedan ni drugi nisu neki trkači.trxel je napisao/la:U odsustvu Carricka, bit ce problem u vec problematicnoj defanzivnoj vezi... Fellaini se vraca, ali Fella moze u tandemu sa def veznim, nikako da sam nosi to breme pored npr. Cleva. Fletcher je nekako najbolja opcija sa Fellom, jer cini mi se da se Jones tupi u vezi, iako moze igrati skoro svaku def poziciju, njegovo mjesto je na poz stopera...
Baš,ono kako god ispadne,nije slagao..DukeOfWellington je napisao/la:Narin je napisao/la:Moyes just said on MUTV Mata could be the last signing this window, unless something changes in the last week.![]()
Ovo bi mog'o bit zadnji transfer osim ako ne bude. Baš mu hvala na toj izuzetno preciznoj informaciji.
Gdje pronalazite ove citate realno? Posto gledam ima samo intervju na oficijalnoj i oprostajno pismo na njegovoj oficijalnoj.EPL je napisao/la:On je sve do dolaska Mourina bio jedan od glavnih igraća Chelsea, mogao je ostati u klubu i boriti se za mjesto u ekipi da je imao namjeru.darker10 je napisao/la:Before last summer, my intention was to stay here for a long time; as long as the club wanted me to, and to keep winning trophies for Chelsea FC. This is how happy I was in the club and in the city. However, as you all know, things changed after the preseason. From feeling like an important player, I started to experience some difficult situations and I felt unable to help the team to the extent that I wanted and was used to.EPL je napisao/la:Chelsea is a top club and I have many friends there but you cannot turn down the chance to join Manchester United. I look forward to helping the manager and the team be successful in the coming years."
Zna se šta je United
Clev trckara, ali malo toga korisnog uradi u defanzivi, za sad... Najveci problem sto nije siguran sa loptom, i oni obicni pasovi izgledaju nekad opasno. Pokusava, trudi se, ali nije neki duel igrac. Ima jos nade, ali mora pokazati bilo sto, ono do sada sto smo vidili je premalo. Ni Fellu ne zelim izdizati, ali eto mu prostora neka se dokaze, mislim da ne moze gore od pomenutog. Fletcher je iskusan lisac, i siguran sa loptom. Mata bi trebao imati loptu na protivnickoj polovini, a ne da se uvjek vraca po nju, a to mu tandem Jones-Clev bas i nebi mogao cesto priustiti...Unknown Genius je napisao/la:Možda je u ovom trenutku najbolje upariti Cleverleya i Jonesa na sredini terena, da dobijemo na fluidnosti i agilnosti, te prije svega na "ball-wining" planu. Od te ofanzivne četvorke (u formaciji 4-2-3-1), vjerovatno će samo Valencia (ako bude igrao) moći dovoljno trčati i pokrivati prostor nazad. Ukoliko iza Mate, Januzaja i Kagawe (?), stavi Fellainia i Fletchera to će izgledati dosta tromo, jer ni jedan ni drugi nisu neki trkači.trxel je napisao/la:U odsustvu Carricka, bit ce problem u vec problematicnoj defanzivnoj vezi... Fellaini se vraca, ali Fella moze u tandemu sa def veznim, nikako da sam nosi to breme pored npr. Cleva. Fletcher je nekako najbolja opcija sa Fellom, jer cini mi se da se Jones tupi u vezi, iako moze igrati skoro svaku def poziciju, njegovo mjesto je na poz stopera...
Cleverley bi mogao najviše profitirati dolaskom Mate, jer se od njega neće toliko tražiti ta kreativnost (što mu najviše zamjeramo), a defanzivni dio posla obavlja manje-više korektno. Što se Jonesa tiče, on bi mogao glumiti onog pravog DM-a, razbijača, mada je bolji na poziciji štopera, to je neupitno. Nismo još Fellainia vidjeli na toj poziciji i pitanje je kako on može odigrati tu ulogu, ali eto mogao bi se i probati dvojac Fellaini-Cleverley, pa da vidimo koliko Belgijanac može pomoći na toj jako bitnoj poziciji.
ne mogu da vjerujem šta čitamNarin je napisao/la:David Moyes "Juan is just the start of our rebuilding, there'll be many more to come just like him"
Možda zbog toga što on nije taj kvalitet da može igrati podjednako dobro u oba smjera. Traži se od njega zaista puno, a da bi to ostvario u Unitedu trebaš biti igrač WC klase. On to zasigurno nije. Ali ako mu se skine taj pritisak, da mu se malo defanzivnija uloga, u kojoj će on upravo tom svojom nekom trkom (znam da nije neki trkač, ali opet je bolji nego ostali veznjaci u tom segmentu) pokriti prostor, a može on poslužiti i u distribuciji lopte na protivničku polovinu. Možda nema one "killer" pasove, ali vjerujem da može igrati te sigurne i jednostavnije sa Matom i Rooneyem. A ko sa takvim igračima i ne može...trxel je napisao/la:
Clev trckara, ali malo toga korisnog uradi u defanzivi, za sad... Najveci problem sto nije siguran sa loptom, i oni obicni pasovi izgledaju nekad opasno. Pokusava, trudi se, ali nije neki duel igrac. Ima jos nade, ali mora pokazati bilo sto, ono do sada sto smo vidili je premalo. Ni Fellu ne zelim izdizati, ali eto mu prostora neka se dokaze, mislim da ne moze gore od pomenutog. Fletcher je iskusan lisac, i siguran sa loptom. Mata bi trebao imati loptu na protivnickoj polovini, a ne da se uvjek vraca po nju, a to mu tandem Jones-Clev bas i nebi mogao cesto priustiti...
cetri i po godine brate.Patrice_Evra_3 je napisao/la:Na koliko godina je potpisao Mata, je l' neko upratio? Ja nigdje ne nađoh taj podatak...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.