Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

beka23
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la beka23 » 25 jan 2014, 23:10

Times sports page saying United interested in Glen Johnson.
:lol:

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 25 jan 2014, 23:11

Narin je napisao/la:
Moyes just said on MUTV Mata could be the last signing this window, unless something changes in the last week.

Ovo bi mog'o bit zadnji transfer osim ako ne bude. Baš mu hvala na toj izuzetno preciznoj informaciji.

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 25 jan 2014, 23:12

U odsustvu Carricka, bit ce problem u vec problematicnoj defanzivnoj vezi... Fellaini se vraca, ali Fella moze u tandemu sa def veznim, nikako da sam nosi to breme pored npr. Cleva. Fletcher je nekako najbolja opcija sa Fellom, jer cini mi se da se Jones tupi u vezi, iako moze igrati skoro svaku def poziciju, njegovo mjesto je na poz stopera...
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

EPL
Kontakt:

Post Postao/la EPL » 25 jan 2014, 23:15

darker10 je napisao/la:
EPL je napisao/la:Chelsea is a top club and I have many friends there but you cannot turn down the chance to join Manchester United. I look forward to helping the manager and the team be successful in the coming years."
Zna se šta je United ;)
Before last summer, my intention was to stay here for a long time; as long as the club wanted me to, and to keep winning trophies for Chelsea FC. This is how happy I was in the club and in the city. However, as you all know, things changed after the preseason. From feeling like an important player, I started to experience some difficult situations and I felt unable to help the team to the extent that I wanted and was used to.
On je sve do dolaska Mourina bio jedan od glavnih igraća Chelsea, mogao je ostati u klubu i boriti se za mjesto u ekipi da je imao namjeru.
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!

beka23
Kontakt:

Post Postao/la beka23 » 25 jan 2014, 23:17

Jesu li RVP i Rooney spremni za Cardiff?

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 25 jan 2014, 23:20

trxel je napisao/la:U odsustvu Carricka, bit ce problem u vec problematicnoj defanzivnoj vezi... Fellaini se vraca, ali Fella moze u tandemu sa def veznim, nikako da sam nosi to breme pored npr. Cleva. Fletcher je nekako najbolja opcija sa Fellom, jer cini mi se da se Jones tupi u vezi, iako moze igrati skoro svaku def poziciju, njegovo mjesto je na poz stopera...
Možda je u ovom trenutku najbolje upariti Cleverleya i Jonesa na sredini terena, da dobijemo na fluidnosti i agilnosti, te prije svega na "ball-wining" planu. Od te ofanzivne četvorke (u formaciji 4-2-3-1), vjerovatno će samo Valencia (ako bude igrao) moći dovoljno trčati i pokrivati prostor nazad. Ukoliko iza Mate, Januzaja i Kagawe (?), stavi Fellainia i Fletchera to će izgledati dosta tromo, jer ni jedan ni drugi nisu neki trkači.

Cleverley bi mogao najviše profitirati dolaskom Mate, jer se od njega neće toliko tražiti ta kreativnost (što mu najviše zamjeramo), a defanzivni dio posla obavlja manje-više korektno. Što se Jonesa tiče, on bi mogao glumiti onog pravog DM-a, razbijača, mada je bolji na poziciji štopera, to je neupitno. Nismo još Fellainia vidjeli na toj poziciji i pitanje je kako on može odigrati tu ulogu, ali eto mogao bi se i probati dvojac Fellaini-Cleverley, pa da vidimo koliko Belgijanac može pomoći na toj jako bitnoj poziciji.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 25 jan 2014, 23:23

DukeOfWellington je napisao/la:
Narin je napisao/la:
Moyes just said on MUTV Mata could be the last signing this window, unless something changes in the last week.

Ovo bi mog'o bit zadnji transfer osim ako ne bude. Baš mu hvala na toj izuzetno preciznoj informaciji.
Baš,ono kako god ispadne,nije slagao.. :mrgreen:

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 25 jan 2014, 23:27

EPL je napisao/la:
darker10 je napisao/la:
EPL je napisao/la:Chelsea is a top club and I have many friends there but you cannot turn down the chance to join Manchester United. I look forward to helping the manager and the team be successful in the coming years."
Zna se šta je United ;)
Before last summer, my intention was to stay here for a long time; as long as the club wanted me to, and to keep winning trophies for Chelsea FC. This is how happy I was in the club and in the city. However, as you all know, things changed after the preseason. From feeling like an important player, I started to experience some difficult situations and I felt unable to help the team to the extent that I wanted and was used to.
On je sve do dolaska Mourina bio jedan od glavnih igraća Chelsea, mogao je ostati u klubu i boriti se za mjesto u ekipi da je imao namjeru.
Gdje pronalazite ove citate realno? Posto gledam ima samo intervju na oficijalnoj i oprostajno pismo na njegovoj oficijalnoj. :roll:

http://www.manutd.com/en/NewSignings201 ... ign=ManUtd" onclick="window.open(this.href);return false; evo inace intervju.

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 25 jan 2014, 23:30

Unknown Genius je napisao/la:
trxel je napisao/la:U odsustvu Carricka, bit ce problem u vec problematicnoj defanzivnoj vezi... Fellaini se vraca, ali Fella moze u tandemu sa def veznim, nikako da sam nosi to breme pored npr. Cleva. Fletcher je nekako najbolja opcija sa Fellom, jer cini mi se da se Jones tupi u vezi, iako moze igrati skoro svaku def poziciju, njegovo mjesto je na poz stopera...
Možda je u ovom trenutku najbolje upariti Cleverleya i Jonesa na sredini terena, da dobijemo na fluidnosti i agilnosti, te prije svega na "ball-wining" planu. Od te ofanzivne četvorke (u formaciji 4-2-3-1), vjerovatno će samo Valencia (ako bude igrao) moći dovoljno trčati i pokrivati prostor nazad. Ukoliko iza Mate, Januzaja i Kagawe (?), stavi Fellainia i Fletchera to će izgledati dosta tromo, jer ni jedan ni drugi nisu neki trkači.

Cleverley bi mogao najviše profitirati dolaskom Mate, jer se od njega neće toliko tražiti ta kreativnost (što mu najviše zamjeramo), a defanzivni dio posla obavlja manje-više korektno. Što se Jonesa tiče, on bi mogao glumiti onog pravog DM-a, razbijača, mada je bolji na poziciji štopera, to je neupitno. Nismo još Fellainia vidjeli na toj poziciji i pitanje je kako on može odigrati tu ulogu, ali eto mogao bi se i probati dvojac Fellaini-Cleverley, pa da vidimo koliko Belgijanac može pomoći na toj jako bitnoj poziciji.
Clev trckara, ali malo toga korisnog uradi u defanzivi, za sad... Najveci problem sto nije siguran sa loptom, i oni obicni pasovi izgledaju nekad opasno. Pokusava, trudi se, ali nije neki duel igrac. Ima jos nade, ali mora pokazati bilo sto, ono do sada sto smo vidili je premalo. Ni Fellu ne zelim izdizati, ali eto mu prostora neka se dokaze, mislim da ne moze gore od pomenutog. Fletcher je iskusan lisac, i siguran sa loptom. Mata bi trebao imati loptu na protivnickoj polovini, a ne da se uvjek vraca po nju, a to mu tandem Jones-Clev bas i nebi mogao cesto priustiti...
Zadnja izmjena: trxel, dana/u 25 jan 2014, 23:33, ukupno mijenjano 1 put.

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

EPL
Kontakt:

Post Postao/la EPL » 25 jan 2014, 23:32

You said he’ll be the first of many but do you think we’ll have any more ins or outs in January?

I don’t think we’ll have any more in January. I’m still working on it and looking to do things – we know exactly what we’d like to do and if it changes in the last week which sometimes it can do then we’ll try. I hope it will be the first of some new signings that will arrive, but more likely in the summer.

Sve je moguće, ukoliko se ukaže prilika za igracem kojeg on hoce...
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 25 jan 2014, 23:35

ma dzaba da nemamo ni jednog veznog,mi opet ne bi kupili
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 25 jan 2014, 23:40

Narin je napisao/la:
David Moyes "Juan is just the start of our rebuilding, there'll be many more to come just like him"
ne mogu da vjerujem šta čitam 8-)

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 25 jan 2014, 23:41

trxel je napisao/la:
Clev trckara, ali malo toga korisnog uradi u defanzivi, za sad... Najveci problem sto nije siguran sa loptom, i oni obicni pasovi izgledaju nekad opasno. Pokusava, trudi se, ali nije neki duel igrac. Ima jos nade, ali mora pokazati bilo sto, ono do sada sto smo vidili je premalo. Ni Fellu ne zelim izdizati, ali eto mu prostora neka se dokaze, mislim da ne moze gore od pomenutog. Fletcher je iskusan lisac, i siguran sa loptom. Mata bi trebao imati loptu na protivnickoj polovini, a ne da se uvjek vraca po nju, a to mu tandem Jones-Clev bas i nebi mogao cesto priustiti...
Možda zbog toga što on nije taj kvalitet da može igrati podjednako dobro u oba smjera. Traži se od njega zaista puno, a da bi to ostvario u Unitedu trebaš biti igrač WC klase. On to zasigurno nije. Ali ako mu se skine taj pritisak, da mu se malo defanzivnija uloga, u kojoj će on upravo tom svojom nekom trkom (znam da nije neki trkač, ali opet je bolji nego ostali veznjaci u tom segmentu) pokriti prostor, a može on poslužiti i u distribuciji lopte na protivničku polovinu. Možda nema one "killer" pasove, ali vjerujem da može igrati te sigurne i jednostavnije sa Matom i Rooneyem. A ko sa takvim igračima i ne može...

Iskreno i meni je Cleverley na "crnoj listi", ali nekako imam osjećaj da bi se sada mogao uklopiti, i mislim da mu treba dati šansu. Vidjet ćemo kako Moyes razmišlja, ali sigurno je da dobitnu kombinaciju i na sredini terena treba naći što prije.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 25 jan 2014, 23:48

Sto je najgore od svega, sada kada treba pobjede, Moyes trazi dobitnu kombinaciju na sredini, koju je vrlo tesko naci. Jones je dobar, pouzdan, ball winning midfielder (po potrebi), ali potreban je prenos lopte od odbrane do ofanzive, a da se ne narusi defanzivna hramonija, te da se sacuvaju ofanzivci od prljavih poslova(defanzivnih zadataka) koliko god je to moguce... Ne znam, ovaj problem postaje hronicnim od penzije legende Scholesa, te tzv. habanjem Carricka, jer definitivno ne moze nositi taj teret, pa i ova povreda, :roll: ... Ugl nadam se boljim danima dolaskom spanskog majstora, barem u ofanzivnoj igri..

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 26 jan 2014, 00:02

Na koliko godina je potpisao Mata, je l' neko upratio? Ja nigdje ne nađoh taj podatak...
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 26 jan 2014, 00:13

Ma ne moze ni Mata spasiti guzicu od ovog flopa.
Neka Fellainija povede kuci.
slika
Prvi amidza bubi ga Tino Sven

kingwazza
Kontakt:

Post Postao/la kingwazza » 26 jan 2014, 00:21

Patrice_Evra_3 je napisao/la:Na koliko godina je potpisao Mata, je l' neko upratio? Ja nigdje ne nađoh taj podatak...
cetri i po godine brate.
joj ja nemogu iscekat utorak i vidjet maestra na djelu,koji li ce br dobit
George Best and Cantona,They came to us from heaven..
1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 26 jan 2014, 00:25

Sad imate šanse za Ligu Prvaka :D
Mes Que Un Club

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 26 jan 2014, 00:27

[youtube][/youtube]

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 26 jan 2014, 00:28

Juan Mata was reportedly "Stunned" when he entered the MUFC trophy room, 'Never seen so many trophies in his life' 8-)

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.