Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Arhitekt
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la Arhitekt » 25 jan 2014, 20:09

Lisac je napisao/la:Koja kladionica se zajebala? Wwin ili MAX Bet?
Naime granica na broj poena igraca E Turner u Wwinu je 20.5 a u Max betu 15.5 i manje bitan Premier 17.5 :D
Igraj u max betu preko :D

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 25 jan 2014, 20:09

Lazio - Juventus pm1 (pobjeda domaćina i 3+)
Vidal daje gol
Klose daje gol

Kvota oko 50 :D
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 25 jan 2014, 20:10

BeastZE je napisao/la:Lazio - Juventus / zbroj kornera ( over 9,5 ) 1,7

Ovo mi se čini kao vrlo izgledno, Juve pravi dosta kornera inače . Sretno
Ma Juve u derbijima u gostima igra mrtvo, na nulu sto bi se reklo. I sada u kupu protiv Rome je bilo gutavo za korner, opet pogledaj malo statistiku.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

twisttm87
Kontakt:

Post Postao/la twisttm87 » 25 jan 2014, 20:11

lazio-juve x2
porto-maritimo 1
nadal-wawrinka 1

sta mislite?

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 25 jan 2014, 20:37

Lazio - Juve pm3
PSV - AZ pm3
Hayley <3

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 25 jan 2014, 20:53

jest da sam u super formi :lol: ali probajte ove brazilce Flamengo 2/1, ionako se potrošilo hrpu para danas pa ne treba žaliti još marku dvije staviti na prelaz,naravno ništa nije sigurno ali ako prođe izvući će dan, a ako ne ništa novo a gubitak neće biti puno veći

krmak
Kontakt:

Post Postao/la krmak » 25 jan 2014, 21:23

nba za veceras. doktore, netko, pomagaj :D

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 25 jan 2014, 21:28

krmak je napisao/la:nba za veceras. doktore, netko, pomagaj :D
to i ja cekam :D
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 25 jan 2014, 21:47

Evo opet perfektne analize od OT-a pa si procitajte.

Lillard,Damien 21,5 OVER/PREKO

Draft 2012 godine bio je od glave do pete u liku i djelu samo jednog čovjeka,2.15 visokog centra najboljeg košarkaškog college programa na svijetu- Kentucky Wild Cats-a ! , Pogađate riječ je o Anthonyu Davisu koji je sve toliko "očarao" da su svi ostali pali u drugi plan,uključujući i tihog i povučenog momka sa malenog univerziteta Webber State Damiana Lilarda!

Momak koji je za sebe rekao vrlo kratko i jasno :"Nisu me cijenili niti u srednjoj školi,niti na collegu a bio sam odličan! U NBA želim da radim i budem najbolji"

Damian je izrastao u jednog od najboljih i najubojitih igrača lige,sjajan šuter,napadač i scorer! Odbrana je još rad u procesu ali ono što je najvažnije je da je zajedno sa LaMarcusom Aldridgem vratio nadu Balzersima koji su nakon niza pehova sa povredama ostali da "vise" !

U rookie sezoni je bio sjajan,a što tek reči za ovu sezonu:

1.) Na prosjeku je od 21 poena u prosjeku uz 43% šuta iz igre ,42% šuta za tri poena , 5,7 asistencija i 3,7 skokova po utakmici,njegov PIE ( Players Individual Efficiency ) jeste 12% što je u rangu top 10 igrača lige !

2.) Lillard je ove sezone "pobjedio" 4 utakmice svojim šutem u zadnjim sekundama i na omjeru je 4 od 4 u takvim situacijama što ga čini "the most clutch" igračem u ligi !

3.)Damian Lillard je po prirodi PG,vanserijskih atletskih sposobnosti,njegova brzina,okretnost i "sječa kroz odbranu" čine ga igrače sličnog profila i ranga kao Derrick Rose ! Lillard svoje čuvare lomi tom strašnom brzinom,brzim promjenama pravca,a sve to u kombinaciji sa ubojitim šutem čine ga jednom od najboljih igrača u ligi, u ostalom ono što rade Blazersi ove sezone dovoljan je pokazatelj koliko je Lillard dobar !

Večeras protiv Minesote..

Match-up

Lillard vs Rubio

Damian je u tri duela koliko je imao protiv Rubia u prosjeku uzima 19,6 šuteva,ubacivao 21-24 i 36 poena uz sjajne postotke šuta,a jedan od glavnih razloga zašto je bio ovako uspješan protiv Rubia leži u tri činjenice činjenice :

1.) Fizički je superioran nad Rubiom,svojom snagom i brzinom i atleticizmom bez večih problema ga probija,napada ga u tijelo i stvara sebi prilike za jako fine i što je još bitnije visoko procentne šuteve! Rubi spada u odlične kradljivce lopte ali protiv igrača čji prvi driblnig i korak može da prati i može da napadne,Lillard je jedan od onih igrača protiv kojih je to ravno samoubojstvu,a sad kako se to odrazi na igru? Lillard kada prevodi loptu prvo traži situaciju iz koje može da ili napadne obruč ili uzme šut za tri poena,a ovo drugo je veliki problem u odbrani Rubia protiv kojeg protivnici i lošiji i to mnogo lošijih šuterskih sposobnosti gađaju skoro 40% trojke,a kako je tokoms ezone gađao trojku Lillard dovoljno govori njegov shotchart :

http://postimg.org/image/9tmzqvftf/" onclick="window.open(this.href);return false;

2.) Odbrana Wolfsa --

Nečemo na dugo samo da spomenom dvije stvari,a to su

1.) Pomaganja : Kod odbrane od pick and roll-a i screen ogre i kid odbrane na igračima koji su brzi i jaki od posebnog je značaja odbrana strana ili tzv "trapping" koji omogućava da se igrač koji probija prema košu "otjera" na stranu i u "zamku" između dva igrača što mu daje jako šteko situaciju da poentira ili da kažem mnogo je lakše za centra da taj šut izblokira i zaštiti obruč..međutim i pored činjenice da pomaganja nema, nema niti kvalitetne zaštite obruča !

2.) Drugi je problem zaštita obruča koju Wolfsi nemaju,Peković je "buldog" koji je sjajan u skoku,koji iskreno jedan od najboljih skakača i fizički jako močan ali jako loš bloker i prečesto igrači tipa Lillarda koji su jako brzi i koji se strelovito "obruše" u reket lagano poentiraju jer je obruč "gol i ne zaštičen" !

Minesota ima još dva problema u slučaju našeg tipa,a to je da rotacije na bekovksim pozicijama su fizički još i slabije o Rubia,lošije još brane i još je teže za njih da zaustave Lillarda !

Zadnja utakmica između ove dvije ekipe igrana je 18.12.2013 godine kada je Lillard sasuo 36 poena Wolfsima,Portland večeras igra doma i siguran sam da može da ponovoi barem dio te sjajne partije !

Mogući problemi :

Pored svake analize treba da navedemo i neke od potencijonalnih problema koji mogu da nam iskrsnu na putu ka "lovi" :

-- Minesota igra b2b utakmicu i mogućnost blowout je na dosta rizičnih 40% !

--Lillard zna da upadne u neke svoje "prenose" i često iam slučajeva da u jednom poluvremenu ubaci 20 u drugom ništa ali večinom to je proizvod odbrana koje imaju mogućnost i kvalitet da se "prilagode" a Wolfsi do sada to nisu imali

-- Minesota igra isti brand košarke kao i Portland sa dva high scoring PF-a , dva SG-a koji podjednako dobro mogu da zabiju a prednost im ide upravu na PG-u i SF-u gdje igra Batum pa stoga mislim da blowout nebi treba da bude u toj mjeri da nam Lillard ostane ispod granice !

S poštovanjem

OT

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 25 jan 2014, 21:50

Millsap 18,5 +
Veceras jedina prava opcija u napadu Hawksa je Millsap.
ne igraju Horford, Teague, Antic...
Svakako uz njega jos nije lose pridodati Korvera i Williamsa koji ce isto veceras uzeti vise suteva.

Michael Carter-Williams 16,5 +
Otkako nema Wrotena u zadnjim ut. ide preko ove margine, 31-19-20.
protiv OKC i Jacksona ima sanse da ponovo prebaci 16p, motiva nece faliti, igra kuci, u dobroj formi, veliki protivnik.

Griffin 23,5 +
zbog njegove forme ali i protivnika ocekivati je od njega dosta suteva i poena.
U zadnjim ut. protiv ekipa sa istoka prosjek mu je preko 25 p.

DeRozan i Lowry, dvojac vuce Raptorse, u odlicnoj formi DeMar, od njih jedan sigurno ide preko, a sto da ne obojica.

Aldridge ce vjerujem htjeti pokzati da je bolji od Kevina i da je nepravedno Love prije njega uvrsten u All Star petorku. Sta je njemu ubacit 27-28 poena u ut. gdje ce biti veci broj poena.

Lillard 21,5 + 20-tak suteva i povoljan matchup, moze preko.
Protiv Rubia ima dobre rez. ove sezone 36 p u Minneapolisu, prosle kuci 24 p i u gostima 21p.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 25 jan 2014, 21:55

bevanda4 je napisao/la:Belgija 2.

Hoogstraten - Geel / gost daje gol @1.35
KSV Roeselare - Virton / oba daju gol @1.75
Antwerp - Tubize / oba daju gol @1.75

+

Lazio daje gol @1.60

Ukupna kvota: 6.6150

nevjerojatno....
U desetom selu živi Antuntun!

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 25 jan 2014, 22:04

Evo danas odigran listic, ima dosta parova kao u doktora

Lovry 17.5 2
Howard 17.5 2
Den-Ind 201.5 z1
Tor-Clip 99.5 zp2
Mil-Atl 2
Aldridge 25.5 2
Griffin 23.5 2
Stephenson 13.5 2
Carter-Will 16.5 2

kvota 226.39

Ma jedan narodni,pa sta bude :-D
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

Hoss
Kontakt:

Post Postao/la Hoss » 25 jan 2014, 22:30

Vozdra, posto sam novi evo da i ja nesto predlozim za pocetak nadam se da ce pomoci :D sretno

slika

EmirSioux89
Kontakt:

Post Postao/la EmirSioux89 » 25 jan 2014, 22:34

K.Durant (35,5) - UNDER

Sinoć citam ovde negdje da nije nastupio radi povrede ramena, nisam siguran za večeras jel igra al sam ga odigrao ispod.Pa šta bude :mrgreen:
Manchester United!

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 25 jan 2014, 22:39

Tek nesto iza 00:00 ce se znat tacne vijesti o nastupu KD
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 25 jan 2014, 22:41

bevanda4 je napisao/la:
milanist je napisao/la:par ovih ''sigurni'' naslo i danas yebavat posten narod :D

nego na jednom cekam x2 na Juvnetus veceras, dal kontrirati il..? ne moze cojk bit pametan :D
ma hipoteku na kuću i točan rezultat lazio-juve 1:1 !

kad je beg bio cicija :mrgreen:

Eto ga milanista.. umjesto da sam današnje uloge stavio na ovaj singl, promašio sam 2 tiketa po jedan par..
Al takav je život! :roll:
U desetom selu živi Antuntun!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 25 jan 2014, 22:44

bevanda4 je napisao/la:
bevanda4 je napisao/la:
milanist je napisao/la:par ovih ''sigurni'' naslo i danas yebavat posten narod :D

nego na jednom cekam x2 na Juvnetus veceras, dal kontrirati il..? ne moze cojk bit pametan :D
ma hipoteku na kuću i točan rezultat lazio-juve 1:1 !

kad je beg bio cicija :mrgreen:

Eto ga milanista.. umjesto da sam današnje uloge stavio na ovaj singl, promašio sam 2 tiketa po jedan par..
Al takav je život! :roll:

jbg druze, bas sam se sjetio tebe kad je Juventus izjednacio :D mada je moglo zavrsiti i puno drugacije ali eto. i meni jedva prodje ovaj par.
bice bolje drugi put care, k'o sto nas narod kaze, sva steta u ovome bila :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

ViperCator
Kontakt:

Post Postao/la ViperCator » 25 jan 2014, 22:58

Ja vise ne znam sto odigrati.

Juznokorejska kosarka:
06:00
Jeonju Egis-Samsung Thunders
Tip: X
Koeficijent: 16

06:00
KT Sonicboom-Incheon ET
Koeficijent: 15.5

07:55
Seoul SK Knights-Changwon S.
Koeficijent: 15.5

sistem 2/3
ulog: 2
min dobitak: 152
max dobitak: 466
:roll:
:citaj:

Believe
Kontakt:

Post Postao/la Believe » 25 jan 2014, 23:02

@doktore
Nema Teaguea,je li to znači over Millsapa? Meni je na 19.5
Također,Howard je granica 17.5,a sinoć protiv istog protivnika 11 ubacio,čuo sam da je imao dosta problema,stalno su ga Mark i Zach udvajali
Turner mi je na 20.5,ja to moram opaliti under pa nek fulim,čuj 20.5 a prošlu bio 16.5 igrao ga over i dao 13.A sad 20.5 :lol:
Da li da odigram ovaj trojac i tako pokušam izvući nešto iz ovog očajnog dana...ne znam ni sam.
You'll never walk alone.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 25 jan 2014, 23:05

Nakon krace stanke, nocas ovo uzimam.

Jefferson -22.5
Bobcats - Bulls -180.5
Milsap +18.5
Love +23.5
Trailblazers - Timberwolves +219.5
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.