FK Radnički Lukavac

TzBulevar87
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la TzBulevar87 » 24 jan 2014, 12:32

Kod nas nije puno igrao ali kada je igrao sasvim korektno je odradjivao svoj posao. Po mom misljenju je mogao ostat i sada u klubu, za klupe, mnogo prije nekih koji ce vjerovatno ostat. Vidjecemo...
075

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 24 jan 2014, 13:23

Na kojoj poziciji igra?

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 24 jan 2014, 13:29

brz krilni napadac, moze pomoc u toj konkurenciji koju imate
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 25 jan 2014, 01:00

Hoće li biti neki video duži od onog jednog koji je bio sa početka priprema, gdje su Zoom i Casper oni sad po Tabacima samo hodaju izgleda :)

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 25 jan 2014, 11:55

samolukavac je napisao/la:Hoće li biti neki video duži od onog jednog koji je bio sa početka priprema, gdje su Zoom i Casper oni sad po Tabacima samo hodaju izgleda :)
To im preče, veća posjećenost tu :D

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 25 jan 2014, 12:03

SiouxLukavac je napisao/la:
samolukavac je napisao/la:Hoće li biti neki video duži od onog jednog koji je bio sa početka priprema, gdje su Zoom i Casper oni sad po Tabacima samo hodaju izgleda :)
To im preče, veća posjećenost tu :D
Zoom se ne javlja već duže vrijeme, a sad je i Casper zakazao. Niko ne daje insajderske informacije :!: :!:

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 25 jan 2014, 20:52

studeni, pogledaj pp.

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 25 jan 2014, 22:12

studeni je napisao/la: Zoom se ne javlja već duže vrijeme, a sad je i Casper zakazao. Niko ne daje insajderske informacije :!: :!:
Fakat, šta je s njima dvojicom?
tuzlanska Sloboda

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 25 jan 2014, 23:39

Jel dogovoreno sve sa Mirzom Mešićem, Maidom Jaganjcem i Senadom Mujićem, pored njih još jedan desni bek treba da nam dođe i uz ove Ikanovića i Smajlovića što su već došli to je to što se tiče novih igrača u Radničkom :)

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 26 jan 2014, 08:49

Jaganjac po meni odlican igrac , ja ga licno nebi ni pustio da ide , ali eto .... Mesic nekada masina strasan igrac , ali taj dugo nije lopte sutnuo , ne znam sta darko vidi u njemu , dok Mujic Senad ima stomak velik , udebljao se , hronicno nespreman ... Vojvodic pokazuje svoje trenerske SLABOSTI

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 26 jan 2014, 11:13

RUDARSKA2 je napisao/la:Jaganjac po meni odlican igrac , ja ga licno nebi ni pustio da ide , ali eto .... Mesic nekada masina strasan igrac , ali taj dugo nije lopte sutnuo , ne znam sta darko vidi u njemu , dok Mujic Senad ima stomak velik , udebljao se , hronicno nespreman ... Vojvodic pokazuje svoje trenerske SLABOSTI
Nama takvi i trebaju jer trenutno samo Džanića imamo, Mace taraba, tako da daj što daš, a mogu Mešić i Mujić igrati ovu ligu, a Mešić valjda želi da samo igra protiv Slobode utakmicu tako je rekao (šta je s tim želio da kaže nemam pojma), Mujić je u Orašju igrao ovu polusezonu, pripreme ove nek prođu sa ekipom i ići će to :) još neki igrači iz Slobode bi trebali nam doći samo dok Ćiro to odredi na koga ne računa :)

Tayyp
Kontakt:

Post Postao/la Tayyp » 26 jan 2014, 11:22

samolukavac je napisao/la:Jel dogovoreno sve sa Mirzom Mešićem, Maidom Jaganjcem i Senadom Mujićem, pored njih još jedan desni bek treba da nam dođe i uz ove Ikanovića i Smajlovića što su već došli to je to što se tiče novih igrača u Radničkom :)
Bice tu jos novih imena samo ti vise nemas sve informacije ;)
STIGLI SMO U CARSIJU I SVE VAM JE PROPALO NIJE DA VAS MRZIMO AL" NAM SE DOPALO

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 26 jan 2014, 11:24

Ljepse ovako, nego bezvezna prepucavanja....Tuzlacima je u interesu jak Radnicki, ako nista mozemo nekad doci i pogledati koju utakmicu, ne moze biti blize :D , a dobra saradnja i lijepa rijec cuda cine, pa se dogodine ukljucite i u borbu za nesto vise, vi imate i vece ambicije i navijace za razliku od ostalih komsija :D

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 26 jan 2014, 11:30

Tayyp je napisao/la:
samolukavac je napisao/la:Jel dogovoreno sve sa Mirzom Mešićem, Maidom Jaganjcem i Senadom Mujićem, pored njih još jedan desni bek treba da nam dođe i uz ove Ikanovića i Smajlovića što su već došli to je to što se tiče novih igrača u Radničkom :)
Bice tu jos novih imena samo ti vise nemas sve informacije ;)
Pošalji buraz na pp :)

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 26 jan 2014, 11:32

Skver je napisao/la:Ljepse ovako, nego bezvezna prepucavanja....Tuzlacima je u interesu jak Radnicki, ako nista mozemo nekad doci i pogledati koju utakmicu, ne moze biti blize :D , a dobra saradnja i lijepa rijec cuda cine, pa se dogodine ukljucite i u borbu za nesto vise, vi imate i vece ambicije i navijace za razliku od ostalih komsija :D
Ma ja ba! Ako dodju ovi igraci sto se spominju na posudbu kod vas i ako ih zadrzite, iduce prvenstvo sa jos kojim pojacanjem mozete komotno u borbu za PL.
Naravno da bi bila odlicna stvar da u PL imamo pored Zvijezde, Slobode jos npr, Radnicki ili jos nekoga sa TK.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 26 jan 2014, 11:33

Skver je napisao/la:Ljepse ovako, nego bezvezna prepucavanja....Tuzlacima je u interesu jak Radnicki, ako nista mozemo nekad doci i pogledati koju utakmicu, ne moze biti blize :D , a dobra saradnja i lijepa rijec cuda cine, pa se dogodine ukljucite i u borbu za nesto vise, vi imate i vece ambicije i navijace za razliku od ostalih komsija :D
Jarane pa kod vas desni i lijevi bek su iz Lukavca (Mirhad i Elko), pa red je da i nama pošaljete nekih igrača :)

Tayyp
Kontakt:

Post Postao/la Tayyp » 26 jan 2014, 12:33

Probisvjet je napisao/la:
Ma ja ba! Ako dodju ovi igraci sto se spominju na posudbu kod vas i ako ih zadrzite, iduce prvenstvo sa jos kojim pojacanjem mozete komotno u borbu za PL.
Naravno da bi bila odlicna stvar da u PL imamo pored Zvijezde, Slobode jos npr, Radnicki ili jos nekoga sa TK.
Nadam se da necu nikog uvrijediti ali sve vi to lijepo pricate a daleko ste jos od PL.
STIGLI SMO U CARSIJU I SVE VAM JE PROPALO NIJE DA VAS MRZIMO AL" NAM SE DOPALO

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 26 jan 2014, 12:47

Tayyp je napisao/la:
Nadam se da necu nikog uvrijediti ali sve vi to lijepo pricate a daleko ste jos od PL.

Znamo.Ima još do maja mj.
Pobjeda je bolja od orgazma!

sova12
Kontakt:

Post Postao/la sova12 » 26 jan 2014, 15:10

Probisvjet je napisao/la:
pa ako su to igrači za ulazak u premijer ligu , zasto njih sebi ne ostavite ....nekad ne kontam sta ko hoće na ovom forumu....tek sam pomislio u tuzli skontali da treba kupiti ,,prave ,, igrače(pa dovode pojačanja) i to razmisljanje mi se svidja......sad odjednom dobri i ovi sa kojima se pate, i još ih šalju u lukavac da i MI udjemo u premijer na godinu...ccccccccc

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 26 jan 2014, 16:16

Zašto da nam ne dođu igrači iz Tuzle, gore je sad jaka konkurencija i ko se izbori da igra dobro je, neki će na klupu, a neki nemaju mjesta ni na klupi i bolje je doći nama ili nebitno gdje u Prvoj ligi i igrati, dobar primjer je Adnan Jahić koji je nekad 2006 godine mislim došao ovako nama na posudbu iz Tuzle i bio nam pravo pojačanje, i poslije se vratio gore opet i bio glavni igrač njihov, igrom slučaja bio je ponovo ovdje do neki dan, a danas je igrao za Slobodu, ja sam za da nam dođu na posudbu ti igrači jer pomoći će nam sigurno :)

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.