Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Hazard je placenik zato sto nije dosao u United ili?
Nekako mi ne ide sa Falcaom a Cavani bi osao mozda negdje drugo da je neki drugi klub ponudio Napoliu toliku svotu novca kao PSG.
Nekako mi ne ide sa Falcaom a Cavani bi osao mozda negdje drugo da je neki drugi klub ponudio Napoliu toliku svotu novca kao PSG.
Ma ne, kažem prije bih njega nazvao plaćenikom nego Rooneya, ali ni to ne bi bilo u redu, fino pročitaj!soxx je napisao/la:Hazard je placenik zato sto nije dosao u United ili?
Ako imaš podatak reci kolika je njegova plata i koliko su mu nudili United i drugi. Hazard je napravio svoj izbor i ja to poštujem, volio bih da je došao u United ali tako je kako je.
Falcao je imao druge ponude to se dobro zna, a i Cavani je mogao izabrati drugačije, nešto čisto sumnjam da je učinio "uslugu" Napolitancima iz "ljubavi".
Dođe vakat u kome pametan zašuti, budala progovori i fukara zaima!
Hazard je mogao birati klub, ali Chelsea je tada osvojio LP, najavljivana su bolja vremena, a sigurno da su ga i drugi mogli toliko platiti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
I don't get it....???!!!beka23 je napisao/la:
Sent from my Grand X Pro using Tapatalk 2
- EmirSioux89
- Kontakt:
http://www" onclick="window.open(this.href);return false;. s p o r t .ba/foto/zasto-je-ovo-trebalo-juanu-mati/
Odvojio sam 10ak minuta da ovo procitam i najezio sam se više puta citajuci ovo.
Odvojio sam 10ak minuta da ovo procitam i najezio sam se više puta citajuci ovo.
Manchester United!
wow, zapanjujuće kako je predobar tekst za razliku od nečijihEmirSioux89 je napisao/la:http://www. s p o r t .ba/foto/zasto-je-ovo-trebalo-juanu-mati/

Ko god da je pisao, nije ni do koljena Sljivaku.
Odlično napisano. Tačno kako kaže Emir; da se naježiš!Gusar1995 je napisao/la:wow, zapanjujuće kako je predobar tekst za razliku od nečijihEmirSioux89 je napisao/la:http://www. s p o r t .ba/foto/zasto-je-ovo-trebalo-juanu-mati/
Dođe vakat u kome pametan zašuti, budala progovori i fukara zaima!
Mora da je ovo Šljivak pisao za neki drugi portal 

Maradona good,Pele better,George Best !
Glory Glory Man United !
I wanna tell you,
I might as well do,
About a boy who can do anything,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj
Glory Glory Man United !
I wanna tell you,
I might as well do,
About a boy who can do anything,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj
Legendarna "sedmica" i priče o njoj, uvijek je gušt čitati o tome, definitivno treba jedan dokumentarac snimit o svemu tome
. Onako čitajući tekst po meni bi tu još Rooney trebao uletiti, mislim da bi on trebao uzeti 7 da se nastavi ta tradicija velikih imena. Mata je vrhunski igrač ali ko zna hoće li igrati na tom nivou. S druge strane uzmeš da je Rooney imao problema sa SAF, pa i sad oko produženja ugovora, pa vjerovatno i neće da daju njemu. Onako nešto računam Rooney ako potpiše na 300 000 funtića sedmično to je oko 18mil evrića godišnje
, više i od Ronalda čak.

Glory Glory Manchester United
Medical complete, deal done.....

gotovo........

gotovo........
Zadnja izmjena: eldo, dana/u 25 jan 2014, 22:36, ukupno mijenjano 1 put.
bas mu dobro stoji crveno... tata Mata 

Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Mata
vala jedva čekam da ga vidim na djelu
"De Gea was texting me for the last 5/6 days asking if I was landing by helicopter or bicycle. He was important for me arriving here."

vala jedva čekam da ga vidim na djelu
David Moyes "Juan is just the start of our rebuilding, there'll be many more to come just like him"
Moyes "I want to build an exciting team. I want to win + give fans something to shout about. This is the first + there will be more in time"
Juan Mata: "My best position, first of all playing! Playing, because it’s what I love, to play, and to smell the turf."
- Unknown Genius
- Kontakt:
Gospodski i prema bivšem timu."Chelsea is a top club and I have many friends there but you cannot turn down the chance to join Manchester United. I look forward to helping the manager and the team be successful in the coming years."

Znači odmah u vatru, jedva čekam tekmu. Bože daj da budem jak, da mi dođe utorak."I have been impressed with the excitement he has shown to be part of the new Manchester United. I know our fans have admired Juan for some time now – he has always played well against us – and I know they will be delighted to see him in the red of United, starting on Tuesday."

Moje ime ovdje od sad znači pravda.
super, idemo po još jedno pojačanje do kraja prelaznog 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Kaunas je napisao/la:super, idemo po još jedno pojačanje do kraja prelaznog
Moyes just said on MUTV Mata could be the last signing this window, unless something changes in the last week.
Chelsea is a top club and I have many friends there but you cannot turn down the chance to join Manchester United. I look forward to helping the manager and the team be successful in the coming years."
Zna se šta je United
Zna se šta je United

SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
Before last summer, my intention was to stay here for a long time; as long as the club wanted me to, and to keep winning trophies for Chelsea FC. This is how happy I was in the club and in the city. However, as you all know, things changed after the preseason. From feeling like an important player, I started to experience some difficult situations and I felt unable to help the team to the extent that I wanted and was used to.EPL je napisao/la:Chelsea is a top club and I have many friends there but you cannot turn down the chance to join Manchester United. I look forward to helping the manager and the team be successful in the coming years."
Zna se šta je United
Takođe je znao da će dobiti duplo veću platu u Utd-u.EPL je napisao/la: Zna se šta je United
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.