Ma Rooney potpisuje ugovor samo da bi United na ljeto dobio vece pare za njegatrxel je napisao/la:Tesko ces na to pitanje dobiti odg, jer trolovi rade po tom sistemu..

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Ma Rooney potpisuje ugovor samo da bi United na ljeto dobio vece pare za njegatrxel je napisao/la:Tesko ces na to pitanje dobiti odg, jer trolovi rade po tom sistemu..
Samo nek još neko dopiše "Trolls, trolls everywhere" da imamo za dočekati vjerne gosteKaunas je napisao/la:
Šta ste nakačili na Rooneya,koliko vidim novi ugovor još nije potpisao.Kad potpiše onda likujte do tad,...Ethel je napisao/la:I šta reče Rooney odbio novi ugovor i definitivno ide na ljeto?Saurman je napisao/la:ragazzidelsud1987 je napisao/la:Shity gubi 0:2 od watforda
e ova je najjaca hahahAlcatraz je napisao/la:
realno govoreći te legende kluba nisu živjele u ovakvom vremenu gdje svi igrači zarađuju ogromne novce, pa ti meni reci zašto ne bi i jedan od najboljih igrača današnjice, Wayne Rooney.soxx je napisao/la:Rooney je placenik veliki, bit ce legenda uniteda al vjerujem da nema ni blizu ljubavi prema klubu kao neke druge legende utd-a. Al koga briga za to realno
Sent from my HTC One V using Tapatalk
Haman mi sa prelaskom Mate dobijamo jos jednog navijaca...jer sudeci po tvom avataru i aktivnosti na nasoj temi, dodje mi da se zapitam....soxx je napisao/la:Rooney je placenik veliki, bit ce legenda uniteda al vjerujem da nema ni blizu ljubavi prema klubu kao neke druge legende utd-a. Al koga briga za to realno
Ono sto hocu reci jeste da bi napustio united bez nekog zaljenja da nije dobio pare..Gusar1995 je napisao/la:realno govoreći te legende kluba nisu živjele u ovakvom vremenu gdje svi igrači zarađuju ogromne novce, pa ti meni reci zašto ne bi i jedan od najboljih igrača današnjice, Wayne Rooney.soxx je napisao/la:Rooney je placenik veliki, bit ce legenda uniteda al vjerujem da nema ni blizu ljubavi prema klubu kao neke druge legende utd-a. Al koga briga za to realno
Istina je to što kažeš. Meni lično uopšte ne smeta to što traži bolju platu. Prošla su vremena kada se igralo za "siću". Možda ima ljudi koji bi džaba igrali za voljeni klub, ali budimo realni, koliko ih je takvih? Rooney je već legenda MU. To što se naziva plaćenikom nije u redu. Ja bih prije plaćenicima nazvao Falcaoa, Hazarda, Edinsona i sl. ali ni to ne bi bilo u redu. Rooney je svjestan koliko vrijedi Unitedu kada je u formi i zašto onda ne bi imao dobru platu poput drugih zvijezda u drugim klubovima? Ne podržavam bezobrazluk, ali zahtjev za boljom platom u njegovom slučaju je daleko od bezobrazluka. Došla su takva vremena da se i United mora pomiriti sa mnogo većim platama i troškovima transfera igrača u odnosu na one iz kasnih 90-tih.trxel je napisao/la:Rooney ce da bude legenda kluba, samo sto na tom planu visu reputaciju imaju Giggs i Scholes... Ali sta fali sto covjek hoce jacu platuUnited ima uslove da mu ispuni zahtjeve. Naprosto ovaj tim ne moze bez njega...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.