Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
cestitamo igracu iz picke materine na osvojenom dobitku!!! 

stativaaa Napoli iz slobodnog e pa moze li uci nekada ista
aaaaajmoooo jos Feyenoord gol i iscupajte me iz govana u koja me stupidni dortmund/psg uvalio, ajde! 

Rezulta.ti.comKako loš pokušaj! Dries Mertens (Napoli) je odlučio pucati iz velike udaljenosti, ali bi i slijepac bolje naciljao. Lopta je otišla skroz u desnu stranu, daleko od gola. Trebao bi dobro razmisliti kad će opet pucati iz ove udaljenosti. Bit će na kraju samo ispucavanje za golmana.

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Consigliere
- Kontakt:
VIKEND! 
Sve sto je nakapalo preko sedmice, odnese djavo danas...

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
**** napoli , ma goni u pm
- Travaskara
- Kontakt:
Kakav dan, pa ni utakmicu za uslov ne mogu pogodit. Macabbi TA svaka vam dala...
na las palmas oba gol tečaj 1.95..
A gg su išli zadnjih 452198 utakmica.. Neke stvari mi nikad neće biti jasne.
Vidjet ću uživo kako se odvija meč, pa bih mogao uplatiti to ako kvota dođe do 2 - 2.5
Vidjet ću uživo kako se odvija meč, pa bih mogao uplatiti to ako kvota dođe do 2 - 2.5
U desetom selu živi Antuntun!
- majestic24
- Kontakt:
Ljudi treba mi stvarno usluga da mi neko posalje para na wwin. Citav dan cekam da mi ova uplati u poslovnici a nikad konekcije nema. Vratit cu majke mi cim mi uplati (veceras do 10 ili sutra). Mozemo se preko fb dogovoriti.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
stvarno ovim danima se nešto i dobije, al kad dođe vikend ode sve. Velika ponuda pa se čovjek izgubi a više se ulaže.Consigliere je napisao/la:VIKEND!
Pustiću sunce da topi ljubav!
zato sto se svi mi zaletimo ko sivonje na glavne lige,na glavne utakmice gdje se logicno namjesta i onda se zalimo,pogledajte malo neke druge lige i vidjet cete da su rezultati koliko toliko realniji...hoshafka je napisao/la:stvarno ovim danima se nešto i dobije, al kad dođe vikend ode sve. Velika ponuda pa se čovjek izgubi a više se ulaže.Consigliere je napisao/la:VIKEND!
sad mi je uživo kvota na oba gol 1.12 nakon 5 minuta utakmice?!?!?bevanda4 je napisao/la:na las palmas oba gol tečaj 1.95..
PA KO TU KOGA?!?!??!
Joj sta radi ovaj SportPlus pa to je nevjerovatno. Od 50 stranica ponude danas oni sasvim slucajno stave u TOP ponudu PSG, Dortmund i Napoli i naravno ekstra kvote na njih. I onda sasvim slucajno nijedan od tih timova ne pobijedi, sve nerijeseno zavrsi. E kad mi neko kaze da se ne stima
Ajde jos Valencia za dobitak.
@bevanda eto ga 0-1

Ajde jos Valencia za dobitak.
@bevanda eto ga 0-1

- badblueboylivno
- Kontakt:
ne možeš više ni opljačkat kako trebasuhakrpa je napisao/la:
@bevanda eto ga 0-1

a i ja budala, umjesto da uzmem odmah na 1.95, odgađam za live klađenje.. Jbg.
Sad je relativno dobra kvota da će Las Palmas dati gol (1.30) pa bi se tu mogao okušati i kombinirat s nečim..
- Consigliere
- Kontakt:
A, onda se desi da uzme glavni favoriti a ti padnes na Llaneliu ili Shewsbury dg po 1.20... e to je tek prava muka i kukanjetwisttm87 je napisao/la: zato sto se svi mi zaletimo ko sivonje na glavne lige,na glavne utakmice gdje se logicno namjesta i onda se zalimo,pogledajte malo neke druge lige i vidjet cete da su rezultati koliko toliko realniji...

Fit Tony: I keep my friends close...
Ti to ozbiljno?suhakrpa je napisao/la:Joj sta radi ovaj SportPlus pa to je nevjerovatno. Od 50 stranica ponude danas oni sasvim slucajno stave u TOP ponudu PSG, Dortmund i Napoli i naravno ekstra kvote na njih. I onda sasvim slucajno nijedan od tih timova ne pobijedi, sve nerijeseno zavrsi. E kad mi neko kaze da se ne stima![]()
![]()

Dobro je imati PlanB !
- GazijaKalesija
- Kontakt:
E moj Lawrence, glupa granica 9,5 i on stane na 9 15 minuta prije kraja i naravno tako ostane 

U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Blassingame

Ma zaje.bajem sePlanB je napisao/la:Ti to ozbiljno?suhakrpa je napisao/la:Joj sta radi ovaj SportPlus pa to je nevjerovatno. Od 50 stranica ponude danas oni sasvim slucajno stave u TOP ponudu PSG, Dortmund i Napoli i naravno ekstra kvote na njih. I onda sasvim slucajno nijedan od tih timova ne pobijedi, sve nerijeseno zavrsi. E kad mi neko kaze da se ne stima![]()
![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.