FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

19HzsA87
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la 19HzsA87 » 22 jan 2010, 18:14

TheManiacs je napisao/la:Ma nema sanse ako odete u evropu da igrate na kosevu..
U sarajevu su dvije navijacke skupine uvijek tu negdje,plus da dodju lesevi bilo bi veselo
ne bi` vam ni nato pomogao` :mrgreen: :mrgreen:
vi se i nemozete nazivati navijacka grupa radije iskompleksirana grupa
po meni lesevi su jedini koji nam mogu parirati ovo ostalo je nizerazredno dosta!
tako da smatram da tu belaja nebi bilo jer na Kosevu je najvise obezbjedjenja...tako da...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 22 jan 2010, 19:40

Ljubojević u Laktašima...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

arger13
Kontakt:

Post Postao/la arger13 » 22 jan 2010, 19:43

Pozdrav iz Gradacca za sve navijace Borca! Moze li mi neko potvditi informaciju da Borac pregovara sa golmanom Iliskovicem? Zvijezda Gradacac je navodno pokusala da ga angazuje ali on pregovara sa Borcem i Laktasima pa nisu nista napravili. Mi imamo dobrog golmana, mislim na Karica, ali nam treba jos jedan da se zaostri konkurencija.

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 22 jan 2010, 21:59

% " са % на &, ? " за $?
"" ПУТ ""

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 22 jan 2010, 22:35

potpisali vukelja i vukobratovic...
TREĆI PUT ČASTIMO

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 23 jan 2010, 10:00

borac_sampion je napisao/la:potpisali vukelja i vukobratovic...
Vukelja je provjeren igrac bivsi clan U-21 reprezentacije Srbije dok za ovog Vukobratovica nikad nisam cuo
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 23 jan 2010, 10:19

19HzsA87 je napisao/la:
TheManiacs je napisao/la:Ma nema sanse ako odete u evropu da igrate na kosevu..
U sarajevu su dvije navijacke skupine uvijek tu negdje,plus da dodju lesevi bilo bi veselo
ne bi` vam ni nato pomogao` :mrgreen: :mrgreen:
vi se i nemozete nazivati navijacka grupa radije iskompleksirana grupa
po meni lesevi su jedini koji nam mogu parirati ovo ostalo je nizerazredno dosta!
tako da smatram da tu belaja nebi bilo jer na Kosevu je najvise obezbjedjenja...tako da...
Uglavnom Borac ako bude igrao evropu igrat ce u Zenici...

zli mrkvić
Kontakt:

Post Postao/la zli mrkvić » 23 jan 2010, 12:19

kakva zenica. pa bolje da borac ne igra evropu nego da igra u sarajevu ili zenici. to bi za mene kao banjalučanina bila neopisana sramota. prvo stadion pa evropa. mislim da i lešinari to nikad ne bi dopustili. a vi se nadajte da ćete ove godine gledati evropu i svoj klub na svom stadionu. možete gledati samo borac na tv-u. :D
GRB GRADA GRB KLUBA- B-anjalučki S-portski K-lub

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 23 jan 2010, 12:44

zli mrkvić je napisao/la:kakva zenica. pa bolje da borac ne igra evropu nego da igra u sarajevu ili zenici. to bi za mene kao banjalučanina bila neopisana sramota. prvo stadion pa evropa. mislim da i lešinari to nikad ne bi dopustili. a vi se nadajte da ćete ove godine gledati evropu i svoj klub na svom stadionu. možete gledati samo borac na tv-u. :D
" не & ' европа & - је " по " " Сарајеву :!:
TREĆI PUT ČASTIMO

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 23 jan 2010, 13:52

Kakav vam je taj Petrić što je na probi u Standardu. Ako zadovolji i tamo ostane, a kroz priču sam primjetio da igra štopera onda Sušić to mora obavezno pogledati, bar ga za prijeteljsku pozvati. :roll:
Strauss Junior

gavra
Kontakt:

Post Postao/la gavra » 23 jan 2010, 14:26

A jbga dobro je odigro zadnju godinu dana, a sad da je za reprezentacije i nije malo mi je cudno da je na probi u Standardu, mislim i ako potpise da ce negdje na pozajmicu u drugu bel. ligu.Po meni bolji igrac je Vule.

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 23 jan 2010, 14:27

borac_sampion je napisao/la:
zli mrkvić je napisao/la:kakva zenica. pa bolje da borac ne igra evropu nego da igra u sarajevu ili zenici. to bi za mene kao banjalučanina bila neopisana sramota. prvo stadion pa evropa. mislim da i lešinari to nikad ne bi dopustili. a vi se nadajte da ćete ove godine gledati evropu i svoj klub na svom stadionu. možete gledati samo borac na tv-u. :D
a ko kaze da cete izboriti Europu :shock:
Dragon Town

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 23 jan 2010, 14:35

ne kontam sta se cudite...i prosle sezone kad' je bila prica o evropi... bio je plan da se igra u zenici...pa ako i ove...ako dodje do toga igrace se u zenici..jer ocito nista nema o rekonstrukcije gradskog stadiona....

p.s. samo borac banja luka-ulicama odzvanja 8-)
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87

"TRECI PUT CASTIMO"

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 23 jan 2010, 14:38

EastStand je napisao/la:% " са % на &, ? " за $?
vranjes potpisao za rekreativo iz cesme... ugovor na 2 godine...eto sad znas...
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87

"TRECI PUT CASTIMO"

Источно Стајање
Kontakt:

Post Postao/la Источно Стајање » 23 jan 2010, 16:49

' " , " , сарајево , & ' европе у ? , ' " је $ & " " у " , ? - & $ у европу , " & $ ? у " ? сарајеву , ' " , $ се на ту & не $ , $ се управа протјера ,? " " ' ? на ту европу , % " сезона " ? , а - се " " , & прво $ сезона " па $ $ " о " ... !!!

$ ствар , % се " " $ , " ' ' ? управу , $ је $ % $ (она " ) $ , $ ' је " (' , " $ ? за ' ) $ , & " " $ се прозове , & ? " $,/ $ за & , " $ ' се % " ' " $ ... !!! :evil:

" ' " & " !!! :mrgreen:
Zadnja izmjena: Источно Стајање, dana/u 23 jan 2010, 16:52, ukupno mijenjano 1 put.
$ ? ногу ја ' " & , % & $ " $ све , сву своју / " % $ " " & " ¥ све ... !!! &

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 23 jan 2010, 16:50

čudi me da niste probali dovesti spalevića_ :o

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 23 jan 2010, 17:03

Ma kakva ljudi Zenica,kakvo Sarajevo!Sto neko rece bila bi sramota za klub Borac i za grad Banja Luku,da igramo tu *ebenu Evropu koju neki cekaju pola zivota,u nekom drugom gradu!

Sve je do uprave i do njihove volje!Vremena ima dosta,cak i previse za kompletno renoviranje Gradskog i za ispunjavanje svih uslova koje nam je zadala UEFA,da bi dobili licencu!

AKO izborimo Evropu,utakmice se igraju tek u 8. mjesecu cini mi se,prema tome,opravdanja nema.

Zadovoljan sam potpisivanjem Vukelje i Vukobratovica!Kvalitetni su igraci,nadam se da ih povrede nece zezati i da ce biti u dobroj formi.Zna li neko na koliko su potpisali ugovore?
Treci put castimo

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 23 jan 2010, 17:36

radebl je napisao/la:
" " ? нервозан, ха? Па ? " & ', $ $ су " $ пара, & - $ се "$" у тај трансфер. А $ не " о " трансфера, по " је / $ $ на & сезоне & него $ за " 75000.
"" ПУТ ""

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 24 jan 2010, 03:18

tatamata je napisao/la:Ma kakva ljudi Zenica,kakvo Sarajevo!Sto neko rece bila bi sramota za klub Borac i za grad Banja Luku,da igramo tu *ebenu Evropu koju neki cekaju pola zivota,u nekom drugom gradu!

Sve je do uprave i do njihove volje!Vremena ima dosta,cak i previse za kompletno renoviranje Gradskog i za ispunjavanje svih uslova koje nam je zadala UEFA,da bi dobili licencu!

AKO izborimo Evropu,utakmice se igraju tek u 8. mjesecu cini mi se,prema tome,opravdanja nema.

Zadovoljan sam potpisivanjem Vukelje i Vukobratovica!Kvalitetni su igraci,nadam se da ih povrede nece zezati i da ce biti u dobroj formi.Zna li neko na koliko su potpisali ugovore?
Eto vidis, upravo si rekao kljucnu stvar koju brojni u ovoj ligi ne shvacaju ili namjerno stavljaju nastranu. Svi bi ulozili u igracki kadar, ostvarili rezultat i smatrali da je to dovoljno, kao da to ne moze bilo tko drugi napraviti na taj nacin, nikome ne pada na pamet prvo osnovne preduvjete ispuniti i vlastite obveze platiti i izvrsiti. Svi imaju te rokove i uvjete i svi ih nuzno moraju zadovoljiti ako zele igrati europska natjecanja. Ali ne, svi odjednom pocnu u zadnjem momentu nekakve kredite vaditi, jamce i navrat-nanos sredjivati, i onda im svatko kriv jer iako su oni ''igrom zasluzili Europu'', teorije urota se vrse i izvlace kad ih se izbaci iz Europe zbog neispunjavanja osnovnih uvjeta za koje su znali i bili upozoreni debelo prije roka, pa tako i Borac u ovom slucaju.
...Život za Široki...

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 24 jan 2010, 12:17

EastStand je napisao/la:
radebl je napisao/la:
" " ? нервозан, ха? Па ? " & ', $ $ су " $ пара, & - $ се "$" у тај трансфер. А $ не " о " трансфера, по " је / $ $ на & сезоне & него $ за " 75000.
" по " 75000 евра је ?, " $ су " " управе $ % 25 000 " $ " " је & " уговор на " $ (? се не ') е $ " то " $ потез. а &, за ? паре / $ су га ? у ?. " % је ? са ' ", $ & - $ " уговор $ - га $ на ??

уффф, ? на све стране :evil: :x
"" ПУТ ""

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.