Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Ethel
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Ethel » 25 jan 2014, 18:06

trxel je napisao/la:Tesko ces na to pitanje dobiti odg, jer trolovi rade po tom sistemu.. :lol:
Ma Rooney potpisuje ugovor samo da bi United na ljeto dobio vece pare za njega :cry:

:lol:
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça

Bošnjanin_89
Kontakt:

Post Postao/la Bošnjanin_89 » 25 jan 2014, 18:09

Da i ja sta napisem vezano za najnovija desavanja u klubu. Mislim da smo napravili odlican posao sa Matom, dokazan i provjeren igrac, adaptiran na Premiership i sto je jako vazno zeljan dokazivanja s obzirom na ugrozen status u Spanskoj repci pred SP nakon pada u drugi plan pod Murinjovom palicom. Igrac njegovog kalibra bi nam trebao dati potrebnu fleksibilnost i kreativnost na sredini, takodjer mislim da ovo znaci i postepeno napustanje prepoznatljivog stila igre u standardnoj formaciji 4-4-2, odnosno napadanje iskljucivo preko krila, sa Matom imamo mnogo vise opcija u tom smislu i nade da ce se recimo i Kagawa konacno osloboditi i odigrati priblizno ocekivanjima.

Takodjer vjerujem i da nam ovo nije posljednje pojacanje u januaru s obzirom na katastofalnu sezonu i armiju nezadovoljnih igraca. Vidim da je Moyes izuzetno aktivan u skautiranju sto je svakako za pohvalu ali i cinjenica koja nagovjestava jos barem jedno zvucno ime. Ako bih mogao birati onda bi to bio igrac iskljucivo sredine terena, tipa Herere, Cabayea, Pjanica gdje bi se Fellaini konacno mogao smjestiti na poziciju zadnjeg veznog u mnogo kreativnijoj i poletnijoj okolini, a Jones biti vracen na poziciju stopera gdje, po mom misljenju, moze najvise pruziti.

Sve u svemu, sa ovom kupovinom mi se polahko vraca vjera u Moyesa, ovo cu protumaciti kao prvi korak i kreiranju tima po njegovom ukusu, a kada dobije zeljene igrace onda cemo vidjeti njegove stvarne domete. Dakle, sad nekad bi se trebali pojaviti prvi nagovjestaji odgovora:da li je za Moyesa United prevelik zalogaj ili je ipak jos jedan Fergijev "pogodak u sudijskoj nadoknadi"..
ZAPAD JE NAJBOLJA OBMANA

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 25 jan 2014, 18:19

Kaunas je napisao/la:slika
Samo nek još neko dopiše "Trolls, trolls everywhere" da imamo za dočekati vjerne goste
100% sportski i krajnje opušten potpis

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 25 jan 2014, 18:20

[youtube][/youtube]

Napokon neki video
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 25 jan 2014, 18:29

Ethel je napisao/la:
Saurman je napisao/la:
ragazzidelsud1987 je napisao/la:Shity gubi 0:2 od watforda :lol:
slika
I šta reče Rooney odbio novi ugovor i definitivno ide na ljeto? :cry:
Šta ste nakačili na Rooneya,koliko vidim novi ugovor još nije potpisao.Kad potpiše onda likujte do tad,...
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 25 jan 2014, 18:35

"And that's my daughter over there. Her name's Lauren."

slika
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

Alcatraz
Kontakt:

Post Postao/la Alcatraz » 25 jan 2014, 18:59

slika

Maradona good,Pele better,George Best !

Glory Glory Man United !

I wanna tell you,
I might as well do,
About a boy who can do anything,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj

wr10
Kontakt:

Post Postao/la wr10 » 25 jan 2014, 19:11

Alcatraz je napisao/la:slika

e ova je najjaca hahah :lol: :lol:

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 25 jan 2014, 19:59

Rooney je placenik veliki, bit ce legenda uniteda al vjerujem da nema ni blizu ljubavi prema klubu kao neke druge legende utd-a. Al koga briga za to realno :D

Sent from my HTC One V using Tapatalk

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 25 jan 2014, 20:03

soxx je napisao/la:Rooney je placenik veliki, bit ce legenda uniteda al vjerujem da nema ni blizu ljubavi prema klubu kao neke druge legende utd-a. Al koga briga za to realno :D

realno govoreći te legende kluba nisu živjele u ovakvom vremenu gdje svi igrači zarađuju ogromne novce, pa ti meni reci zašto ne bi i jedan od najboljih igrača današnjice, Wayne Rooney.

jasko__
Kontakt:

Post Postao/la jasko__ » 25 jan 2014, 20:03

soxx je napisao/la:Rooney je placenik veliki, bit ce legenda uniteda al vjerujem da nema ni blizu ljubavi prema klubu kao neke druge legende utd-a. Al koga briga za to realno :D

Haman mi sa prelaskom Mate dobijamo jos jednog navijaca...jer sudeci po tvom avataru i aktivnosti na nasoj temi, dodje mi da se zapitam....
Al podrzavam svakako, nikad nije kasno za right choice...go United...:mrgreen:

Sent from my Grand X Pro using Tapatalk 2

soxx
Kontakt:

Re: Odg: FC Manchester United

Post Postao/la soxx » 25 jan 2014, 20:07

Gusar1995 je napisao/la:

realno govoreći te legende kluba nisu živjele u ovakvom vremenu gdje svi igrači zarađuju ogromne novce, pa ti meni reci zašto ne bi i jedan od najboljih igrača današnjice, Wayne Rooney.
Ono sto hocu reci jeste da bi napustio united bez nekog zaljenja da nije dobio pare..

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 25 jan 2014, 20:15

Bez ikakvog vrijeđanja, al' šta si ti? Njegov psiholog pa ti se povjerio? odakle ta informacija ?

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 25 jan 2014, 20:23

Cisto razmisljanje. Koliko je puta trazio novac i nije htio produziti ugovor dok nedobije onoliko koliko je zelio. Evo sad ce biti oko 300k eura sedmicno kako pisu.

Uglavnom, nisam nista lose rekao da se neki pale odmah. Kazem samo da nije kao neke druge legende. To je moje misljenje, ti mozda imas neko drugo i kraj price. ;)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 jan 2014, 20:26

Nije loše, dobra lova za igrača koji nije bio ni za klupu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 25 jan 2014, 20:27

Rooney ce da bude legenda kluba, samo sto na tom planu visu reputaciju imaju (ce imati) Giggs i Scholes... Ali sta fali sto covjek hoce jacu platu :?: United ima uslove da mu ispuni zahtjeve. Naprosto ovaj tim ne moze bez njega...
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 25 jan 2014, 20:33

U cemu je problem sto najbolji igraci jednog tima zele sto bolju platu? Pa da nema njih, ne bi bilo ni sponzora i njihovih ugovora.

Eccedentesiast
Kontakt:

Post Postao/la Eccedentesiast » 25 jan 2014, 20:34

Pozdrav; novi sam na forumu, moram priznati da je United odradio odličan posao sa Matom...Rooney, RVP, Januzaj, Mata, zvuci veoma, veoma dobro. Iako me to nimalo ne raduje, jer sam navijač Liverpoola, moram priznati da to bar ovako na papiru izgleda dobro; sad kako će Moyes to uklopiti ostaje da se vidi... Puno sreće u nastavu sezona, mada se nadam i prizeljkujem da ostanete iza Liverpoola ove sezone :mrgreen: :mrgreen:
Wise men speak because they have something to say; fools because they have to say something.

beka23
Kontakt:

Post Postao/la beka23 » 25 jan 2014, 20:36

slika

mk516
Kontakt:

Post Postao/la mk516 » 25 jan 2014, 20:40

trxel je napisao/la:Rooney ce da bude legenda kluba, samo sto na tom planu visu reputaciju imaju Giggs i Scholes... Ali sta fali sto covjek hoce jacu platu :?: United ima uslove da mu ispuni zahtjeve. Naprosto ovaj tim ne moze bez njega...
Istina je to što kažeš. Meni lično uopšte ne smeta to što traži bolju platu. Prošla su vremena kada se igralo za "siću". Možda ima ljudi koji bi džaba igrali za voljeni klub, ali budimo realni, koliko ih je takvih? Rooney je već legenda MU. To što se naziva plaćenikom nije u redu. Ja bih prije plaćenicima nazvao Falcaoa, Hazarda, Edinsona i sl. ali ni to ne bi bilo u redu. Rooney je svjestan koliko vrijedi Unitedu kada je u formi i zašto onda ne bi imao dobru platu poput drugih zvijezda u drugim klubovima? Ne podržavam bezobrazluk, ali zahtjev za boljom platom u njegovom slučaju je daleko od bezobrazluka. Došla su takva vremena da se i United mora pomiriti sa mnogo većim platama i troškovima transfera igrača u odnosu na one iz kasnih 90-tih.
Dođe vakat u kome pametan zašuti, budala progovori i fukara zaima!

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.