FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Interista
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Interista » 25 jan 2014, 16:18

Mislim da od price za prenos utakmice nece biti nista jer zasto bi Sloboda platila prenos ili ti svejedno dozvolila jer je poznato odavno sudjenje i razne malverzacije ovu polusezonu najvise ce se potrositi na sporedne stvari..

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 25 jan 2014, 16:22

Zavrseno je to za utakmicu, bice prenos Sloboda - Jedinstvo.
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 25 jan 2014, 18:06, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

silver78
Kontakt:

Post Postao/la silver78 » 25 jan 2014, 16:29

travnik81 je napisao/la:malo je off topic ali se tiče djelimično Slobode i Fukara. Moj Borac je u rukometu 1998. godine titulu osvojio baš u Mejdanu i tada na je gomila došla iz Travnika i skoro smo popunili mali Mejdan. Sjećam se tada da su u zadnjim trenucima i Fukare sa nama zajednom navijale i odmah su po završetku utakmice uletili da nam čestitaju. Pa eto ako je neko od tih momaka na foruma hvala još jednom na podršci i tada gostoprimstvu uz nada da nam se rukometni klubovi vrate u prvu ligu gdje im je i mjesto.

" onclick="window.open(this.href);return false;

Ta je utakmica dogovorena bila i na kraju je bilo nerijeseno!!Vama trebalo za prvaka a nama za opstanak.
Inace smo uvijek imali super odnose sa Travnikom!

travnik81
Kontakt:

Post Postao/la travnik81 » 25 jan 2014, 17:04

silver78 je napisao/la:
travnik81 je napisao/la:malo je off topic ali se tiče djelimično Slobode i Fukara. Moj Borac je u rukometu 1998. godine titulu osvojio baš u Mejdanu i tada na je gomila došla iz Travnika i skoro smo popunili mali Mejdan. Sjećam se tada da su u zadnjim trenucima i Fukare sa nama zajednom navijale i odmah su po završetku utakmice uletili da nam čestitaju. Pa eto ako je neko od tih momaka na foruma hvala još jednom na podršci i tada gostoprimstvu uz nada da nam se rukometni klubovi vrate u prvu ligu gdje im je i mjesto.

" onclick="window.open(this.href);return false;

Ta je utakmica dogovorena bila i na kraju je bilo nerijeseno!!Vama trebalo za prvaka a nama za opstanak.
Inace smo uvijek imali super odnose sa Travnikom!
da, pa su Visočaci plakali danima.bila su to dobra vremena.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 25 jan 2014, 17:25

Evo Husić je završen danas izgleda, pravi igrač veznog reda kakav treba i kakvog je Ćiro tražio. Imate tamo pogledajte nastupe za Scorpionse San Antonio gdje je proveo zadnju sezonu..

Jusufbašić je skoro pa završen, traži Velež obeštećenje, a sigurno da je Azmir pametan, ne bi trebao propustiti priliku za dovođenje takvog igrača (najbolji igrač GOŠKa i prvi strijelac Prve lige bio takođe) :D Ćiro zadovoljan Kapićem i Kuduzom pogotovu,. eto za onog što je napisao gdje je Husara što ne dovodi igrače :mrgreen: a 5 igrača odličnih sredio :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 25 jan 2014, 18:08

Benjo_AFC86 je napisao/la:Evo Husić je završen danas izgleda, pravi igrač veznog reda kakav treba i kakvog je Ćiro tražio. Imate tamo pogledajte nastupe za Scorpionse San Antonio gdje je proveo zadnju sezonu..

Jusufbašić je skoro pa završen, traži Velež obeštećenje, a sigurno da je Azmir pametan, ne bi trebao propustiti priliku za dovođenje takvog igrača (najbolji igrač GOŠKa i prvi strijelac Prve lige bio takođe) :D Ćiro zadovoljan Kapićem i Kuduzom pogotovu,. eto za onog što je napisao gdje je Husara što ne dovodi igrače :mrgreen: a 5 igrača odličnih sredio :D

Odlične vijestislika

Btw evo na tuzlanskom ba pišu prijedlog za sjevernu tribinu je 1919 i pitaju koja su vaša mišljenja..ne znam ja sam više za FUKARE da piše.
Pobjeda je bolja od orgazma!

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 25 jan 2014, 18:10

Gorki je napisao/la:
Benjo_AFC86 je napisao/la:Evo Husić je završen danas izgleda, pravi igrač veznog reda kakav treba i kakvog je Ćiro tražio. Imate tamo pogledajte nastupe za Scorpionse San Antonio gdje je proveo zadnju sezonu..

Odlične vijestislika

Btw evo na tuzlanskom ba pišu prijedlog za sjevernu tribinu je 1919 i pitaju koja su vaša mišljenja..ne znam ja sam više za FUKARE da piše.
Fukare treba na istoku kad se bude gradio nekad haha :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 25 jan 2014, 18:16

Gorki je napisao/la:

Odlične vijestislika

Mislim da treba zanemarit sto na zapadu na d tribina ima ono TZ i da treba na sjevero lijepo napisat TUZLA, ja sam nekad davno uradio i sliku, bilo bi vrh.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 25 jan 2014, 18:18

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 25 jan 2014, 18:20

:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

kakve vijesti :o :o :o :o :o :o i reflektori i sjever i marijan
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 25 jan 2014, 18:22

pod reflektorima :o aaaa ne pamtim kad je zadnja tekma bila pod reflektorima 8-) jaoooo kakav će to spektakl da bude :D

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 25 jan 2014, 18:27

počet cu da mislim da ovi iz opštine citaku forum:D

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 25 jan 2014, 18:33

Odlicno.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 25 jan 2014, 18:34

Benjo_AFC86 je napisao/la:
Fukare treba na istoku kad se bude gradio nekad haha :D
A na Jugu 1987 :mrgreen:

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 25 jan 2014, 18:34

Ne prozivaj me :P a ne jbg, ja sam to napisao kad su bila tek 2 pojačanja i onda zastoj spominje se ovaj-onaj a nikoga na probi, fine insajderske vijesti :)

Znači općina će da kešira za tv prenos + za reflektore, hahahaha ne vjerujem Bgm :lol:

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 25 jan 2014, 18:43

slika

Rođenog Tuzlaka jedino u BiH ne vole njegovi Tuzlaci :mrgreen: (razlog:njemu je sve kontra Slobode) :twisted: :lol:

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 25 jan 2014, 18:47

Odlicna stvar za bh fudbal. Vjerujem da ce veliki broj ljudi pratiti ovu utakmicu, bez obzira da li su ili ne navijaci neke od ekipa.

Sve mi se nekako cini da je plasman reprezentacije u Brazil pokrenuo jednu seriju dogadjaja koji cu u buducnosti donijeti i bolje rezultate nego ih danas imamo.
#divovi

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 25 jan 2014, 18:48

čudan je to tuzlak sto navija za Sarajevo i Jedinstvo protiv Slobode :D a i rodjen pokraj Tusnja :D

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 25 jan 2014, 18:49

Gorki je napisao/la:
slika

Rođenog Tuzlaka jedino u BiH ne vole njegovi Tuzlaci :mrgreen: (razlog:njemu je sve kontra Slobode) :twisted: :lol:
Dres Slobode ili se treba zasluziti ili kupiti. On treba tek da zasluzi, a dobit ce ga na utakmici kada bude prenos.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 25 jan 2014, 18:52

Chinaglia je napisao/la:pod reflektorima :o aaaa ne pamtim kad je zadnja tekma bila pod reflektorima 8-) jaoooo kakav će to spektakl da bude :D
Čini mi se da je zadnji put bilo u sezoni 2008/2009, kada smo izborili Evropu. Ne znam koji je tim zadnji gostovao, ali se sjećam da smo na početku te sezone protiv Posušja igrali u noćnom turniru (21 ili 22h). :mrgreen:

Već je sklopljen tim za velike domete u PL. Za ovu ligu je definitivno nekoliko klasa iznad, ali to moraju dokazati i na terenu. Napredujemo u svakom smislu. Uskoro se postavljaju stolice na sjevernoj tribini, zatim slijedi gradnja istočne... Posebno me raduje što je i TV prenos pod svjetlim reflektora dogovoren. 8-) Marketing, koji nam u prošlosti nije bio jača strana, konačno dolazi do izražaja zahvaljujući nizu ljudi koji čine sve u cilju ozdravljenja Slobode. Konačno možemo konstatovati da je posrnuli gigant vratio status velikog kluba, s lijepim šansama da u budućnosti preuzme primat sa Sarajevom u najjačem rangu bh. fudbala.

Jedino što još nedostaje su trofeji u vitrinama. A i oni će doći ako novi vjetrovi nastave puhati na Tušnju.
moustapha je napisao/la:Sve mi se nekako cini da je plasman reprezentacije u Brazil pokrenuo jednu seriju dogadjaja koji cu u buducnosti donijeti i bolje rezultate nego ih danas imamo.
+1
Zadnja izmjena: Claus, dana/u 25 jan 2014, 18:54, ukupno mijenjano 3 puta.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.