Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- EmirSioux89
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Kako me krene i sve se okrene : Sttutgart povede na kraju izgubi, Pescara povede na kraju izgubi, Dortumnd povede na kraju X, Reading X igro evo primise gol, Man City gubi.Sve sam popado i nek sam odmor definitivno 

Manchester United!
još samo jedan tiket u igri

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
POTPISUJEMElLoco7 je napisao/la:dabogda se ova zuta go.vna ugasila i nikad vise ne zaigrali!
Sve im yebem.G0vna zuta nebi nas 11 sa foruma dobili.
I City počeo štimati treba para za pojačanja

Tako blizu, a tako daleko.
Koji je qrc sa Wwinom,. zasto ne isplacuju ? Ili je moguce da smo ih toliko ubili sa Cityem na liveu pa ih muka ufatila 

katayebenastrofa
ovo ne bi pogodio ni da sam znao rezultate prije nego su počele utakmice pa yebote šta se ovo radi to nije normalno, vrijeme je za odmor

ovo ne bi pogodio ni da sam znao rezultate prije nego su počele utakmice pa yebote šta se ovo radi to nije normalno, vrijeme je za odmor
ne slutiBelieve je napisao/la:Ni PSG neće dobiti

15.10.2013.
Hajd PSG jos i ti ispusi pa da ovaj "divan" dan zakljucimo padovima na svim listicima a da nocne utakmice nisu ni pocele 

Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

ebem li im pleme škotskoooooooooooo. jedna jedini na listicu iz te šugave lige i ne može proci. da sam imao ps, 0-7 bi bilo pleme im ebem majcino!
nema potpisa
jarane tebe baš neceAdmir_Sa je napisao/la:
ebem li im pleme škotskoooooooooooo. jedna jedini na listicu iz te šugave lige i ne može proci. da sam imao ps, 0-7 bi bilo pleme im ebem majcino!

sigurno padam na najodvratnije nacine, ne mogu normalno nikako. i jedan i drugi tim ce sljedece sedmice ici na 3+, skim god da igraju, smijem životom garantovat 

nema potpisa
+1Belmin6 je napisao/la: jarane tebe baš nece![]()
admire, na forumu nisam ni godinu dana, a više sam ovih tvojih listića sa jednim parom vidio nego što kose na glavi imam. probaj pauzu neku, inače ti ne gine čir na želucu!
U desetom selu živi Antuntun!
koji je bio dobitak?
15.10.2013.
Zrvena zvezda

Drvena Zvezdavjesnicar je napisao/la:Zrvena zvezda![]()
![]()
![]()

bravoooo napoli nije za mene kladionica nije
čuj njega nije za tebe, pogledaj rezultate za koga je pa nema veze ništa s ničim, da je neko slučajno lupao ko nema veze sa sportom bolje bi složio listić nego većina nas ovdje, nije ovo normalno zadnjih danavecaveca je napisao/la:bravoooo napoli nije za mene kladionica nije
Napoli
oj danas dana

oj danas dana

15.10.2013.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.