Palim se bezveze.terabajt je napisao/la:Ovaj gore post od kolege je bio ironija nemoj se sikirati.

Ma pocelo me nervirati dizanje Tankih

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Palim se bezveze.terabajt je napisao/la:Ovaj gore post od kolege je bio ironija nemoj se sikirati.
Od 2010 godine, otkako je došao u Chelsea, na posudbama je skupio sve ukupno 25 utakmica u kojima je branio. Impresivno.Keenan.- je napisao/la:Ma pustite papke ba. Pruzis mu argument da je liku najveci domet bila Vojvodina i Ceski drugoligas a on kontrira da je lik Buffon jer je pod ugovorom sa Chelseaem i jer je sjedio na klupi 2 tekme u A reprezentaciji prije 4 godine.
Klasa od golmana, nema sta.
Ma klasa lik ba, Mourinho razmislja da proda Courtoisa, tj. da ga ostavi u Atleticu a da Delac naslijedi Cecha.normalaba je napisao/la:Od 2010 godine, otkako je došao u Chelsea, na posudbama je skupio sve ukupno 25 utakmica u kojima je branio. Impresivno.Keenan.- je napisao/la:Ma pustite papke ba. Pruzis mu argument da je liku najveci domet bila Vojvodina i Ceski drugoligas a on kontrira da je lik Buffon jer je pod ugovorom sa Chelseaem i jer je sjedio na klupi 2 tekme u A reprezentaciji prije 4 godine.
Klasa od golmana, nema sta.
Mora to kod nas tako, jer se u ovoj ligi vec dugo tako osvajaju tituleadmirbreza je napisao/la:Ma pišu gluposti.
Tolika se prašina digla za tog iz Čelzija, a Željo će evo za koju sedmicu imati na posudbi 2 igrača Liverpula (Koji su zapravo naši, što znači da mi praktički imamo bolji program jer proizvodimo talente).
Klub su prodali za godišnji Željin buđet, a kao uslov za naredna ulaganja šarlaTana moraju osvojiti ligu.
Sada je za očekivati mnogo ovakvih:
[youtube][/youtube]
Ali nije sve u parama, ima nešto i u lopti
Ma ja,a isto je kad dodje golman iz Chelsea i golman iz Vrbanjuse.normalaba je napisao/la:Palim se bezveze.terabajt je napisao/la:Ovaj gore post od kolege je bio ironija nemoj se sikirati.
![]()
Ma pocelo me nervirati dizanje TankihPosudili Delača ko da je u najmanju ruku Minoglet a mi hladno odgovorimo Antolovićem bez imalo pompe. Da Zeljo ima PR ko Tanana gdje bi nam bio kraj
Ne nego isto ko da dođe golman iz Vojvodine i golman iz Legia Warsawe.HzSM je napisao/la:Ma ja,a isto je kad dodje golman iz Chelsea i golman iz Vrbanjuse.normalaba je napisao/la:Palim se bezveze.terabajt je napisao/la:Ovaj gore post od kolege je bio ironija nemoj se sikirati.
![]()
Ma pocelo me nervirati dizanje TankihPosudili Delača ko da je u najmanju ruku Minoglet a mi hladno odgovorimo Antolovićem bez imalo pompe. Da Zeljo ima PR ko Tanana gdje bi nam bio kraj
Kakva Legia,lik prve ekipe nije ni na mapi vidio.normalaba je napisao/la:
Ne nego isto ko da dođe golman iz Vojvodine i golman iz Legia Warsawe.
Vidio je pehar sampiona. Znas li ti uopste sta je pehar, kako izgleda i tako to?HzSM je napisao/la:Kakva Legia,lik prve ekipe nije ni na mapi vidio.normalaba je napisao/la:
Nije ni Delač u Vojvodini vidio xDHzSM je napisao/la:Kakva Legia,lik prve ekipe nije ni na mapi vidio.normalaba je napisao/la:
Jest u Inter Zaprešiću, tu je branio.normalaba je napisao/la:Nije ni Delač u Vojvodini vidio xDHzSM je napisao/la:Kakva Legia,lik prve ekipe nije ni na mapi vidio.normalaba je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.