Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Nema veze, bilo bi prelijepo vidjeti nekoga sa ovih prostora da na velikoj sceni oda pocast velikom i neponovljivom Mozartu,Donnie Darko je napisao/la:Jest da je Morrow to vec uradio al nema veze
pricam u svoje ime, vidis da pise MENI dok je realno drazen kao tudji kosarkas, kosarkas druge drzave, u pravilu nebitan na prostorima nase drzave, tacnije nista bitniji nego npr jordan, james, kobe ili neko slican, to ti je onako jedna realnost pa sada svidja li ti se to ili ne je sasvim druga stvar ali necemo dalje, drazenu nije mjesto na temi mirze teletovica na kraju krajevaŠB_Fidelis je napisao/la:Ma, ne kuzis, i pricas u necije tudje ime, al ajde dobro, postujem.
hah, promjenio se Damir u faci nekakoUnofficialpage je napisao/la:VGS pratim tog igrača ima već 3 godine ako ne i više i nisam odmah mogao skužit koje(avatar)
Dominirate li anketom?![]()
ABd ući će na to takmičenje za 3 pt
valjda je pokazao svoju velicinu kada je pored toga sto je prezivio hrvatsko-bosnjacki sukob ozenio hrvaticu iz omisa ali porijeklom iz konjiiaŠB_Fidelis je napisao/la:Tebi, ne i onima koji odrastaju sanjajuci da dostignu velicine Petrovica, Delibasica, Divca i ostalih, u koje se, nesumnjivo, ubraja i Teletovic.
Teletovic samo pokazuje svoju ljudsku velicinu kao covjek s ovih prostora neopterecen razlcitostima.
LenBias je napisao/la:ako se bude takmicio u sutanju trojki neka bude u svom dresu, izvinjavam se ali drazen je nebitan
LenBias je napisao/la:meni je bitno da on promovise sebe i kao i nasu drzavu, drazen je nevjerovatno nebitan u toj prici, mani mi tih prica za malu djecu i prosipanja nekih utopija, svaka cast drazenu, postovanje ali sto se tice nase drzave i mirze on je apsolutno niko i nista pa samim tim i ne treba da izlazi iz pastete
Kakav si ti opterećeni kompleksaš, to je čudo jedno.LenBias je napisao/la:pricam u svoje ime, vidis da pise MENI dok je realno drazen kao tudji kosarkas, kosarkas druge drzave, u pravilu nebitan na prostorima nase drzave, tacnije nista bitniji nego npr jordan, james, kobe ili neko slican, to ti je onako jedna realnost pa sada svidja li ti se to ili ne je sasvim druga stvar ali necemo dalje, drazenu nije mjesto na temi mirze teletovica na kraju krajeva
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.