LiverpoolREDS je napisao/la:jel ima neko da je igro Mirzu under![]()
![]()
![]()
Ja se omišljo Mirzu under il over i na kraju puknem keca na Brooklyn

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
LiverpoolREDS je napisao/la:jel ima neko da je igro Mirzu under![]()
![]()
![]()
Nervira nas ovaj Jackson malo je reci.Maradonaaa je napisao/la:pa daj jacksone pogodi nesto,samo ti zayebajes
hajde jos maloooooo daj ta 3 poena yebem mu matermasteRofPoker je napisao/la:Nervira nas ovaj Jackson malo je reci.Maradonaaa je napisao/la:pa daj jacksone pogodi nesto,samo ti zayebajes![]()
Ja se zagledao u Mirzu i zaboravi na kladionicu. Ma treba samo da veze 2 trice i ide to. Popraviti ce se on u drugom poluvremenu.
bevanda4 je napisao/la:jel greska na serveru ili carmelo stvarno ima 60 koševa na početku 4/4 ??![]()
Mogao bi preći kobija, vrlo lako.. Toronto će napokon skinut ljagu s imena haha
BO druze, ko bi to predvidio, puu !LiverpoolREDS je napisao/la:hajde jos maloooooo daj ta 3 poena yebem mu matermasteRofPoker je napisao/la:Nervira nas ovaj Jackson malo je reci.Maradonaaa je napisao/la:pa daj jacksone pogodi nesto,samo ti zayebajes![]()
Ja se zagledao u Mirzu i zaboravi na kladionicu. Ma treba samo da veze 2 trice i ide to. Popraviti ce se on u drugom poluvremenu.
Isti samElLoco7 je napisao/la:Dan ti je.bemm i srecu i kladionicu i sve!!!! cekam Oklahomu manje od 100 poena i debili za jedan poen prebace granicu.
Na drugom mrtvi Green mater mu je.bem stane tacno na granici.
Na trecem Turner ima cetvrtinu za 4 poena i da ode u over i ne dadne.ni poena. Puuu, dan ti je.bemm!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Believe je napisao/la:Isti samElLoco7 je napisao/la:Na drugom mrtvi Green mater mu je.bem stane tacno na granici.
na jednom Green za dobre pare,fulao tricu za over
likusa je napisao/la:green
hahah već sam te ovdje izgubio.. prvi i drugi dio rečenice su kontrast kontrastaAdmir_Sa je napisao/la:odigraš kao neki sigurni tiket i nekakav hamilton
ma sigurni kao po kvotamabevanda4 je napisao/la:hahah već sam te ovdje izgubio.. prvi i drugi dio rečenice su kontrast kontrastaAdmir_Sa je napisao/la:odigraš kao neki sigurni tiket i nekakav hamilton
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.