kume jeste fellaini-guarin-ado-mata-rooney-persie vjeruj mi!Cartman je napisao/la:Guarin nije za Uniteda.
kada imas u ekipi Juana lako se i ostali prilagode

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
kume jeste fellaini-guarin-ado-mata-rooney-persie vjeruj mi!Cartman je napisao/la:Guarin nije za Uniteda.
E nek se i ja složim s tEbom u nečemuCartman je napisao/la:Guarin nije za Uniteda.
a vala i ja s vama.rio_Ferdy88 je napisao/la:E nek se i ja složim s tEbom u nečemuCartman je napisao/la:Guarin nije za Uniteda.
Belmin6 je napisao/la:a vala i ja s vama.rio_Ferdy88 je napisao/la:E nek se i ja složim s tEbom u nečemuCartman je napisao/la:Guarin nije za Uniteda.
Mangala ili Hummels, čine se kao realna rješenjatrxel je napisao/la:Ofanzivu ne treba pojacavati za sad.. Tu su RVP, Rooney, Mata, Januzaj, Nani, Welbeck, Chica, Valencia, Powell, pa i Zaha (ako ode na posudbu i dokaze se)... Problem je veza(def)... Sa Matom smo dobili kreaciju, e sada treba neko iza, defanziva koja ce da pokrije ofanzivu...
Fudbalski fanatik...Cartman je napisao/la:Spava li ovaj Moyes ikad? Sinoc u Njemackoj, jutros docekao Matu, a evo ga sad gleda Bolton-Cardiff.
Nesto poput Wengera ili Mourinha izgleda. Lijepo, lijepo.trxel je napisao/la:Fudbalski fanatik...Cartman je napisao/la:Spava li ovaj Moyes ikad? Sinoc u Njemackoj, jutros docekao Matu, a evo ga sad gleda Bolton-Cardiff.
jos da nam poslozi kockice cart,i da ga krene bice obozavanCartman je napisao/la:Nesto poput Wengera ili Mourinha izgleda. Lijepo, lijepo.trxel je napisao/la:Fudbalski fanatik...Cartman je napisao/la:Spava li ovaj Moyes ikad? Sinoc u Njemackoj, jutros docekao Matu, a evo ga sad gleda Bolton-Cardiff.
Momcino, kad sam trazio da lik dobije otkaz?MoR je napisao/la:
Cartman i paranoja na aparatima:bacanjeudice:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.