VGS je napisao/la:ima li komentator ? ?Yucca je napisao/la:http://www7.zippyshare.com/v/39198523/file.html
Evo vam torrent link citave utakmice
Nisam skidao ja sam sinoc gledao ali ovi sto su postavili kazu da je link sa YES tv
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
VGS je napisao/la:ima li komentator ? ?Yucca je napisao/la:http://www7.zippyshare.com/v/39198523/file.html
Evo vam torrent link citave utakmice
Patrice_Evra_3 je napisao/la:Zbilja, šta je sa tom mogućnošću? Kako se biraju postave za taj meč, Rookies - Sophmores? Statistikom iz ove sezone trebalo bi da može da upadne među tih 10-12 igrača.
Nisam mislio na Parkera nego na ove novokomponovane plejmejkere kojima je jedini cilj u utakmici ubacit sto vise koseva, Kyre Irving i ekipa. D-Will to jede za dorucak kad je zdrav.Durden je napisao/la:Deron jeste odlican ali Toni je mnogo veci level od njegaMozambik je napisao/la:Samo jedno ime, ustat pa spomenut DERON WILLIAMS
Koji je to gospodin, sinoc 7 asistencija za Mirzu.
I dalje stojim kod onoga sto sam rekao, kakvi se danas plejmejkeri guraju da budu ispred njega, a kad je zdrav sve ih za dorucak jede.
Jel to ono sto Shaq i Barkley biraju?filip13 je napisao/la:Patrice_Evra_3 je napisao/la:Zbilja, šta je sa tom mogućnošću? Kako se biraju postave za taj meč, Rookies - Sophmores? Statistikom iz ove sezone trebalo bi da može da upadne među tih 10-12 igrača.
tu bude čini mi se 10 maksimalno igrača,lillard,sullinger,drummond,waiters,t. jones,beal,a,davis bi trebali biti ispred,valanciunas,miles plumlee,henson,middleton,wroten su možda tu negdje sa mirzom
ajmo ljudi, na 54 % je, moramo ovo dobacit do jedno 85-90 %
Mozambik je napisao/la:Jel to ono sto Shaq i Barkley biraju?filip13 je napisao/la:Patrice_Evra_3 je napisao/la:Zbilja, šta je sa tom mogućnošću? Kako se biraju postave za taj meč, Rookies - Sophmores? Statistikom iz ove sezone trebalo bi da može da upadne među tih 10-12 igrača.
tu bude čini mi se 10 maksimalno igrača,lillard,sullinger,drummond,waiters,t. jones,beal,a,davis bi trebali biti ispred,valanciunas,miles plumlee,henson,middleton,wroten su možda tu negdje sa mirzom
Garant nam je svima isti provider. Nevjerovatno.Chinaglia je napisao/la:znam kako vam jeVGS je napisao/la:Je li i kod tebe HS ?Bosniacum Lilium je napisao/la:kud bas sinoc da nemam neta![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Svaka cast majsotre![]()
![]()
Mamu im retardiranu ovo necu nikad prezaliti
Mirza kralju svaka ti cast, ponos Bosne i Hercegovine !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.