Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Engleska Conference South :
1. Basingstok - Sutton 1 2,35
2 .Faranborough - Tonbridge 1 2,20
3. Bromley - Hayes & Yeading 2 6,50
1. Basingstok - Sutton 1 2,35
2 .Faranborough - Tonbridge 1 2,20
3. Bromley - Hayes & Yeading 2 6,50
BHF Bosanska Krajina!
Granada NE daje gol @ 1.7
Real Madrid ganja novi rekord! Nisu primili gol zadnjih 7 kola i time su se izjednacili sa svojim rekordom iz 1997. godine. Ako danas ne prime gol (siguran sam da nece) postavit ce novi rekord Spanse Primere! Dakle 35 dana nisu primili gol i taj niz se danas nastavlja uz odlicnu kvotu :ugeek:
Sretno!
Real Madrid ganja novi rekord! Nisu primili gol zadnjih 7 kola i time su se izjednacili sa svojim rekordom iz 1997. godine. Ako danas ne prime gol (siguran sam da nece) postavit ce novi rekord Spanse Primere! Dakle 35 dana nisu primili gol i taj niz se danas nastavlja uz odlicnu kvotu :ugeek:
Sretno!

P.Millsap više od 19,5 (1,85) - Jeff Teague (ankle) will not travel for the Hawks' two-game road trip.
George P. (Den-Ind) - -23.5+ više
Howard D. (Mem-Hou) - -17.5+ manje
Griffin B. (Tor-LA C) - -23.5+ više
Aldridge L. (Por-Min) - -25.5+ više
George P. (Den-Ind) - -23.5+ više
Howard D. (Mem-Hou) - -17.5+ manje
Griffin B. (Tor-LA C) - -23.5+ više
Aldridge L. (Por-Min) - -25.5+ više
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Pobjeda Bostonadr.van nostrand je napisao/la:Pobjeda na Boston, under poena na OKC... siroko nam poljeSoloUltra je napisao/la:Trpati na Ibaku veceras ko ce ako nece on

strasno

sreca pa ne prebaci OKC

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- EmirSioux89
- Kontakt:
Pa Green nisi moro ostat na granici 16 daoEmirSioux89 je napisao/la:
Li N. - Cibulkova D. - Svi ostali rezultati osim 2-0
Carter Will.M. (17,5) - OVER
Thomas I. (21,5) - OVER
Green J. (16,5) - OVER
Florida - Colorado - x2
Curry S. (25,5) - OVER
Kvota : 30,20

Manchester United!
sta reci nakon ovog???
Samo mi krivo to ne odigrah neki sistem

Koji je sigurniji over Salin iz Olimpije ili Jorovic iz Igokee ?
po meni Salin,ali ti odlučivecaveca je napisao/la:Koji je sigurniji over Salin iz Olimpije ili Jorovic iz Igokee ?
Tours - Chateauroux 2 6.00 Klasicna 3 za 3 suradnja.
- rob do bagro
- Kontakt:
Ja sam igrao 3+. msm da ce proci bez problema.BABADZO je napisao/la:Tours - Chateauroux 2 6.00 Klasicna 3 za 3 suradnja.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
ne znam baš, moguće ali prije da će biti 2/1BABADZO je napisao/la:Tours - Chateauroux 2 6.00 Klasicna 3 za 3 suradnja.
Ja sam stavio oba + Saric over, Cedevita i Zvezda 1 tj. 2 i Medjedi 1jozinho je napisao/la:po meni Salin,ali ti odlučivecaveca je napisao/la:Koji je sigurniji over Salin iz Olimpije ili Jorovic iz Igokee ?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
nakon cega, nafulao si se ti druze, nema se tu sta govoritigundul je napisao/la:sta reci nakon ovog???
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Odlicna ponuda iz ABA lige. Iako je nezahvalno prognozirati ovu ligu, odlucio sam razraditi par kosarkasa iz ponude:
Prije svih, kao najsigurnije izdvojio bih Jonesa i Murica kako zbog njihovih uloga u ekipama tako i zbog trenutacne forme.
Fenomenalni igraci. Jones je sjajan play Sirokog kojeg krase dobar sut i brz prodor i ulaz. Uz 10-ak suteva koje ce minimalno uzet i par slobodnih bacanja lagano ce preko granice.
Muric je mlad i perspektivan igrac koji i pored svoje mladosti ima najveci autoritet u ekipi Krke. Jednostavno, sta god da uradi nece biti izvadjen iz igre. Potpuna sloboda u igri sto dokazuje i zadnja utakmica u kojoj je zabio 25p. Fenomenalan, vrhunski atleta i nevjerovatno pripremljen igrac i s pravom ostaje na parketu 30+ minuta.
Njih dvojicu stavljam na listic uloga 10 maraka.
Jos cu vezati na neki slabiji listic Sarica u overu, kao i Gailiusa i Sehovica.
Prije svih, kao najsigurnije izdvojio bih Jonesa i Murica kako zbog njihovih uloga u ekipama tako i zbog trenutacne forme.
Fenomenalni igraci. Jones je sjajan play Sirokog kojeg krase dobar sut i brz prodor i ulaz. Uz 10-ak suteva koje ce minimalno uzet i par slobodnih bacanja lagano ce preko granice.
Muric je mlad i perspektivan igrac koji i pored svoje mladosti ima najveci autoritet u ekipi Krke. Jednostavno, sta god da uradi nece biti izvadjen iz igre. Potpuna sloboda u igri sto dokazuje i zadnja utakmica u kojoj je zabio 25p. Fenomenalan, vrhunski atleta i nevjerovatno pripremljen igrac i s pravom ostaje na parketu 30+ minuta.
Njih dvojicu stavljam na listic uloga 10 maraka.
Jos cu vezati na neki slabiji listic Sarica u overu, kao i Gailiusa i Sehovica.
Kosarka - glavni listic:
Pinar Karsiyaka - Olin Edirne 15:00h tip 1 @ 1.12
Buducnost - Siroki 21:00h tip 1 @ 1.10
Tapiolan Honka - Lapuan 16:00h tip 1 @ 1.20
Nilan Bisons - KTP Basket Kotka 16:00h tip 1 @ 1.18
Trento - Ferentino 20:30h tip 1 @ 1.20
Prienai - Siauliai 16:00h tip 1 @ 1.30
Ukupna kvota je 2.72
Pinar Karsiyaka - Olin Edirne 15:00h tip 1 @ 1.12
Buducnost - Siroki 21:00h tip 1 @ 1.10
Tapiolan Honka - Lapuan 16:00h tip 1 @ 1.20
Nilan Bisons - KTP Basket Kotka 16:00h tip 1 @ 1.18
Trento - Ferentino 20:30h tip 1 @ 1.20
Prienai - Siauliai 16:00h tip 1 @ 1.30
Ukupna kvota je 2.72
bundesliga 18.kolo
Borussia D.-Augsburg 1 1.40, h 0:1 1 1.75
pobjeda žutocrnih ne smije izostati, dobro su odradili pripreme i spremni su za nastavak natjecanja te se očekuje lagana pobjeda sa minimalno dva razlike, gosti nisu ništa posebno, odigrali su solidno prvu dionicu ali očekujem njihove lošije igre u nastavku te pad na ljestvici.
Da imam opciju kladio bih se da Aubemayang daje gol, čovjek je zabio tri gola u prvoj utakmici kada je BVB slavio kao gost sa 4-0 i pobjeda domaćih je zicer dana a ja se nadam i da će biti dva razlike ili više što da ne...
Stuttgart-Mainz 05 1 2.15, 3+ 1.55
Očekujem pobjedu domaćina, pa i u handicapu, Mainz je solidna ekipa ali samo solidna, domaćin je kvalitetnija ekipa i ovaj odmor bi im trebao dobro doći, nadam se da če krenuti pobjednički imaju sve predispozicije za to, Vedo daje gol također.
Freiburg-Bayer L. oba daju gol 1.65, 1x 1.95
apotekari favoriti ali očekujem od domaćina da dobiju utakmicu ili je barem ne izgube, mogu zabiti gol tako da oba gol realno iako kažem ne bi me iznenadilo da gosti odu iz Freiburga praznih ruku.
Stuttgart-Mainz 05 / domaćin daje 4+ gola 7.55
ovo mi je predobra kvota da ne probam, očekujem raspucani Stuttgart na čelu sa Vedom koji može do dva tri gola, ništa ne moguće jer primi li Mainz rani gol vrlo lako mogu doživjeti katastrofu danas, dva do pol i dva u nastavku i dosta.
Borussia D.-Augsburg 1 1.40, h 0:1 1 1.75
pobjeda žutocrnih ne smije izostati, dobro su odradili pripreme i spremni su za nastavak natjecanja te se očekuje lagana pobjeda sa minimalno dva razlike, gosti nisu ništa posebno, odigrali su solidno prvu dionicu ali očekujem njihove lošije igre u nastavku te pad na ljestvici.
Da imam opciju kladio bih se da Aubemayang daje gol, čovjek je zabio tri gola u prvoj utakmici kada je BVB slavio kao gost sa 4-0 i pobjeda domaćih je zicer dana a ja se nadam i da će biti dva razlike ili više što da ne...
Stuttgart-Mainz 05 1 2.15, 3+ 1.55
Očekujem pobjedu domaćina, pa i u handicapu, Mainz je solidna ekipa ali samo solidna, domaćin je kvalitetnija ekipa i ovaj odmor bi im trebao dobro doći, nadam se da če krenuti pobjednički imaju sve predispozicije za to, Vedo daje gol također.
Freiburg-Bayer L. oba daju gol 1.65, 1x 1.95
apotekari favoriti ali očekujem od domaćina da dobiju utakmicu ili je barem ne izgube, mogu zabiti gol tako da oba gol realno iako kažem ne bi me iznenadilo da gosti odu iz Freiburga praznih ruku.
Stuttgart-Mainz 05 / domaćin daje 4+ gola 7.55
ovo mi je predobra kvota da ne probam, očekujem raspucani Stuttgart na čelu sa Vedom koji može do dva tri gola, ništa ne moguće jer primi li Mainz rani gol vrlo lako mogu doživjeti katastrofu danas, dva do pol i dva u nastavku i dosta.
Tenis:
Schwartzman - Falla tip 2 @ 1.28
Gonzalez - Lorenzi tip 1 @ 1.57
Ito - Klahn tip 2 @ 1.50
Yang - Smyczek tip 2 @ 1.16
O'Connell - Kelly tip 2 @ 1.25
Edmund - Arvidsson tip 1 @ 1.20
Ukupna kvota: 5.30
Schwartzman - Falla tip 2 @ 1.28
Gonzalez - Lorenzi tip 1 @ 1.57
Ito - Klahn tip 2 @ 1.50
Yang - Smyczek tip 2 @ 1.16
O'Connell - Kelly tip 2 @ 1.25
Edmund - Arvidsson tip 1 @ 1.20
Ukupna kvota: 5.30
Iskodee je napisao/la:New Jersey Devils - Washington Capitals 1 2.2
Detroit Red Wings - Montreal Canadiens X 3.7
Florida Panthers - Colorado Avalanche 2 2.3
Atlanta Hawks - San Antonio Spurs 2 1.55
Brooklyn Nets - Dallas Mavericks 1 1.8
uk. 52.23
Nece pa nece..
Turska 1.liga, 15.00h
161,5/Karsiyaka-Olin Edirne manje 1.85
čini mi se prevelika margina i mislim da ju neće prebaciti, niti domaći niti gosti mislim da neće prebaciti zadane margine pa tako i ova ukupno ide under.
Od zadnjih pet sureta ovu marginu prebacili su samo jednom i to zadnji puta bilo je 93-76, a prije toga bilo je 75-65, 70-90, 82-70 i 81-60.
teško se može ponoviti ta zadnja utakmica i vjerujem da ide under lagano.
161,5/Karsiyaka-Olin Edirne manje 1.85
čini mi se prevelika margina i mislim da ju neće prebaciti, niti domaći niti gosti mislim da neće prebaciti zadane margine pa tako i ova ukupno ide under.
Od zadnjih pet sureta ovu marginu prebacili su samo jednom i to zadnji puta bilo je 93-76, a prije toga bilo je 75-65, 70-90, 82-70 i 81-60.
teško se može ponoviti ta zadnja utakmica i vjerujem da ide under lagano.
B. Dortmund - Augsburg 1
Nurnberg - Hoffenheim ( oba daju gol )
Carmarthen - Aberystwyth ( oba daju gol )
Uplata: 4 KM
Ev.dobitak : 13 KM
Nurnberg - Hoffenheim ( oba daju gol )
Carmarthen - Aberystwyth ( oba daju gol )
Uplata: 4 KM
Ev.dobitak : 13 KM
❶❾❽❽
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 3 gosta.