Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Some fans saying Rooney doesn't deserve to get £300k per-week pay rise. Well £100k for Rooney the striker, £100k for Rooney the midfielder and another £100k for Rooney the defender ... case closed !
George Best and Cantona,They came to us from heaven..
1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Ma i ovo je dobro s obzirom da je januar,mada,ako bi došlo još jedno pojačanje,to bi bilo vrh,pogotovo ako je taj neko veznjak,onda bih bio siguran da ćemo osigurati ligu prvaka,mislim da bi Evra,koliko god loš bio ove sezone,može još pola sezone izgurati nekako,barem na nekom prosječnom nivou..
Neg,jel Mata ne može igrati u ligi prvaka?
Defanzivno limitirana ekipatrxel je napisao/la:Potential Manchester United lineup; de Gea; Rafael, Garay/Dante, Vidic, Shaw, Fellaini, Kroos, Kagawa, Mata, Januzaj, Rooney, van Persie.
A jesu se okurazili...

I zar se fudbal ne igra sa 11 igrača?

Ja te volim, volim Željo..
Nažalost ne, upisao je dva nastupa.Narin je napisao/la:Ma i ovo je dobro s obzirom da je januar,mada,ako bi došlo još jedno pojačanje,to bi bilo vrh,pogotovo ako je taj neko veznjak,onda bih bio siguran da ćemo osigurati ligu prvaka,mislim da bi Evra,koliko god loš bio ove sezone,može još pola sezone izgurati nekako,barem na nekom prosječnom nivou..

Maradona good,Pele better,George Best !
Glory Glory Man United !
I wanna tell you,
I might as well do,
About a boy who can do anything,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj
Glory Glory Man United !
I wanna tell you,
I might as well do,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj
stvarno mislis da ovo nije previse para za matu?EPL je napisao/la:Izvini, ali nemoj prosipati šuplje... ćudi me kako nisi nekakav veliki manager ili sta vec...LenBias je napisao/la:nemoguce da ste ovoliko platili igraca koji je u timu bio grijac klupe

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Ovdje se još uvijek sanja o Kroosu,nice.
Što se tiče Rooneya i pitanja ostanka ili odlaska, s obzirom na cifru koju su mu ponudili od 17 € mil godišnje možda ga i nagovore da ostane.
Što se tiče Rooneya i pitanja ostanka ili odlaska, s obzirom na cifru koju su mu ponudili od 17 € mil godišnje možda ga i nagovore da ostane.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
bolje je rješenje Muller od Kroosa, ali to je manje realno 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Puno je i 100 mil za Balea, pa šta, ko te pita, nije iz mog ili tvog džepa da se moram brinuti oko togaLenBias je napisao/la:
stvarno mislis da ovo nije previse para za matu?ne kazem da on nije dobar igrac, tu nema dvojbe, ali brate mili stvarno je puno

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
90 miliona drznice i radilo se o najboljem igracu engleske ligerio_Ferdy88 je napisao/la:Puno je i 100 mil za Balea, pa šta, ko te pita, nije iz mog ili tvog džepa da se moram brinuti oko togaLenBias je napisao/la:
stvarno mislis da ovo nije previse para za matu?ne kazem da on nije dobar igrac, tu nema dvojbe, ali brate mili stvarno je puno

Muller, precijenjena krampa. Vjeruj da bih i ja bio ''igračina'' Bayernu.Kaunas je napisao/la:bolje je rješenje Muller od Kroosa, ali to je manje realno
Maradona good,Pele better,George Best !
Glory Glory Man United !
I wanna tell you,
I might as well do,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj
Glory Glory Man United !
I wanna tell you,
I might as well do,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj
Pa i Mata je najbolji asistent zadnje 2 sezone i najbolji igrač Chelsea u zadnje 2 godine,nije mogao zaboraviti igrati fudbal za ovo par mjeseci što nije igrao,da ebe rak raka. 

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Jah' 10 mil je Pero na kafu dao, i opet pitam zašto bi se mi trebali brinuti koliko je plaćen, drugačije ga Chelsea ne bi nikad pustio, ovako i mi zadovoljni što smo dobili takvu igračinu, a i Jozo zadovoljan jer će otežati posao rivalima i napuniti kasuLenBias je napisao/la:
90 miliona drznice i radilo se o najboljem igracu engleske lige

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Cuj sad to, mozda ostane, ali inace nema sanse.. Druze, sta cemo sad...Saurman je napisao/la:Ovdje se još uvijek sanja o Kroosu,nice.

Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Mata je obje sezone bio jedan od glavna 2-3 igraca. Ove sezone nije, jer Mou ima druge zamisli.LenBias je napisao/la:stvarno mislis da ovo nije previse para za matu?EPL je napisao/la:Izvini, ali nemoj prosipati šuplje... ćudi me kako nisi nekakav veliki manager ili sta vec...LenBias je napisao/la:nemoguce da ste ovoliko platili igraca koji je u timu bio grijac klupene kazem da on nije dobar igrac, tu nema dvojbe, ali brate mili stvarno je puno
Pošto izgleda navijas za Real, kako bi onda rekao koliko vrijedi Casilas koji je prosle godine bio stalno na klupi.. a znamo da je svjetska klasa, pa cak i najbolji golman.
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
ma apsolutno se slazem da je dobar igrac, potreban unitedu, dobar potez, sve najbolje, samo mi je velika cifra i nista vise ali hajde nema veze, zelim vam sve najbolje, znas da su united i real bratski klubovirio_Ferdy88 je napisao/la:Jah' 10 mil je Pero na kafu dao, i opet pitam zašto bi se mi trebali brinuti koliko je plaćen, drugačije ga Chelsea ne bi nikad pustio, ovako i mi zadovoljni što smo dobili takvu igračinu, a i Jozo zadovoljan jer će otežati posao rivalima i napuniti kasuLenBias je napisao/la:
90 miliona drznice i radilo se o najboljem igracu engleske lige

Ja trčim pred rudu jer sam napisao ono što je još Ferguson izjavio.trxel je napisao/la:Cuj sad to, mozda ostane, ali inace nema sanse.. Druze, sta cemo sad...Saurman je napisao/la:Ovdje se još uvijek sanja o Kroosu,nice.
Što se tiče Rooneya i pitanja ostanka ili odlaska, s obzirom na cifru koju su mu ponudili od 17 € mil godišnje možda ga i nagovore da ostane.Ne trci pred rudu..

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Man United **** @1ManUnitedNews 1h
"Mata won't be the only signing for #MUFC. I expect 1 more signing." - #1MUN **** in Manchester.
The **** told us that he can't reveal us the name for now. We will try our best to get details. #MUFC #1MUN
"Mata won't be the only signing for #MUFC. I expect 1 more signing." - #1MUN **** in Manchester.
The **** told us that he can't reveal us the name for now. We will try our best to get details. #MUFC #1MUN
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
@Saurman Ne sto si to napisao, nego si i koristio kao valjan argument za sadasnju situaciju u Unitedu, koju realno gledajuci, slabo poznajes..
Ja ti fino kazem, nova situacija.. 

precjenjen? pregledaj neku tekmu Bayerna, Mullera ima na svim stranama, uvijek je tu gdje je lopta, trudi se i po meni je bolji igrač od Kroosa.Alcatraz je napisao/la:Muller, precijenjena krampa. Vjeruj da bih i ja bio ''igračina'' Bayernu.Kaunas je napisao/la:bolje je rješenje Muller od Kroosa, ali to je manje realno
15.10.2013.
Da, ne treba spominjati Mullera na ovoj temi, ali mogu samo reci da je wc igrac, i nista vise..
Btw, Ed mi je postao cudan... Igra na jokera.. Bojim se da ne bude previse aktivan, nakon velike pasivnosti, jer nagla promjena ne valja..
Btw, Ed mi je postao cudan... Igra na jokera.. Bojim se da ne bude previse aktivan, nakon velike pasivnosti, jer nagla promjena ne valja..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.