FK Radnički Lukavac
- TzBulevar87
- Kontakt:
Re: FK Radnički Lukavac
Kod nas nije puno igrao ali kada je igrao sasvim korektno je odradjivao svoj posao. Po mom misljenju je mogao ostat i sada u klubu, za klupe, mnogo prije nekih koji ce vjerovatno ostat. Vidjecemo...
075
-
- Kontakt:
Na kojoj poziciji igra?
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
brz krilni napadac, moze pomoc u toj konkurenciji koju imate
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
- Kontakt:
Hoće li biti neki video duži od onog jednog koji je bio sa početka priprema, gdje su Zoom i Casper oni sad po Tabacima samo hodaju izgleda 

-
- Kontakt:
To im preče, veća posjećenost tusamolukavac je napisao/la:Hoće li biti neki video duži od onog jednog koji je bio sa početka priprema, gdje su Zoom i Casper oni sad po Tabacima samo hodaju izgleda

Zoom se ne javlja već duže vrijeme, a sad je i Casper zakazao. Niko ne daje insajderske informacijeSiouxLukavac je napisao/la:To im preče, veća posjećenost tusamolukavac je napisao/la:Hoće li biti neki video duži od onog jednog koji je bio sa početka priprema, gdje su Zoom i Casper oni sad po Tabacima samo hodaju izgleda

-
- Kontakt:
studeni, pogledaj pp.
Fakat, šta je s njima dvojicom?studeni je napisao/la: Zoom se ne javlja već duže vrijeme, a sad je i Casper zakazao. Niko ne daje insajderske informacije![]()
tuzlanska Sloboda
-
- Kontakt:
Jel dogovoreno sve sa Mirzom Mešićem, Maidom Jaganjcem i Senadom Mujićem, pored njih još jedan desni bek treba da nam dođe i uz ove Ikanovića i Smajlovića što su već došli to je to što se tiče novih igrača u Radničkom 

Jaganjac po meni odlican igrac , ja ga licno nebi ni pustio da ide , ali eto .... Mesic nekada masina strasan igrac , ali taj dugo nije lopte sutnuo , ne znam sta darko vidi u njemu , dok Mujic Senad ima stomak velik , udebljao se , hronicno nespreman ... Vojvodic pokazuje svoje trenerske SLABOSTI
-
- Kontakt:
Nama takvi i trebaju jer trenutno samo Džanića imamo, Mace taraba, tako da daj što daš, a mogu Mešić i Mujić igrati ovu ligu, a Mešić valjda želi da samo igra protiv Slobode utakmicu tako je rekao (šta je s tim želio da kaže nemam pojma), Mujić je u Orašju igrao ovu polusezonu, pripreme ove nek prođu sa ekipom i ići će toRUDARSKA2 je napisao/la:Jaganjac po meni odlican igrac , ja ga licno nebi ni pustio da ide , ali eto .... Mesic nekada masina strasan igrac , ali taj dugo nije lopte sutnuo , ne znam sta darko vidi u njemu , dok Mujic Senad ima stomak velik , udebljao se , hronicno nespreman ... Vojvodic pokazuje svoje trenerske SLABOSTI

Bice tu jos novih imena samo ti vise nemas sve informacijesamolukavac je napisao/la:Jel dogovoreno sve sa Mirzom Mešićem, Maidom Jaganjcem i Senadom Mujićem, pored njih još jedan desni bek treba da nam dođe i uz ove Ikanovića i Smajlovića što su već došli to je to što se tiče novih igrača u Radničkom

STIGLI SMO U CARSIJU I SVE VAM JE PROPALO NIJE DA VAS MRZIMO AL" NAM SE DOPALO
Ljepse ovako, nego bezvezna prepucavanja....Tuzlacima je u interesu jak Radnicki, ako nista mozemo nekad doci i pogledati koju utakmicu, ne moze biti blize
, a dobra saradnja i lijepa rijec cuda cine, pa se dogodine ukljucite i u borbu za nesto vise, vi imate i vece ambicije i navijace za razliku od ostalih komsija 

-
- Kontakt:
Pošalji buraz na ppTayyp je napisao/la:Bice tu jos novih imena samo ti vise nemas sve informacijesamolukavac je napisao/la:Jel dogovoreno sve sa Mirzom Mešićem, Maidom Jaganjcem i Senadom Mujićem, pored njih još jedan desni bek treba da nam dođe i uz ove Ikanovića i Smajlovića što su već došli to je to što se tiče novih igrača u Radničkom

- Probisvjet
- Kontakt:
Ma ja ba! Ako dodju ovi igraci sto se spominju na posudbu kod vas i ako ih zadrzite, iduce prvenstvo sa jos kojim pojacanjem mozete komotno u borbu za PL.Skver je napisao/la:Ljepse ovako, nego bezvezna prepucavanja....Tuzlacima je u interesu jak Radnicki, ako nista mozemo nekad doci i pogledati koju utakmicu, ne moze biti blize, a dobra saradnja i lijepa rijec cuda cine, pa se dogodine ukljucite i u borbu za nesto vise, vi imate i vece ambicije i navijace za razliku od ostalih komsija
Naravno da bi bila odlicna stvar da u PL imamo pored Zvijezde, Slobode jos npr, Radnicki ili jos nekoga sa TK.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
Jarane pa kod vas desni i lijevi bek su iz Lukavca (Mirhad i Elko), pa red je da i nama pošaljete nekih igračaSkver je napisao/la:Ljepse ovako, nego bezvezna prepucavanja....Tuzlacima je u interesu jak Radnicki, ako nista mozemo nekad doci i pogledati koju utakmicu, ne moze biti blize, a dobra saradnja i lijepa rijec cuda cine, pa se dogodine ukljucite i u borbu za nesto vise, vi imate i vece ambicije i navijace za razliku od ostalih komsija

Nadam se da necu nikog uvrijediti ali sve vi to lijepo pricate a daleko ste jos od PL.Probisvjet je napisao/la:Ma ja ba! Ako dodju ovi igraci sto se spominju na posudbu kod vas i ako ih zadrzite, iduce prvenstvo sa jos kojim pojacanjem mozete komotno u borbu za PL.Skver je napisao/la:Ljepse ovako, nego bezvezna prepucavanja....Tuzlacima je u interesu jak Radnicki, ako nista mozemo nekad doci i pogledati koju utakmicu, ne moze biti blize, a dobra saradnja i lijepa rijec cuda cine, pa se dogodine ukljucite i u borbu za nesto vise, vi imate i vece ambicije i navijace za razliku od ostalih komsija
Naravno da bi bila odlicna stvar da u PL imamo pored Zvijezde, Slobode jos npr, Radnicki ili jos nekoga sa TK.
STIGLI SMO U CARSIJU I SVE VAM JE PROPALO NIJE DA VAS MRZIMO AL" NAM SE DOPALO
Tayyp je napisao/la:
Nadam se da necu nikog uvrijediti ali sve vi to lijepo pricate a daleko ste jos od PL.
Znamo.Ima još do maja mj.
Pobjeda je bolja od orgazma!
pa ako su to igrači za ulazak u premijer ligu , zasto njih sebi ne ostavite ....nekad ne kontam sta ko hoće na ovom forumu....tek sam pomislio u tuzli skontali da treba kupiti ,,prave ,, igrače(pa dovode pojačanja) i to razmisljanje mi se svidja......sad odjednom dobri i ovi sa kojima se pate, i još ih šalju u lukavac da i MI udjemo u premijer na godinu...cccccccccProbisvjet je napisao/la:Ma ja ba! Ako dodju ovi igraci sto se spominju na posudbu kod vas i ako ih zadrzite, iduce prvenstvo sa jos kojim pojacanjem mozete komotno u borbu za PL.Skver je napisao/la:Ljepse ovako, nego bezvezna prepucavanja....Tuzlacima je u interesu jak Radnicki, ako nista mozemo nekad doci i pogledati koju utakmicu, ne moze biti blize, a dobra saradnja i lijepa rijec cuda cine, pa se dogodine ukljucite i u borbu za nesto vise, vi imate i vece ambicije i navijace za razliku od ostalih komsija
-
- Kontakt:
Zašto da nam ne dođu igrači iz Tuzle, gore je sad jaka konkurencija i ko se izbori da igra dobro je, neki će na klupu, a neki nemaju mjesta ni na klupi i bolje je doći nama ili nebitno gdje u Prvoj ligi i igrati, dobar primjer je Adnan Jahić koji je nekad 2006 godine mislim došao ovako nama na posudbu iz Tuzle i bio nam pravo pojačanje, i poslije se vratio gore opet i bio glavni igrač njihov, igrom slučaja bio je ponovo ovdje do neki dan, a danas je igrao za Slobodu, ja sam za da nam dođu na posudbu ti igrači jer pomoći će nam sigurno 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.