Pa vjeruj da Sloboda sigurno nece platit neko da je prenosi, prvo das pare da te prenose i onda izgubis jos para na kartama od ljudi koji ce radije ostat kod kuce gledat nego doc na stadion.Iceplayer je napisao/la:Pametni hajde reci koja bi televizija placala npr. Slobodi ili Jedinstvu za utakmice u 1 ligi FBiH, a i kad bi prenosili obrukali bi se ko nikada kad bi vam Jedinstvo bacilo petarduklasik je napisao/la:Ja kolko znam FACE treba da plati ekipi ciju utakmicu prenosi, domacinu normalno.Iceplayer je napisao/la: Prenosit ce se kad vi platite
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Sto se tice te informacije da ce Face TV prenosit jednu utakmicu Jedinstva u ovoj polusezoni,to je istina 100%.A sto se tice tog da su nama oni platili da nas prenose to nije istina,nit je klub placao njima.I nezna se jos koju ce utakmicu prenosit,ali ce se jedna prenosit 100% ali u Bihacu,dakle ako bude neka utakmica van Bihaca (npr u Tuzli) da se prenosi Jedinstvo to nije taj dogovor,dakle iskljucivo utakmicu koju ce prenosit ce biti odigrana u Bihacu.
(sto se tice ove teme,tu se nema sta raspravljat ova je informacija 100% tacna)
(sto se tice ove teme,tu se nema sta raspravljat ova je informacija 100% tacna)
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
]
Jbg kad nemate prave navijace...klasik je napisao/la:Iceplayer je napisao/la:
Pa vjeruj da Sloboda sigurno nece platit neko da je prenosi, prvo das pare da te prenose i onda izgubis jos para na kartama od ljudi koji ce radije ostat kod kuce gledat nego doc na stadion.
Idi ba u tri lijepe vise , sta si dosadan toliko, isto si ko zohar majkemi. Hajd popusti jado jedanIceplayer je napisao/la: Jbg kad nemate prave navijace...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
7fukara87 je napisao/la:Idi ba u tri lijepe vise , sta si dosadan toliko, isto si ko zohar majkemi. Hajd popusti jado jedanIceplayer je napisao/la: Jbg kad nemate prave navijace...
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
Haha evo ja i jedan drug se kladili ko ce se prvi da naljutiti hvala ti fukara na 10 KM ja sam rekao da ces ti 
-
fukara1919
- Kontakt:
Jbg kad nemate prave navijace...[/quote]
Nek vi imate!!! Prosli sezona vise navijaca bilo na Braniteljovim utakmicama nego vasim, ovu sezonu imaju malo bolju posjecenost i oni nesto pravi navijaci!!! Ti znas sta je pravi navijac!
Nek vi imate!!! Prosli sezona vise navijaca bilo na Braniteljovim utakmicama nego vasim, ovu sezonu imaju malo bolju posjecenost i oni nesto pravi navijaci!!! Ti znas sta je pravi navijac!
Nek vi imate!!! Prosli sezona vise navijaca bilo na Braniteljovim utakmicama nego vasim, ovu sezonu imaju malo bolju posjecenost i oni nesto pravi navijaci!!! Ti znas sta je pravi navijac![/quote]fukara1919 je napisao/la:Jbg kad nemate prave navijace...
Ohladi se malo bila je sala tj. kladili smo se XD
Pa naravno da imate navijace
2 mjeseca prije pocela se spominjat samo utakmica Sloboda-Jedinstvo,svi iscekuju tu utakmicu,poceo je svako pisat o tome,sta ce tek da bude par dana prije utakmice.Ovo ce biti utakmica sezone u BiH !
jašta je, k'o i prošle sezone sa Radničkim 
svakakve djece na ovom forumu. nakače se i onda seru u nedogled, a što je najžalosnije dižu svoj klub kao da je neko bitan.fukara87 je napisao/la:Idi ba u tri lijepe vise , sta si dosadan toliko, isto si ko zohar majkemi. Hajd popusti jado jedanIceplayer je napisao/la: Jbg kad nemate prave navijace...
Zadnja izmjena: travnik81, dana/u 25 jan 2014, 00:17, ukupno mijenjano 1 put.
Kladiš se i narednih sedam dana u BanovićimaIceplayer je napisao/la:Haha evo ja i jedan drug se kladili ko ce se prvi da naljutiti hvala ti fukara na 10 KM ja sam rekao da ces ti
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
Realno ovo je meni vrh vrhova slika, tako jaka poruka.redblack je napisao/la:
Anonimni!!!
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
InatSilanBosanski
- Kontakt:
Da ce vas stavit na telku, da pogledamo taj okrsaj, sigurno da ce biti zanimljiva utakmica..Jos ako dodje do toga da Sloboda ide na sve ili nista, havarija 
u svu ovu halabuku sa Cirom i neizvjesnu borbu za prvu poziciju Face tv itekako može profitirati ako bude prenosila utakmicu. Posebno što ima dosta starijeg svijeta iz drugih gradova koji hoće da pogledaju Slobodu a posebno Ciro na klupu i njegove zajebancije.InatSilanBosanski je napisao/la:Da ce vas stavit na telku, da pogledamo taj okrsaj, sigurno da ce biti zanimljiva utakmica..Jos ako dodje do toga da Sloboda ide na sve ili nista, havarija
- anonymous001
- Kontakt:
jel ti to pokusavas da ispadnes smijesan?redblack je napisao/la:
Anonimni!!!
ja sam veoma ponosan na ovog covijeka koji prati Jedinstvo dugo vremena i sram nek te bude sto pokusavas da ismijavas ovu sliku ... zar nema u Tuzli nekih starijih ljudi sto idu na svaku utakmicu Slobode zadnjih 50 godina pa ti je nesto cudno ?
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ugledajte se na njega, pa idite i vi.anonymous001 je napisao/la:jel ti to pokusavas da ispadnes smijesan?redblack je napisao/la:
Anonimni!!!
ja sam veoma ponosan na ovog covijeka koji prati Jedinstvo dugo vremena i sram nek te bude sto pokusavas da ismijavas ovu sliku ... zar nema u Tuzli nekih starijih ljudi sto idu na svaku utakmicu Slobode zadnjih 50 godina pa ti je nesto cudno ?
- anonymous001
- Kontakt:
ja idem na utakmice ali meni je zao sto ovaj pokusava ismijati ovu sliku. nek pise sta hoce o meni boli me briga ali nije uredu da ovu legendu od covijeka pokusava sprdati !NYKnicks Fan je napisao/la:Ugledajte se na njega, pa idite i vi.anonymous001 je napisao/la:jel ti to pokusavas da ispadnes smijesan?redblack je napisao/la:
Anonimni!!!
U Bihacu su uvijek bilo solidno popunjene tribine,svake sezone je kod nas najposjeceniji stadion,cak i kad je klub bio pred gasenjem,kad su igrali neki igraci koji neznaju loptu sutnut bilo je po 1000 ljudi na tribinama.Pa Sila Nebeska 2,5 godine svaku je utakmicu pratila i domace i gostujuce ( osim one prosle sezone u Tuzli kad se igralo bez prisustva gledatelja) i u Bihacu su uvijek bili uz Jedinstvo i pratili ga.
Anonimni, piše se ČOVJEK 
I ovo za prenos utakmice, to mi znamo odavno da će jednu našu prenositi, e sad nije mi baš fazon protiv Slobode jer to ću gledati uživo, volio bih neku koju ne budem išao da gledam. Ali kako god, dobro za oba kluba. I kažem ja, sada će se klubovi iz PL boriti da ispadnu u ovu, jer ovdje je bolje. xD
I ovo za prenos utakmice, to mi znamo odavno da će jednu našu prenositi, e sad nije mi baš fazon protiv Slobode jer to ću gledati uživo, volio bih neku koju ne budem išao da gledam. Ali kako god, dobro za oba kluba. I kažem ja, sada će se klubovi iz PL boriti da ispadnu u ovu, jer ovdje je bolje. xD
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.