Evropsko prvenstvo u rukometu za muškarce

Aktuelna dešavanja na domaćoj i međunarodnoj sportskoj sceni.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

Ko će biti osvajač Evropskog prvenstva?

Danska
39
37%
Španija
6
6%
Hrvatska
32
30%
Francuska
23
22%
Mađarska
0
Nema glasova.
Ostali
6
6%

Ukupno glasova: 106

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Re: Evropsko prvenstvo u rukometu za muškarce

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 24 jan 2014, 22:39

Hrvatska je ovo izgubila nazalost sa dva igraca vise neshvatljivo i +2, tu smo ih jednostavno morali slomiti, inace mi nije jasno kako tako lose igramo s igracem vise, cesce napravi protivnik prednost nego mi, dok se igracem manje zna se, jos gore, medjutim steta je i sramota da ovakva Danska treba zaista ocigledan vjetar u ledja i to treba jasno reci bez ikakvog balkanskog pretjerivanja i kuknjave, pocevsi od brojnih gluposti i ''sitnica'' u pravom momentu, cinjenica da je Hansen morao biti najmanje dva puta iskljucivan po 2 min, cisti crveni Eggerta na Bunticu, itd., i to sve u kljucnim momentima, nastranu Cosic i njegovo lupetanje katkad (mada je i vise nego u pravu za ovo izjednacavanje statistike na kraju, to je zalosno, kad covjek pogleda kasnije statistiku ti bi rekao sve korektno), ali zaista nije korektno i to svi vide. No, rukomet je takav, zaista je nevjerojatno koliku suci i kriterij ulogu igraju u raspodjeli odlicja u rukometu.

Momcima svejedno svaka cast, po meni mogu napustiti teren uzdignutog lica, a i to je ponekad vrijednije od svega. ;)

IZNAD SVIH - HRVATSKA!
dubrava je napisao/la:Ma o čemu Vi? Kakvo suđenje? Ako su suci griješili , a jesu, griješili su na obje strane. Koji je vama klinac sa tim sucima. Dovijeka su oni krivi i kao nekome namještaju. i neke organizacije i mafija i sve u pm..stalno neke urote, zavjere i slicne pizdarije. Daj odrastite malo.
Tko nam je kriv kad smo prvi gol u 2,poluvremenu dali u 6. minuti, kad sa dva igraca vise nismo dali gola. Ajd, ne je.bite i pricajte gluposti.
dubrava, ja kuzim da ti to pokusavas gledati trezveno i objektivno, i naravno razumljivo istaknuvsi cinjenicu da smo sami se morali jednostavno odlijepiti na startu drugog poluvremena, al jebga ovo gore napisano je cinjenica, a to ''grijesili su na obje strane'' je stvar svodjenja statistike pod egal jer su u kljucnim momentima cinjenicno svaki put presudili u korist Danske, da ne nabrajam sada pojedinacno situacije, i kad ti to isto kazu i ljudi koji su potpuno indiferentni i kojima je svejedno i koji jednostavno tu gledaju rukomet, onda znas koliko je sati. ;)
Inace bi se slozio, tj. inace se slazem, al sto se tice ove utakmice, ne. Sami krivi, da, ali i uz debelu pomoc u pravim momentima u korist Danske.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 24 jan 2014, 22:44, ukupno mijenjano 3 puta.
...Život za Široki...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 24 jan 2014, 22:39

Im so happy ! Bravo za Dance. :mrgreen:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 24 jan 2014, 22:40

Ma o čemu Vi? Kakvo suđenje? Ako su suci griješili , a jesu, griješili su na obje strane. Koji je vama klinac sa tim sucima. Dovijeka su oni krivi i kao nekome namještaju. i neke organizacije i mafija i sve u pm..stalno neke urote, zavjere i slicne pizdarije. Daj odrastite malo.
Tko nam je kriv kad smo prvi gol u 2,poluvremenu dali u 6. minuti, kad sa dva igraca vise nismo dali gola. Ajd, ne je.bite i pricajte gluposti.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 24 jan 2014, 22:40

dubrava je napisao/la:Ma o čemu Vi? Kakvo suđenje? Ako su suci griješili , a jesu, griješili su na obje strane. Koji je vama klinac sa tim sucima. Dovijeka su oni krivi i kao nekome namještaju. i neke organizacije i mafija i sve u pm..stalno neke urote, zavjere i slicne pizdarije. Daj odrastite malo.
jesi gledao utakmicu?
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 24 jan 2014, 22:40

E da sad čitamo kako su sudije krive :kokice:

Drago prije početka tekme počeo pričat da će sudije bit protiv njih :lol:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 24 jan 2014, 22:42

Kaunas je napisao/la:
jesi gledao utakmicu?
Jesam. Naravno. Al mi se digne tlak kad se konstanto se.re na suce. GRIJEŠILI SU NA OBJE STRANE. I što sad? jel ima namjere? Jel to svjesno bilo? Nije, jer su i jednima i drugima donosili krive odluke. Takav je to posao
Navijam za Hrvatsku i krivimo mi je što nismo prošli, al sami smo krivi, nikakvi suci...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 24 jan 2014, 22:43

Ista stvar kao i protiv Francuske.
10minuta niceg u drugom poluvremnu :oops:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 24 jan 2014, 22:44

Alilovic supalj da suplji ne moze, jbt ko amater kakav :? Cupic isto tako us'ro kad su imali ogromnu priliku da se odlijepe i naravno da ce ovi iskoristiti. Goluza jos veci krivac od njih dvojice jer im je dopustio da "briljiraju".

Sto se sudjenja tice, blago domacinsko, standardno za rukometna prvenstva i definitivno suci nisu krivi za poraz Hrvatske.

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 24 jan 2014, 22:44

Daj jbt,vi ste slijepi svi. Ja sam Bosanac iz Cazina,musliman, nemam nikakvu poveznicu sa Hrvatskom. Cak sam i igrao na Dance na kladionici. Ali ko ovdje ne vidi vjetar u ledja i to veliki u korist domacina,taj je glup,slijep i ne treba vise nikad pratiti rukomet. Nemam snage pisati iz minute u minut i nabrajati sve te stvari koje su bile poguranac Dancima.

jednostavno,ko ne kuzi,neka ne komentarise i ne prati vise rukomet,molim.

Da su Hrvati imali ovakav poguranac bilo bi +6 na kraju.
Zadnja izmjena: FKKrajina, dana/u 24 jan 2014, 22:44, ukupno mijenjano 1 put.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 24 jan 2014, 22:44

jest mi vala drago sto ih danci dobise samo zbog onog komentatora na hrt, prvo poluvrijeme sam gledo normala bez ikakvih favorita al kada je duvnjak zabio onaj u zadnjoj sekundi i kada su krenule epske recenice doticnog morao sam navijati za dansku, jednostavno to je tako, naravno da su im sudije sada krive, kriva je zemlja sto se okrece, kriva je prepumpana lopta, krivo je prejako osvjetljenje u dvorani itd, naci ce se sada milion razloga zasto dok to sto su ih danci razbili u drugom nema veze, nisu danci zasluzni za svoju pobjedu, ma gdje bi oni to bili :oops:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 24 jan 2014, 22:45

Kawhi je napisao/la:Drago prije početka tekme počeo pričat da će sudije bit protiv njih :lol:
I bio je upravu. Samo je zaboravio reći kako će Alilović opet zakazati
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 24 jan 2014, 22:45

Da sam Cupic ne bih imao muda izlaziti u javnost. Sa 2 igraca vise, taj lik ne samo da fula sedmerac sa dva igraca vise nego I dva sljedeca napada I tu je po meni sve bilo gotovo. Istina da su suci u prvom poluvremenu grijesili na obe strane, bilo je vidljivo da su totalno pogubili konce, medjutim u drugom poluvremenu je Danska itekako bila pogurana od istih, a ovako velike se utakmice ne mogu dobiti kada golman nista ne skida. Lik ima 30% uspjesnosti odbrana, a u ovoj utakmici nista nije skinuo. To su tri stvari koje su odlucile tekmu.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 24 jan 2014, 22:45

razlika izmedu nas danske i francuske je izbornika,netreba nama neki super strucnjak samo neko ko vidi logicne stvari (recimo da bi postavljen panj vise obrana skupio od alilovica i da horvat puno bolje puca sedmerce od cupica)

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 24 jan 2014, 22:46

Sudi definitivno jesu navlacili za Dance ali Hrvatska je i tako mogla pobjedit. Morali su iskoristiz dva igraca vise, to nisu krive sudije. Igras protiv najbolje selekcije i svaka pa i najmanja sansa se mora iskoristit.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 24 jan 2014, 22:46

Jeli zna neko za pjesmu kada Hrvatska zabije gol, nešto o o ooooo oooo, jeste da je pogrešan podforum ali pardoniram
Zadnja izmjena: ragazzidelsud1987, dana/u 24 jan 2014, 22:46, ukupno mijenjano 1 put.
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 24 jan 2014, 22:46

Na kraju se ispostavilo da sudije nisu zavalile Hrvatsku nego da su se Hrvati zavalili sami.

Al' suđenje je kriminalno cijelo vrijeme, ovaj nivo suđenja je davno prevaziđen i mogu ga odobravati jedino oni koji su pratili rukomet sedamdesetih. Sudijama treba k'o prvo izbiti ovoliku moć koju imaju i uvesti tehnologiju gdje god je to moguće, slobodno sudijsko uvjerenje u rukometu je prevršilo svaku mjeru. Nivo suđenja ne prati razvoj sporta.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 24 jan 2014, 22:47

Kawhi je napisao/la:E da sad čitamo kako su sudije krive :kokice:

Drago prije početka tekme počeo pričat da će sudije bit protiv njih :lol:
ti se smiješ, a BiH nema ni na mapi...recimo kao primjer to..

suđenje je bilo loše, nije bilo ravnopravno..vjetar u leđa Danaca stalno..tko to ne vidi ili se nikad nije bavio rukometom ili nema pojma o životu i neka ne komentira, barem mi (a pod tim mislim i na sebe) koji smo igrali/igramo rukomet znamo o čemu pričamo

ali i uz to Hrvatska je mogla i trebala iskoristiti priliku sa početka drugog dijela..

isto je to sve Hrvati, Srbi, Bošnjaci itd itd

svima je suđenje ok kad igraju susjedi, kad je vrijeme za provokacije, a isto tako svima su krivi suci kad igra njihova repka..

čisti kompleksi balkanaca
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 24 jan 2014, 22:47

LenBias je napisao/la:jest mi vala drago sto ih danci dobise samo zbog onog komentatora na hrt, prvo poluvrijeme sam gledo normala bez ikakvih favorita al kada je duvnjak zabio onaj u zadnjoj sekundi i kada su krenule epske recenice doticnog morao sam navijati za dansku, jednostavno to je tako, naravno da su im sudije sada krive, kriva je zemlja sto se okrece, kriva je prepumpana lopta, krivo je prejako osvjetljenje u dvorani itd, naci ce se sada milion razloga zasto dok to sto su ih danci razbili u drugom nema veze, nisu danci zasluzni za svoju pobjedu, ma gdje bi oni to bili :oops:
Dancima svaka cast i sve cestitke, Hrvatska je zasrala u ovoj utakmici sve sto je mogla, al da je cinjenica da su Danci svaki put u pravom momentu imali odluku u svoju korist, to je takodjer cinjenicaapsolutno i bez IKAKVE sumnje, i nikakav tvoj ili neciji animozitet ka komentatoru (sto je meni smijesno, ne mogu ni ja pretjerivanje doticnog katkad, no mogu i ja pricati sta hocu pa to opet ne mijenja stanje na terenu ili to ne cini nista manje jasnim prethodno napisano) ili sarkazam to ne moze promijeniti, to je potpuno irelevantna prica i potpuno deplasirana usporedba.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 24 jan 2014, 22:49, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 24 jan 2014, 22:48

Loše suđenje definitivno.Navlačili su za Dance,a onda idući 10 minuta to Hrvatima vraćaju.Hrvati su i uz diskutabilno suđenje sami krivi.Čupićevi promašaji kod 6 na 4,pa Štrlekov i loši Alilović.Početak prvog poluvremena odlucio tekmu.Finale će biti pravi gušt gledati,trenutno najbolje dvije ekipe definitivno.

Btw. Drag mi je Ćosić,ali je veceras pretjerao.Imao je provala posebno Alilovićem hahahahaha

Sent from my RM-821_eu_croatia_511 using Tapatalk

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 24 jan 2014, 22:49

LenBias je napisao/la:jest mi vala drago sto ih danci dobise samo zbog onog komentatora na hrt, prvo poluvrijeme sam gledo normala bez ikakvih favorita al kada je duvnjak zabio onaj u zadnjoj sekundi i kada su krenule epske recenice doticnog morao sam navijati za dansku
Pa logično da će čovjek navijati za svoje, neće valjda za Dansku :mrgreen: Isto da su naši komentatori nešto bolji kad igraju Zmajevi :roll:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Odgovori

Natrag na “Aktuelne teme”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.