Uzeli smo najbolje igrace Evertonu, Arsenalu i Chelskom, pa ne vidim sta je cudno u pracenju Bavaraca

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
To je opšte mišljenje, aksiom.Kaunas je napisao/la:nekako mi nije nelogično da prati i Alabu između ostalih, ionako nam je potreban LB, to je moje navijačko mišljenje
Shaw je već Chelseajev, Baines će vjerovatno produžiti ugovor s Evertonom, treba se okrenuti nekome trećemDukeOfWellington je napisao/la:To je opšte mišljenje, aksiom.Kaunas je napisao/la:nekako mi nije nelogično da prati i Alabu između ostalih, ionako nam je potreban LB, to je moje navijačko mišljenje
Problem je u tome što nema šanse da Bayern pusti Alabu. Treba se okrenuti realnijim varijantama tipa Baines ili Shaw.
Za Shawa ne znam, ne pratim špekulacije. Što se tiče Bainesa, on može produžiti ugovor da bi Everton bolje prošao u eventualnom transferu na ljeto. Jedina šansa da ostane je ako on to sam bude htio.Kaunas je napisao/la: Shaw je već Chelseajev, Baines će vjerovatno produžiti ugovor s Evertonom, treba se okrenuti nekome trećem
BoBo89 je napisao/la:Nema tu mjesta nekakvom iscudjavanju, veliki su uvijek uzimali manjima!
Uzeli smo najbolje igrace Evertonu, Arsenalu i Chelskom, pa ne vidim sta je cudno u pracenju Bavaraca
realno da je imao mjesta kod mourinha kitu bi ga uzeli. Al da ste uzeli odlicnog igraca to stoji.BoBo89 je napisao/la:Nema tu mjesta nekakvom iscudjavanju, veliki su uvijek uzimali manjima!
Eto ga i zvanično na stranici..Reds agree deal for Mata
Manchester United is pleased to announce it has reached agreement with Chelsea Football Club for the transfer of Juan Mata for a club-record fee. The deal is subject to a medical and the agreement of personal terms.
A further announcement will be made in due course.
Opste poznate cinjenice!francobaresi je napisao/la:Vidim da se spominje eventualni dolazak Dante-a(iako ne vjerujem špekulacijama), što je po meni apsolutno nepotreban potez. Jer čovjek ima 30 godina i čisto sumnjam da je bolji od Vidića(kad je zdrav), pa i Jonesa. Nekima će to zvučati smiješno ali Jones ima dosta potencijala da postane vrhunski stoper. Dok je Dante profitirao u Bayernu zahvaljujući ostatku mašinerije. Nešto kao Pique dok je pored njega igrao Puyol a Barca bila toliko jaka da je nazad mogao igrati i Šunjić.
nije ništa smiješno to je tako, Jones će biti najbolji štoper na svijetu. Dante nije loš ali je starfrancobaresi je napisao/la:Vidim da se spominje eventualni dolazak Dante-a(iako ne vjerujem špekulacijama), što je po meni apsolutno nepotreban potez. Jer čovjek ima 30 godina i čisto sumnjam da je bolji od Vidića(kad je zdrav), pa i Jonesa. Nekima će to zvučati smiješno ali Jones ima dosta potencijala da postane vrhunski stoper. Dok je Dante profitirao u Bayernu zahvaljujući ostatku mašinerije. Nešto kao Pique dok je pored njega igrao Puyol a Barca bila toliko jaka da je nazad mogao igrati i Šunjić.
Jones je već vrhunski igrač i jedini koji uz Rooneya zaslužuje visoku ocjenu u dosadašnjem dijelu sezone.francobaresi je napisao/la:Vidim da se spominje eventualni dolazak Dante-a(iako ne vjerujem špekulacijama), što je po meni apsolutno nepotreban potez. Jer čovjek ima 30 godina i čisto sumnjam da je bolji od Vidića(kad je zdrav), pa i Jonesa. Nekima će to zvučati smiješno ali Jones ima dosta potencijala da postane vrhunski stoper. Dok je Dante profitirao u Bayernu zahvaljujući ostatku mašinerije. Nešto kao Pique dok je pored njega igrao Puyol a Barca bila toliko jaka da je nazad mogao igrati i Šunjić.
etoZekoo je napisao/la:Ja ljudi još ne vjerujem dok ga nevidim u crvenom dresu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.