Otelo je napisao/la:Vrhunski ali ispod prosjeka ovih tvojih nabrojanih.
Naravno da bi dobili i Svedjane i Poljake sami.
I prije pocetka se je znalo ko ce igrati u polufinalu i to ni Goluza svojom losom taktikom nije mogao zeznuti.
Covjek se dovuce do polufinala i zbog toga bi trebao biti dobar.
Da, ali da nije trener Hrvatske koja ima jednu od najjacih ekipa u Europi i sve ostale su 2 koraka iza (osim ove 3 koje igraju jos danas).
I kazes, ko uigrava akcije ?
Ne uigrava niko, ako stane Duvnjaka ide se na krila a ako stanu krila onda se moli Boga da neko drugi proradi.
Nema kod njega neke filozofile i elegantnosti.
Covjek ne zna igrati protiv jacih i do je cinjenica.
Njegova kvaliteta se je vidjela protiv Francuske.
Ekipa mu 10 minuta bez gola a on cuva timeout za zadnje 3 sekunde.
Nigde ih ja nisam svrstavao u istu kategoriju, ispod najboljih jeste.Da je los kao sto ga neki predstavljaju, nije takva situacija.Da jeste vec bi popio sut-kartu.Ne govorim samo ovo prvenstvo, nego sve sto je radio prethodne dve godine.Na prvom njegovom SP u Svedskojsam i ja mislio slicno misljenje s obzirom kako ga je Hrvatska odigrala i da je cak malo falilo da ih neke repke dobiju.
A to sto je preko Francuza izborio polufinale EP 2012 to nista, to sto je Spance dobio prosle godine to opet nista, to sto je bio prvi u grupi na OI pored Spanaca i Danaca to nista.Ne pije to vodu, gubio je polufinala od jacih Francuza i Danaca.Pokazao je do sada da obe moze da tuce kada su grupni mecevi.
A kako je to izgledalo prosle i pretprosle godine?Nemoj mi samo reci da igraju isto i sada.
Ta utakmica je pokazala zasto nije vrhunski trener kao i to da ga Onesta moze nadmudriti i sa slabijom ekipom jer je ovo bio prvi mec gde je Hrvatska vazila za (blagog) favorita, a pobedu Francuzima je pre svega doneo Omejer jer kada su oni pravili seriju on je na golu bio besprekoran i svasta je skidao Hrvatima.Oko 50% odbrana je imao za tu tekmu i najzasluzniji je bio za pobedu Francuza.
A sto se tice te prve izjave ako mislis da trener ne igra nikakvu ulogu, onda nemam vise sta da raspravljam sa tobom.Imas toliko primera gde su repke sa ne bas najboljim izborom trenera podbacile prvenstvo pa su bili smenjeni.
Meni je fascinantno kako odbrana Spanije nista ne moze Abalou, ovaj samo skoci, nakaci se na njih i postigne gol.

Karabatic je danas pruzio slabu partiju, ocekujem da se iskupi u finalu.