Sloboda - Jedinstvo u HD-u.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- moustapha
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Mirnes Ajanovic mangupski nagovara Senada u dnevniku da Face prenosi utakmicu Sloboda - Jedinstvo. 
#divovi
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
namazan je mirnes...stari je to sofermoustapha je napisao/la:Mirnes Ajanovic mangupski nagovara Senada u dnevniku da Face prenosi utakmicu Sloboda - Jedinstvo.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- anonymous001
- Kontakt:
pa face tv bi i trebao da prenosi jednu utakmicu Jedinstva u drugom dijelu sezone po nekim pricama po gradu a sad jel to tako ja ne znam .. sve su to neke mahalske price! navodno im je cak i placenomoustapha je napisao/la:Mirnes Ajanovic mangupski nagovara Senada u dnevniku da Face prenosi utakmicu Sloboda - Jedinstvo.
- Probisvjet
- Kontakt:
Adnan Hadžić je novi golman Crveno - crnih!
Kao što smo i najavljivali, danas je finaliziran dogovor oko dolaska golmana Adnana Hadžića na Tušanj.
Adnan Hadžić - Novo pojačanje Crveno - crnih
"Hadžić je naše novo pojačanje. Dogovorili smo polugodišnju saradnju sa mogućnošću produžetka ugovora na još jednu godinu. Hadžić sutra stiže u Tuzlu, a već u nedjelju trebao bi zajedno sa ostatkom ekipe putovati na utakmicu u Gunju", kazao je predsjednik našeg Kluba Azmir Husić.
Hadžić koji je u dosadašnjoj karijeri branio za kakanjski Rudar, Zrinjski i Željezničar bez sumnje će biti veliko golmansko pojačanje za naš tim.

Kao što smo i najavljivali, danas je finaliziran dogovor oko dolaska golmana Adnana Hadžića na Tušanj.
Adnan Hadžić - Novo pojačanje Crveno - crnih
"Hadžić je naše novo pojačanje. Dogovorili smo polugodišnju saradnju sa mogućnošću produžetka ugovora na još jednu godinu. Hadžić sutra stiže u Tuzlu, a već u nedjelju trebao bi zajedno sa ostatkom ekipe putovati na utakmicu u Gunju", kazao je predsjednik našeg Kluba Azmir Husić.
Hadžić koji je u dosadašnjoj karijeri branio za kakanjski Rudar, Zrinjski i Željezničar bez sumnje će biti veliko golmansko pojačanje za naš tim.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Hajte vise nazad - kakva je liga bez Slobode?
Cestite na petokraci.
Cestite na petokraci.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
MostaracVelezovac je napisao/la:Hajte vise nazad - kakva je liga bez Slobode?
Cestite na petokraci.
Eto nas u maju ako Bog da
Pobjeda je bolja od orgazma!
Da Jedinstvo ce i onako biti biti na Face TV-u ali sumljam da ce se snimati na Tusnju jel bi ispalo da Face snima Slobodu, a ne Jedinstvo ja mislim da ce se snimati Jedinstvo-GOSKmoustapha je napisao/la:Mirnes Ajanovic mangupski nagovara Senada u dnevniku da Face prenosi utakmicu Sloboda - Jedinstvo.
- anonymous001
- Kontakt:
snovi su dozvoljeniGorki je napisao/la:MostaracVelezovac je napisao/la:Hajte vise nazad - kakva je liga bez Slobode?
Cestite na petokraci.
Eto nas u maju ako Bog da
anonymous001 je napisao/la: snovi su dozvoljeni![]()
zahvaljujući tebi dobio sam 100KM u džep,hvala živ bio.
U pitanju je bilo da li će se anonimni javiti ja sam rekao DA kolega NE i eto ga

Iceplayer je napisao/la: Da Jedinstvo ce i onako biti biti na Face TV-u ali sumljam da ce se snimati na Tusnju jel bi ispalo da Face snima Slobodu, a ne Jedinstvo ja mislim da ce se snimati Jedinstvo-GOSK
pa veći je derbi Sloboda-Jedinstvo
Prenosit ce se kad vi platiteGorki je napisao/la:anonymous001 je napisao/la: snovi su dozvoljeni![]()
zahvaljujući tebi dobio sam 100KM u džep,hvala živ bio.
U pitanju je bilo da li će se anonimni javiti ja sam rekao DA kolega NE i eto ga![]()
Iceplayer je napisao/la: Da Jedinstvo ce i onako biti biti na Face TV-u ali sumljam da ce se snimati na Tusnju jel bi ispalo da Face snima Slobodu, a ne Jedinstvo ja mislim da ce se snimati Jedinstvo-GOSK
pa veći je derbi Sloboda-Jedinstvomislim svejedno,ali bilo bi lijepo kada bi se prenosio taj derbi
- tuzlak1987
- Kontakt:
To je vama i bolje, kad izgubite da mozete pricat da je sudija kriv bez pokrica 
Ja kolko znam FACE treba da plati ekipi ciju utakmicu prenosi, domacinu normalno.Iceplayer je napisao/la: Prenosit ce se kad vi platite
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Iceplayer je napisao/la:
Prenosit ce se kad vi platite
i ako je tako,barem za nas pare nisu problem
@tuzlak1987;
u pravu si
Pametni hajde reci koja bi televizija placala npr. Slobodi ili Jedinstvu za utakmice u 1 ligi FBiH, a i kad bi prenosili obrukali bi se ko nikada kad bi vam Jedinstvo bacilo petarduklasik je napisao/la:Ja kolko znam FACE treba da plati ekipi ciju utakmicu prenosi, domacinu normalno.Iceplayer je napisao/la: Prenosit ce se kad vi platite
Zadnja izmjena: Iceplayer, dana/u 24 jan 2014, 21:53, ukupno mijenjano 1 put.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Vi sto platite FACEU da vas prenose protiv Goska oni nama daju te pare i imaju pravo da nas prenose jednu utakmicu, Vugdalic sredio provjereno 
Haha jeste naivni mislite da ce vama FACE TV placati hahah XD
od 10:47 priča o Slobodi
[youtube][/youtube]
hajde krajišnici sve je super,prvaci ste,najjači ste hajd sad sja*ite nam sa ...
[youtube][/youtube]
hajde krajišnici sve je super,prvaci ste,najjači ste hajd sad sja*ite nam sa ...

- tuzlak1987
- Kontakt:
Evo najbolja opcija, oni vama traze da im platite. Vi im platite da prenose Sloboda-Jedinstvo, a oni nama plate da bi prenosili nasIceplayer je napisao/la:Haha jeste naivni mislite da ce vama FACE TV placati hahah XD
-
imperator10
- Kontakt:
ja mislim da ni ovi igrači nisu svjesni koliko su loši.Slobodas je napisao/la:opet golovi iz prekida padaju![]()
[youtube][/youtube]
Hahah cuj ovo ovaj ga pita kad je utakmica, a ovaj kad bude haha XD
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.