Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
može li mi neki reci postoji li stranica gdje mogu saznati koliko bude zutih kartona na utakmicama ?
http://www.rezultati" onclick="window.open(this.href);return false; . comSagittarius je napisao/la:može li mi neki reci postoji li stranica gdje mogu saznati koliko bude zutih kartona na utakmicama ?
FK Sloboda Tuzla
kako ovo uradis bgt ?j00k3r je napisao/la:eo momci, malo sam izanalizirao cijeli dan i nije mi se nist svidilo toliko da idem sa jacim ulogom, nekako sam ovo nasao pod "najsigurnije" za jacu kvotu, neda mi se bome pisat sada kilometarski post pa cu okacit listic, ako ko zeli pratit, sretno i njemu skupa sa mnom,
http://www.premier-kladionica.com/QR/28 ... _462541139" onclick="window.open(this.href);return false;
zivili!
// ja ne mogu bez doubla pa sam tako kombinirao parove 1. i 3.![]()
B-I-R !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
Sistem pa neka igraju:
9/11 (5kn)
Francuska 1x
Hrvatska x2
Sorhaindo manje od 3
Abalo više od 3
Maqueda više od 2
Guigou više od 4
Sondergaard više od 2
Duvnjak manje od 5
Kopljar manje od 3
Cupic više od 4
Li na - Cibulkova više od 21 gem
@ Favorit
9/11 (5kn)
Francuska 1x
Hrvatska x2
Sorhaindo manje od 3
Abalo više od 3
Maqueda više od 2
Guigou više od 4
Sondergaard više od 2
Duvnjak manje od 5
Kopljar manje od 3
Cupic više od 4
Li na - Cibulkova više od 21 gem
@ Favorit
Moram i ovu bombu podjeliti Efes-Milano 2 i vise od 147,5 koseva 3,75 (Sportplus).
u premieru 147,5 1,95 kv :OBABADZO je napisao/la:Moram i ovu bombu podjeliti Efes-Milano 2 i vise od 147,5 koseva 3,75 (Sportplus).
B-I-R !
u sportplusu je 2i148+HaHu1x2 je napisao/la:u premieru 147,5 1,95 kv :OBABADZO je napisao/la:Moram i ovu bombu podjeliti Efes-Milano 2 i vise od 147,5 koseva 3,75 (Sportplus).
kao u fudbalu 2i3+
inace ja sam igrao manje poena
Zadnja izmjena: Pity1900, dana/u 24 jan 2014, 16:59, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sloboda Tuzla
aha nisam to primjetio ..Pity1900 je napisao/la:u sportplusu je 1i148+HaHu1x2 je napisao/la:u premieru 147,5 1,95 kv :OBABADZO je napisao/la:Moram i ovu bombu podjeliti Efes-Milano 2 i vise od 147,5 koseva 3,75 (Sportplus).
kao u fudbalu 1i3+
inace ja sam igrao manje poena
B-I-R !
Skenira QR kod s listića na mobitel i taj link prebaci ovdje, pisao sam već neki dan...HaHu1x2 je napisao/la:kako ovo uradis bgt ?j00k3r je napisao/la:eo momci, malo sam izanalizirao cijeli dan i nije mi se nist svidilo toliko da idem sa jacim ulogom, nekako sam ovo nasao pod "najsigurnije" za jacu kvotu, neda mi se bome pisat sada kilometarski post pa cu okacit listic, ako ko zeli pratit, sretno i njemu skupa sa mnom,
http://www.premier-kladionica.com/QR/28 ... _462541139" onclick="window.open(this.href);return false;
zivili!
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Danska - Hrvatska
Tim sa više sedmeraca : 1 - 2,15 kvota
Ovo je po meni jedan veoma siguran par za danas jer Danci su domacini.Svi znamo da se u rukometu "šilji" za domacina takmicenja,a veceras je 1/2 finale znaci jedna stepenica do finala.Danci su jedina repka na EP koja ima 100 % ucinak i misljenja sam da ce i nakon ove utakmice imati 100 % ucinak.Ako kojim slucajem Hrvati odigraju veoma dobru utakmicu,a volio bih i da prodju tu su sudije koje ce suditi na stranu domacina sve i svasta.Svaki malo jaci kontakt na liniji 6 metara sudije ce iskoristiti da dosude faul pa cak i 7 metara.
Sto se tice ovog para bih jos i preporucio da se igra
zbroj sedmeraca 7,5 preko- 1,85 kvota
tim sa vise iskljucenja - 2- 1,85 kvota
sretno ako ko sta isprati
Ovo je po meni jedan veoma siguran par za danas jer Danci su domacini.Svi znamo da se u rukometu "šilji" za domacina takmicenja,a veceras je 1/2 finale znaci jedna stepenica do finala.Danci su jedina repka na EP koja ima 100 % ucinak i misljenja sam da ce i nakon ove utakmice imati 100 % ucinak.Ako kojim slucajem Hrvati odigraju veoma dobru utakmicu,a volio bih i da prodju tu su sudije koje ce suditi na stranu domacina sve i svasta.Svaki malo jaci kontakt na liniji 6 metara sudije ce iskoristiti da dosude faul pa cak i 7 metara.
da probamo opet sa Nizozemcima, mislim da bi na ove dvije utakmice trebalo bit golova
Eindhoven-Helmond oba daju
Emmen-Telstar oba daju
Ukupno: 2,25
Eindhoven-Helmond oba daju
Emmen-Telstar oba daju
Ukupno: 2,25
Pustiću sunce da topi ljubav!
a možel se kako online listić što je uplaćen, da vidi na mobu?
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
- Free_shooteR
- Kontakt:
ispraceno...nek nam je sa srecomj00k3r je napisao/la:eo momci, malo sam izanalizirao cijeli dan i nije mi se nist svidilo toliko da idem sa jacim ulogom, nekako sam ovo nasao pod "najsigurnije" za jacu kvotu, neda mi se bome pisat sada kilometarski post pa cu okacit listic, ako ko zeli pratit, sretno i njemu skupa sa mnom,
zivili!

Kraljice Bosno nemoj se vise bojat'
mi smo tvoj stit i necemo te prodat'
ako neko vrijedja necemo okrenut' ledja
ti dani su prosli, sad se sve mijenja!!!
mi smo tvoj stit i necemo te prodat'
ako neko vrijedja necemo okrenut' ledja
ti dani su prosli, sad se sve mijenja!!!
za ovo se slažem i još bi dodao FRA-ŠPANJ br.sedmeraca Fra.(3.5) VIŠE jer španjolci prave dosta sedmeraca pogotovo u ovako važnim utakmicamaarelinho je napisao/la:Danska - Hrvatska
Sorhaindo over 2.5 @1.70 (SuperSport)
Najbolji pivot ovog EP-a, a vjerojatno i današnjice. Francuzi ga dosta koriste, a kad prođe lopta na crtu, ili će zabiti, ili će iznuditi sedmerac. Treće nema. Računam da će utrpati ta 3 komada, makar mu zadnja bila. Najbitnija utakmica dosadašnjeg dijela prvenstva. Španjolci će morati pokrivati najveće prijetnje: Karabatića i krila (Gigou i Abalo).. Treba se desiti čudo da uz sve te zadaće, iz igre otcijepe kao vola jakog Sorhaindoa. Na ovakvu granicu, stavljanje na tiket je neminovno..
Najbolji pivot ovog EP-a, a vjerojatno i današnjice. Francuzi ga dosta koriste, a kad prođe lopta na crtu, ili će zabiti, ili će iznuditi sedmerac. Treće nema. Računam da će utrpati ta 3 komada, makar mu zadnja bila. Najbitnija utakmica dosadašnjeg dijela prvenstva. Španjolci će morati pokrivati najveće prijetnje: Karabatića i krila (Gigou i Abalo).. Treba se desiti čudo da uz sve te zadaće, iz igre otcijepe kao vola jakog Sorhaindoa. Na ovakvu granicu, stavljanje na tiket je neminovno..
U desetom selu živi Antuntun!
moja dva danasnja listica ...

Danska - Hrvatska
Velika bitka se očekuje, iako je sve na strani Danaca, Hrvati imaju kvalitet za prolaz.. A uvjeren sam da i Danci to vrlo dobro znaju. Mislim da je već Hansen izjavio kako je ovo najbitnija i najteža utakmica do sada, čak im ni finale neće biti toliko zayebano prođu li večeras. Uspijevali su u prošlosti već nekoliko puta zaustaviti Hrvatsku u naletu, iz respekta prema svojima, zaobilazim okladu na pobjednika! Idemo momci!!
Danska - Hrvatska / gost više isključenja @2.15 (Hrvatska Lutrija)
Ako tko zna gdje se može izvući informacija bilo bi jako dobro, zanima me je li Hrvatska vodeća po broju isključenja do sada!? Ako i nisu, vjerujem da su pri samom vrhu. Na listi sudaca jako često se znaju naći Gojun, Buntić, a u zadnje vrijeme i Kopljar je čest gost klupe.. Jednostavno neshvatljiv tečaj, s obzirom da su Danci domaćini, suđenje bi moglo odigrati jako bitnu ulogu u utakmici ovakvog značaja. A s tim pogotovo ovaj segment - "isključenja". Krenu li Hrvati furiozno i odvoje se na par razlike, već vidim kako suci rade čistku u obrani. Gurat će se Danci u finale, na sve moguće načine! Jako lijepa kvota za singliranje, volio bih o ovom paru čuti i vaša mišljenja. (zanimljiv tip je da će imati više ili isto isključenja -> X2 @1.40) Mislim.. bilo bi ravno senzaciji da se dogodi suprotno. Živi bili pa vidili.
Horvat / over 2.5 @1.85(Hrvatska Lutrija)
Smiješna granica za igrača koji ima najbolju realizaciju kod Hrvata na ovom prvenstvu. Čupić vuče koliko može, al nekako mi je ostao u sjeni kroz sve utakmice koje sam gledao. Iako je Čupko prva opcija, promaši li jedan sedmerac, Horvat izvodi ostale. A bitno je napomenuti da je Zlajo nepogrešiv s bijele crte. Mislim da večeras samo sa sedmercima može otići preko postavljene margine. A tu ne brojim solidnih 20-ak minuta koje dobije na parketu. Ponavljam, realizacija mu je gotovo savršena. Goluža, iako budala, morao je to primjetiti i sumnjam da Zlatko večeras neće dati svoj doprinos. Po mojoj procjeni, to bi bilo 4-5 pogodaka. Jedina mana kod ovog tipa je što svi znamo da Čupiću nema kraja kad počne let sa desnog krila! Razigra li se večeras.. Bit će tu svega.
Štrlek / over 3.5 @1.85 (Hrvatska Lutrija)
Nezamjenjivo lijevo krilo Hrvatske. Kažem "nezamjenjivo" jer doslovno i je. Na ovoj poziciji igra još samo Ninčević koji ne dobija veliku minutažu ni kad su utakmice riješene. Pošto večeras očekujem borbu i rezultat u egalu, Manuel Štrlek bi mogao odigrati dobrih 50-ak minuta. Moram naći svoj post sa početka EP-a kad sam ga predlagao over i rekao da ću do kraja prvenstva svaku igrati preko. (samo je jednu ostao ispod, i to na 3 zgoditka)
Osim konstantnih overa, predložio sam vam i odigrati da će biti najbolji strijelac Hrvatske na kvotu 10.00
Vjerovali ili ne, trenutno je u vodstvu. Ne znam je li drugi Duvnjak ili Čupić, ali nije bitno. Manuel je stroj, brz, okretan, precizan. Iz kontri brutalan.. Posjeduje sve predispozicije klasnog krilnog igrača, rijetko zakaže, samo ga treba proigrati par puta i over zagarantiran.
Velika bitka se očekuje, iako je sve na strani Danaca, Hrvati imaju kvalitet za prolaz.. A uvjeren sam da i Danci to vrlo dobro znaju. Mislim da je već Hansen izjavio kako je ovo najbitnija i najteža utakmica do sada, čak im ni finale neće biti toliko zayebano prođu li večeras. Uspijevali su u prošlosti već nekoliko puta zaustaviti Hrvatsku u naletu, iz respekta prema svojima, zaobilazim okladu na pobjednika! Idemo momci!!
Danska - Hrvatska / gost više isključenja @2.15 (Hrvatska Lutrija)
Ako tko zna gdje se može izvući informacija bilo bi jako dobro, zanima me je li Hrvatska vodeća po broju isključenja do sada!? Ako i nisu, vjerujem da su pri samom vrhu. Na listi sudaca jako često se znaju naći Gojun, Buntić, a u zadnje vrijeme i Kopljar je čest gost klupe.. Jednostavno neshvatljiv tečaj, s obzirom da su Danci domaćini, suđenje bi moglo odigrati jako bitnu ulogu u utakmici ovakvog značaja. A s tim pogotovo ovaj segment - "isključenja". Krenu li Hrvati furiozno i odvoje se na par razlike, već vidim kako suci rade čistku u obrani. Gurat će se Danci u finale, na sve moguće načine! Jako lijepa kvota za singliranje, volio bih o ovom paru čuti i vaša mišljenja. (zanimljiv tip je da će imati više ili isto isključenja -> X2 @1.40) Mislim.. bilo bi ravno senzaciji da se dogodi suprotno. Živi bili pa vidili.
Horvat / over 2.5 @1.85(Hrvatska Lutrija)
Smiješna granica za igrača koji ima najbolju realizaciju kod Hrvata na ovom prvenstvu. Čupić vuče koliko može, al nekako mi je ostao u sjeni kroz sve utakmice koje sam gledao. Iako je Čupko prva opcija, promaši li jedan sedmerac, Horvat izvodi ostale. A bitno je napomenuti da je Zlajo nepogrešiv s bijele crte. Mislim da večeras samo sa sedmercima može otići preko postavljene margine. A tu ne brojim solidnih 20-ak minuta koje dobije na parketu. Ponavljam, realizacija mu je gotovo savršena. Goluža, iako budala, morao je to primjetiti i sumnjam da Zlatko večeras neće dati svoj doprinos. Po mojoj procjeni, to bi bilo 4-5 pogodaka. Jedina mana kod ovog tipa je što svi znamo da Čupiću nema kraja kad počne let sa desnog krila! Razigra li se večeras.. Bit će tu svega.
Štrlek / over 3.5 @1.85 (Hrvatska Lutrija)
Nezamjenjivo lijevo krilo Hrvatske. Kažem "nezamjenjivo" jer doslovno i je. Na ovoj poziciji igra još samo Ninčević koji ne dobija veliku minutažu ni kad su utakmice riješene. Pošto večeras očekujem borbu i rezultat u egalu, Manuel Štrlek bi mogao odigrati dobrih 50-ak minuta. Moram naći svoj post sa početka EP-a kad sam ga predlagao over i rekao da ću do kraja prvenstva svaku igrati preko. (samo je jednu ostao ispod, i to na 3 zgoditka)
Osim konstantnih overa, predložio sam vam i odigrati da će biti najbolji strijelac Hrvatske na kvotu 10.00
Vjerovali ili ne, trenutno je u vodstvu. Ne znam je li drugi Duvnjak ili Čupić, ali nije bitno. Manuel je stroj, brz, okretan, precizan. Iz kontri brutalan.. Posjeduje sve predispozicije klasnog krilnog igrača, rijetko zakaže, samo ga treba proigrati par puta i over zagarantiran.
U desetom selu živi Antuntun!
-
- Kontakt:
Moj prvi post u vezi sa kladionicom.
Sutra odlična ponuda, prilika da se uzmu pare.
25.1.2014 / Subota
Ulog za tikete = 20KM
TIKET BROJ 1
15:30 Dortmund - Augsburg (S.P.) TIP - 1 / KVOTA - 1,40
18:00 Napoli - Chievo TIP - 1 / KVOTA - 1,30
17:00 Guingamp - PSG TIP - 2 / KVOTA - 1,40
16:00 Real Madrid - Granada TIP - 1 / KVOTA - 1,10
Ukupna kvota tiketa: 2,80
Ulog: 10KM
Dobitak: 28KM
TIKET BROJ 2
15:30 Freiburg - Leverkusen TIP - 1X / KVOTA - 2,05
15:30 Nurnberg - Hoffenheim TIP - 1X / KVOTA - 1,45
15:30 Stuttgart - Mainz (gol 1pol.) TIP - DA / KVOTA - 1,35
Ukupna kvota tiketa: 4
Ulog: 5KM
Dobitak: 20KM
TIKET BROJ 3
20:00 Valenciennes - Lorient TIP - 1 / KVOTA - 2,50
15:00 Cittadella - Spezia (gol 1pol.) TIP - DA / KVOTA - 1,45
18:30 Panathinaikos - Platanias TIP 1 / KVOTA - 1,40
Ukupna kvota tiketa: 5
Dobitak: 25KM
PLUS ZAGARANTOVAN!
Kvota su iz kladionice Williams / WWin
Utakmice su dobro analizirane, i veliki je procenat prolaznosti 2/3 tiketa, što je i realno za očekivati.
Prolaznost jednog tiketa dovodi do plusa (sem drugog, čiji prolazak vraća uloge svih tiketa).
Sutra odlična ponuda, prilika da se uzmu pare.
25.1.2014 / Subota
Ulog za tikete = 20KM
TIKET BROJ 1
15:30 Dortmund - Augsburg (S.P.) TIP - 1 / KVOTA - 1,40
18:00 Napoli - Chievo TIP - 1 / KVOTA - 1,30
17:00 Guingamp - PSG TIP - 2 / KVOTA - 1,40
16:00 Real Madrid - Granada TIP - 1 / KVOTA - 1,10
Ukupna kvota tiketa: 2,80
Ulog: 10KM
Dobitak: 28KM
TIKET BROJ 2
15:30 Freiburg - Leverkusen TIP - 1X / KVOTA - 2,05
15:30 Nurnberg - Hoffenheim TIP - 1X / KVOTA - 1,45
15:30 Stuttgart - Mainz (gol 1pol.) TIP - DA / KVOTA - 1,35
Ukupna kvota tiketa: 4
Dobitak: 20KM
TIKET BROJ 3
20:00 Valenciennes - Lorient TIP - 1 / KVOTA - 2,50
15:00 Cittadella - Spezia (gol 1pol.) TIP - DA / KVOTA - 1,45
18:30 Panathinaikos - Platanias TIP 1 / KVOTA - 1,40
Ukupna kvota tiketa: 5
Dobitak: 25KM
PLUS ZAGARANTOVAN!
Utakmice su dobro analizirane, i veliki je procenat prolaznosti 2/3 tiketa, što je i realno za očekivati.
Prolaznost jednog tiketa dovodi do plusa (sem drugog, čiji prolazak vraća uloge svih tiketa).
Zadnja izmjena: SiouxLukavac, dana/u 25 jan 2014, 20:28, ukupno mijenjano 1 put.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Svi bi mi druze bili u plusu da je kladionica 80% znanje a ne sreca.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Tko garantira plus?! i kako sa cim?SiouxLukavac je napisao/la:Moj prvi post u vezi sa kladionicom.
PLUS ZAGARANTOVAN!
Dobrodosao si na forum kao i svatko drugi ali nema potreba razbacivati se (pre)velikim rijecima

Dobro je imati PlanB !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.