Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- ViperCator
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
ima li danas poklona?

Postavljeno na kladionici.Sretno svima,HAJDE STRUFF !!
hajde strumffe oderi tog galona
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Struff kopile sjetim ti se zenskog roda gdje cuo i necuo krepaj
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Ne kontam vas ljudi, Huta Galung bolji na atp listi, plus 6. nositelj na turniru, dok ovaj nikako nije postavljen za nositelja, zašto ste poletili za kvotom 1,40, iskreno? Ili samo da vam poveća iznos onako vidjeli rano počinje? Znači, nije provokacija, ništa?
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
GazijaKalesija je napisao/la:Ne kontam vas ljudi, Huta Galung bolji na atp listi, plus 6. nositelj na turniru, dok ovaj nikako nije postavljen za nositelja, zašto ste poletili za kvotom 1,40, iskreno? Ili samo da vam poveća iznos onako vidjeli rano počinje? Znači, nije provokacija, ništa?
Ma stavio ga da imam sta pratiti jer ove ostale pocinju sve poslije 17 h i odma ti pakaš utjera ****
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
Izbacio sam Bayerna sa tog tiketa stavim Struff ajer je u naletu trenutno,mladji igrac,igra pred domacom publikom kvota je na mjestu,samo sto se to obicno desi kad god se dvoumim i izbacim tkao neki par.Cekao bih 2 utakmice jos za velike pare da ne ubaci ovog mrtvaca.GazijaKalesija je napisao/la:Ne kontam vas ljudi, Huta Galung bolji na atp listi, plus 6. nositelj na turniru, dok ovaj nikako nije postavljen za nositelja, zašto ste poletili za kvotom 1,40, iskreno? Ili samo da vam poveća iznos onako vidjeli rano počinje? Znači, nije provokacija, ništa?
ako imas android uz pomoc aplikacije "QR Code Reader" a ako nemas, onda cisto prepises sa listica broj_kod tj. nakon http://www.premier-kladionica.com" onclick="window.open(this.href);return false; dodas /QR/ i upises brojeve sa listica.HaHu1x2 je napisao/la:kako ovo uradis bgt ?j00k3r je napisao/la:eo momci, malo sam izanalizirao cijeli dan i nije mi se nist svidilo toliko da idem sa jacim ulogom, nekako sam ovo nasao pod "najsigurnije" za jacu kvotu, neda mi se bome pisat sada kilometarski post pa cu okacit listic, ako ko zeli pratit, sretno i njemu skupa sa mnom,
http://www.premier-kladionica.com/QR/28 ... _462541139" onclick="window.open(this.href);return false;
zivili!
// ja ne mogu bez doubla pa sam tako kombinirao parove 1. i 3.![]()

- GazijaKalesija
- Kontakt:
Hajd valjda mi nisi namalerisao onaj tiket što si rekao " ionako ces past ... "BABADZO je napisao/la:Izbacio sam Bayerna sa tog tiketa stavim Struff ajer je u naletu trenutno,mladji igrac,igra pred domacom publikom kvota je na mjestu,samo sto se to obicno desi kad god se dvoumim i izbacim tkao neki par.Cekao bih 2 utakmice jos za velike pare da ne ubaci ovog mrtvaca.GazijaKalesija je napisao/la:Ne kontam vas ljudi, Huta Galung bolji na atp listi, plus 6. nositelj na turniru, dok ovaj nikako nije postavljen za nositelja, zašto ste poletili za kvotom 1,40, iskreno? Ili samo da vam poveća iznos onako vidjeli rano počinje? Znači, nije provokacija, ništa?

U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Kolko vidim ti si dobio toGazijaKalesija je napisao/la:Hajd valjda mi nisi namalerisao onaj tiket što si rekao " ionako ces past ... "BABADZO je napisao/la:Izbacio sam Bayerna sa tog tiketa stavim Struff ajer je u naletu trenutno,mladji igrac,igra pred domacom publikom kvota je na mjestu,samo sto se to obicno desi kad god se dvoumim i izbacim tkao neki par.Cekao bih 2 utakmice jos za velike pare da ne ubaci ovog mrtvaca.GazijaKalesija je napisao/la:Ne kontam vas ljudi, Huta Galung bolji na atp listi, plus 6. nositelj na turniru, dok ovaj nikako nije postavljen za nositelja, zašto ste poletili za kvotom 1,40, iskreno? Ili samo da vam poveća iznos onako vidjeli rano počinje? Znači, nije provokacija, ništa?

Ko izvodi sedmerce za Dansku?
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
EGGIvan gall je napisao/la:Ko izvodi sedmerce za Dansku?
Koliko je Arsenal pametno ganjati večeras za duplanje ?
Tako blizu, a tako daleko.
Uhvacen Lokomotiv na 2.5 - ajmo jos malo 

Abalo u overu za 10 min. Bravo momčino.

-
- Kontakt:
Gigu mogo doc ddosad pogodi 2 sedmerca,i fraeri promjene izvodjaca sedmeraca :S
-
- Kontakt:
na koliko su abalo karabatic i gigu, na mobu sam, HITNOOO HVALA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.