AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

rope11
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la rope11 » 24 jan 2014, 11:24

MrMuscle je napisao/la:
I Noce uopste nije los igrac.
:lol:
I kako covjek da te shvati ozbiljno poslije ove recenice? :mrgreen:

Ja nikad nisam pisao hvalospjeve o njemu, oduvijek sam znao da je krampa. A ove dvije zadnje sezone su pokazale i vise nego dovoljno koje sam ja kao navijac Milana bio prisiljen gledati i koji vrlo dobro zna "kvalitete" doticnog.
A njemu i West Hamu zelim svu srecu i sretan put, daleko mu kuca odavde. 8-)
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 24 jan 2014, 11:45

msm ako se nekoga čeka 2 godine da odigra jednu pristojnu utakmicu (Nocerino) tu se nema šta raspravljati

dalje, nisam nikako za dovođenje Essiena, on je prije nekoliko sezona bio zvijer a ključna riječ i jest "bio"

šta će nama značiti Essien...igramo sa 2 zadnja vezna a tu su Monto i De Jong, praktično jedine pozicije koje su kvalitetno popunjene u ekipi a po potrebi imamo i zamjenu za njih...ako se dovodi zbog Atletika i to mi je šuplja priča, jer realno, uz DOSTA sreće možda možemo preko Atletika i šta dalje? finale možda?titula LP?

evo pročita da je Vargas otišao na pozajmicu iz Fiorentine u Valenciu...za mene bi da su doveli ovog igrača bio recimo dobar potez, pustili smo im Matrija, trebali smo tražiti Vargasa koji bi po meni bolje od ikoga u Milanu mogao popuniti lijevu stranu, ne znam šta vi mislite?

O Vargasu (30 godina)
Style of play
Vargas plays at left back, on the wing, or in the midfield, in both offensive and defensive positions. Vargas impresses with his ability to dribble the ball and make remarkable shots on goal. He is also known for his free kick ability and accurate crosses. His former Fiorentina teammate Alberto Gilardino stated that Vargas is probably the best crosser he has played with.
ja kad god sam ga gledao u Fiorentini, malo je reći da je bio odličan - ali eto...
Undici stelle - ACM 1899

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 24 jan 2014, 11:52

Warrick je napisao/la:Navodno je bila dogovorena razmjena constant za armera sa Napolijem i naravno constantinho odbio hahahahahaha
Iskreno da ti kažem ne znam ni šta bi dobili, po meni Armero nije ništa bolji od Constanta. Bio je ok igrač dok je igrao u Udinama u formaciji 3-5-2, ali u Napoliju se baš i nije pokazao kao klasični lijevi bek.
Il Club più titolato al mondo!

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 24 jan 2014, 11:52

baltazar1 je napisao/la:evo pročita da je Vargas otišao na pozajmicu iz Fiorentine u Valenciu...za mene bi da su doveli ovog igrača bio recimo dobar potez, pustili smo im Matrija, trebali smo tražiti Vargasa koji bi po meni bolje od ikoga u Milanu mogao popuniti lijevu stranu, ne znam šta vi mislite?
Nije taj Vargas. :D

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 24 jan 2014, 11:54

baltazar1 je napisao/la: O Vargasu (30 godina)
Style of play
Vargas plays at left back, on the wing, or in the midfield, in both offensive and defensive positions. Vargas impresses with his ability to dribble the ball and make remarkable shots on goal. He is also known for his free kick ability and accurate crosses. His former Fiorentina teammate Alberto Gilardino stated that Vargas is probably the best crosser he has played with.
ja kad god sam ga gledao u Fiorentini, malo je reći da je bio odličan - ali eto...
Nije taj Vargas otišao na posudbu u Valenciu, nego Eduardo Vargas iz Napolia.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 24 jan 2014, 12:08

nabijam ove sa SS...ja pogleda naslov piše:
Službeno: Vargas iz Fiorentine na pozajmicu u Valenciju
a sad kad sam otvorio tekst, vidim fotku lika u Napolijevom dresu i u tekstu piše:
Čileanski fudbalski internacionalac i igrač Napolija, Eduardo Vargas, do kraja sezone će na posudbi igrati u Valenciji.
idioti, nejse...

onda trebaju ovi naši ganjati ovog pravog Vargasa na kojeg sam ja mislio, dobri smo i sa Fiorentinom a pogotovo sa Genovom :D

....................

nije eto do mene :mrgreen:
Undici stelle - ACM 1899

EDIX
Kontakt:

Post Postao/la EDIX » 24 jan 2014, 13:27

i opet se prica ponavlja sto se tice mercata,dosta igraca se spominje i na kraju kada bude pet do dvanest dodu igraci koji nam apsolutno netrebaju i jos uz to su skart u svojim klubovima pa dokad ce se ova prica ponavljati,damije docekat taj dan kad ce pisati berluskoni odrijesio kesu i doveo par pojacanja u punom smislu te rijeci tacno bi se ponovo rodio.........

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 24 jan 2014, 13:39

Nekako mogu razumjeti zašto ovaj prelazni rok nisu dovodjena pojačanja na vrijeme jer se čekalo da dodje Sedorf pa da vidi na koga će računati ubuduće a na kojim pozicijama se pojačati. Međutim, smatram, i to sam vec rekao, da bi bolje bilo da se niko ne dovodi ovaj prelazni rok već da se riješimo ovih panjeva koje imamo u ekipi i damo priliku mladim igračima. Na kraju sezone sagledati situaciju i dovesti ciljana pojačanja. Mišljenja sam da nam Esien nije prijeko potreban, al ako se vec treba birati izmedju Nocerina i Esiena onda znate sta je moj izbor ;)
Nego vidim da se nešto spominje i Biabiany iz Parme kao moguće pojačanje. To vec nebi bio los potez, jer on moze igrati na obe strane u formaciji 4-2-3-1. Također, spominje se opet i Palota iz Parme kao moguce pojacanje u odbrani :roll: Jos navodno da bi dali drugo polovicu Saponare + 2 mil za njega :roll:

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 24 jan 2014, 14:26

Barbara i Seedorf su danas održali dvosatni sastanak. Nadam se da će ona moći izvući koji milion od onog pedofila. Ona nam je jedina nada, jer za razliku od ostalih ona je realna i ne živi u prošlosti. Što se tiče Essiena, Mou je odobrio transfer, ustvari rekao je da je na Essienu da donese odluku.

Edit: Nocerino sletio u London. Hvala ti Bože. Sad se treba kutarisati još nekoliko igrača, ustvari da se mene pita sve bi ih potjerao, ustvari ostavio bi' samo 10-12 igrača. :D
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 24 jan 2014, 16:30

Balotelli napustio trening zbog udarca kojeg je dobio, sad je na pregledima. Essien je novi član Milana.
Pazzini,Saponara,Muntari i Montolivo su danas trenirali sa ostatkom ekipe. Abate je zbog prehlade propustio današnji trening.
-Rui Costa-

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 24 jan 2014, 16:35

OFFICIAL: Essien is a Milan player on a free transfer, he will sign a contract until summer 2015 with wages down to half , medical tomorrow.

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 24 jan 2014, 16:41

Korektno bi bilo da izrazimo dobrodošlicu Essienu, od 2004-e do 2011-e je važio za jednog od najboljih igrača na svojoj poziciji. Ali dvije teške povrede u naredne dvije sezone su ga potpuno izbacile iz takta. Nakon toga je imao jednu sezonu u Real M. gdje je igrao jako često na različitim pozicijama. Ove sezone je odigrao tek 10 mečeva za Chelsea i to ne zbog povreda već zbog fenomenalne konkurencije. Prije mjesec dana je napunio 31 godinu. Lično mislim da je bolji igrač od Nocerina a i Muntaria, ali sam i mišljenja da nije baš on bio taj koji je najpotrebniji Milanu u ovom trenutku.
-Rui Costa-

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 24 jan 2014, 16:45

Ma svakako nije zaboravio igrat fubala, kvalitetan igrac bezobzira na godine i povrede moze sigurno svojim iskustvom, znanjem dati vise od Nocerina i Muntarija zajedno pogotov u LP.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 24 jan 2014, 16:49

Ma nek' smo se riješili Nocerina, to je najvažnije. Nadam se da će u narednim satima i Zaccardo biti bivši.
-Rui Costa-

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 24 jan 2014, 17:29

MrMuscle je napisao/la:Znaci ne mogu da vjerujem koliko ste vi licemjerni ne samo u slucaju Alegria, vec recimo i u slucaju Nocerina... Pogledajte svoje postove recimo od prije godinu i pol ili dvije kada ste vi, za tog istog Nocerina kojeg nazivate balvanom, uvredom od fudbalera i sta sve ne, pisali najbolji ital veznjak, bolji od Marchisia, kakva kradja Čele jos pogotovo se to odnosi na period i detalje utakmice izmedju Milana i Juventusa kad je ovaj dao gol uz svesrdnu pomoc Bonuccia a i ne samo to, vec cijele te god ste ga uzdizali u nebesa... A evo sada pljujete... Ne valja vam to..

I Noce uopste nije los igrac i West Ham ce pogoditi i to mnogo sa ovim transferom, a vi izgubiti kao i sa Misterom Alegriem... Luzerski vam posao radi Ćelkan u zadnje vrijeme moram priznati...
Šta misliš od Birsi, Constantu, Boneri, Zaccardu, Robinhu i ostalim kram... ovaj nelošim igračima najvećeg milanskog kluba :?: Znaš ba, oni s kojim je nenadyebivi strateg Allegri pravio čuda na terenu!? Veoma bitne karike Milana, ako mene pitaš, drže igru tima kao što Peluso, Padoin, Isla i De Ceglie rade u Juventusu. ;)

West Hamu puno sreće s Nocerinom, šteta što je riječ samo o posudbi. Njegovim putem treba krenuti najmanje 10-15 igrača, od toga ima 6-7 koji imaju prioritet. Osim De Jonga, Montoliva, Balotellija, El Shaarawyja, De Sciglija i Honde kao novopridošlog pojačanja, svi ostali mogu komotno napustiti klub. Pazzini, Kaka i Poli su dobri za klupe.

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 24 jan 2014, 17:32

Milan contacted Chelsea for Michael Essien on January 7, and Seedorf spoke on the phone with the player a few days ago. A reče ćelo prije par dana da nikad nije stupio u kontakt sa ekipom iz Londona. Eh, koji je to lažov. :lol: Ali nije da nismo navikli.
Nego sve se više piše o tome da će Milan do kraja Januara tražiti jednog krilnog napadača. Pa nešto kontam da bi Cerci mogao biti taj, jer dugo je Milan nešto oko njega petljao.Odnosno mogao bi' Birsa put Torina a ovaj u Milan, naravno uz neku razumnu doplatu. :mrgreen:
-Rui Costa-

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 24 jan 2014, 18:02

Nebi imao nista protiv te trampe

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 24 jan 2014, 18:08

Cerci je zahvalan igrač za Serie A, ali nije kalibar koji bi mogao povući Milan u Evropi. Da se razumijemo, ne bih imao ništa protiv potpisivanja pomenutog igrača, ali krilo mora biti WC igrač. Baš kao i taj CMF/AMF, te jedan CB i GK.

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 24 jan 2014, 18:14

Mi samo mozemo sanjati wc igraca, nista drugo. Trebamo se pomirit sa situacijom, tj. da jos duzi vremenski period necemo bit u prilici da vidimo kupovinu wc igraca. Nazalost, to je realnost. Sve se svodi na nekontroslisanu kupovinu, daj nama ono sto niko nece, otpad u Milan. :(
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 24 jan 2014, 18:17

Ma jasno, druže. Ovo shvati kao maštanja jednog Milaniste. :mrgreen: Svjestan sam kako stvari stoje, ali imam običaj često se usprotiviti dovođenju polovnjaka ili igrača čiji profil ne odgovara Milanu. Opet kažem, Cerci je premija kakve su igrače do sada dovodili, ali bojim se da bez igrača tipa Ibrahimovića i Silve nema jakog Milana.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.