Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Ma svako normalan i realan u najgorem neće imati ništa protiv dolaska Mate u united,a u najboljem će biti oduševljen,kao što većina nas jeste,možda je centralni veznjak bio potrebniji,ali world class igrača nikad dosta,primjer,RvP.BluesForever je napisao/la:Baš me zanima šta @Rooney88 misli o transferu Mate u svoj voljeni klub,ovo govorim zato što se sjecam da je par puta upravo on govorio da bi volio vidjeti Matu u Unitedu,evo ispunila ti je se želja.
Kad ikad.EmirSioux89 je napisao/la:Jel Ando 100% igrač Fiorentine? Završeno sve?
zale se toni i raja odu do wc vrate se prazan tanjir ando se oblizuje i smjeskabeka23 je napisao/la:Kad ikad.EmirSioux89 je napisao/la:Jel Ando 100% igrač Fiorentine? Završeno sve?
kingwazza je napisao/la:Ime mu Juan,a Mata prezime taj ce da zlostavlja sve nase hejtere
kingwazza je napisao/la: zale se toni i raja odu do wc vrate se prazan tanjir ando se oblizuje i smjeska
i love you my broUnknown Genius je napisao/la:kingwazza je napisao/la:Ime mu Juan,a Mata prezime taj ce da zlostavlja sve nase hejterekingwazza je napisao/la: zale se toni i raja odu do wc vrate se prazan tanjir ando se oblizuje i smjeska![]()
Well, at least you tried.
On ti je trenutno u Banovicima, al vjerovatno je i do tamo stigla vijest o MatiBluesForever je napisao/la:Baš me zanima šta @Rooney88 misli o transferu Mate u svoj voljeni klub,ovo govorim zato što se sjecam da je par puta upravo on govorio da bi volio vidjeti Matu u Unitedu,evo ispunila ti je se želja.
Kakav crni Woodward, da nije došao babo iz svecane lože, doveli bi mi ovaj januar jedino Erica Djembu-Djembu.Kaunas je napisao/la:odličan posao, svaka čast Woodwardu![]()
Ohladi momcino više od njega.Alcatraz je napisao/la:Nadam se da ćemo dovest nekog normalnog golmana.
Alcatraz je napisao/la:Nadam se da ćemo dovest nekog normalnog golmana. Nisam gledao utakmicu protiv Sunderlanda ali kada sam vidio kakav smo gol primiliDavid je postao smiješan na golu, a što je najgore on smiješne golove ne prestaje primati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.