Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

daffy
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la daffy » 22 jan 2010, 02:26

A_d_0 je napisao/la:ma raja Milanu DZeko vi sve ostalo nosite.
valja.. budi uvjeren da ce se Dzeko samo obrukati u Serie A.. ali ja mu zelim sve najbolje, jer je fin momak..

fromel , to pod*ebancija? :lol:
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 22 jan 2010, 08:45

23. Januar, 2010. arenasport 2

20:35 FUDBAL - ITALIJANSKA LIGA: Juventus - Roma LIVE

24. Januar, 2010. arenasport 2

20:40 FUDBAL - ITALIJANSKA LIGA: Inter - Milan LIVE
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 22 jan 2010, 10:25

daffy je napisao/la:
valja.. budi uvjeren da ce se Dzeko samo obrukati u Serie A.. ali ja mu zelim sve najbolje, jer je fin momak..

Fin momak psuje mater i vrijeđa momka koji je došao iz doma za nezbrinutu djecu a ovaj samo tražio dres od njega ?!
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 22 jan 2010, 10:29

GunnerS je napisao/la:
daffy je napisao/la:

Fin momak psuje mater i vrijeđa momka koji je došao iz doma za nezbrinutu djecu a ovaj samo tražio dres od njega ?!
Znas li ga ti licno pa o njemu zakljucujes sve to nakon jednog video snimka? Znas li sta se desilo prije nego je opsovao? Postoji li mogucnost da je taj isti momak njemu prvi psovao? Zao mi je svakog ko je u domu za nezbrinutu djecu ali zar mislis da su oni svi cvjecke?

Sta vam je Dzeko svima uradio pa tako o njemu pricate? Kad daje golove za reprezentaciju onda je dobar?

Na kraju krajeva, tema je Serie A a ne Edin Dzeko. Ima on svoju temu pa tamo mozes o njemu.

Pozdrav!
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 22 jan 2010, 10:36

Stole iz Bora je napisao/la: Znas li ga ti licno pa o njemu zakljucujes sve to nakon jednog video snimka? Znas li sta se desilo prije nego je opsovao? Postoji li mogucnost da je taj isti momak njemu prvi psovao? Zao mi je svakog ko je u domu za nezbrinutu djecu ali zar mislis da su oni svi cvjecke?

Sta vam je Dzeko svima uradio pa tako o njemu pricate? Kad daje golove za reprezentaciju onda je dobar?

Na kraju krajeva, tema je Serie A a ne Edin Dzeko. Ima on svoju temu pa tamo mozes o njemu.

Pozdrav!
Ja ga poslije onog videa neću i ne mogu gledat kao prije... Meni je đubre od momka i ostat će takav...Nije se ni izvinuo poslije u medijima, mogao je reć šta se desilo... Šta god da je ovaj njemu rekao on kao "zvijezda" ko biva, ne smije onako reagovati.. Kao što je reagovao na utakmici Wolsfburg kada je onom navijaču srednji prst pokazao, naravno da je EPL dobio bi on kaznu kakvu zaslužuje al...

Nek on bude najbolji na svijetu al za mene nikad neće bit, jer je uradio što je ispod njegove profesije... KRETEN !!!

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 22 jan 2010, 10:40

GunnerS je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la: Znas li ga ti licno pa o njemu zakljucujes sve to nakon jednog video snimka? Znas li sta se desilo prije nego je opsovao? Postoji li mogucnost da je taj isti momak njemu prvi psovao? Zao mi je svakog ko je u domu za nezbrinutu djecu ali zar mislis da su oni svi cvjecke?

Pozdrav!
Ja ga poslije onog videa neću i ne mogu gledat kao prije... Meni je đubre od momka i ostat će takav...Nije se ni izvinuo poslije u medijima, mogao je reć šta se desilo... Šta god da je ovaj njemu rekao on kao "zvijezda" ko biva, ne smije onako reagovati.. Kao što je reagovao na utakmici Wolsfburg kada je onom navijaču srednji prst pokazao, naravno da je EPL dobio bi on kaznu kakvu zaslužuje al...

Nek on bude najbolji na svijetu al za mene nikad neće bit, jer je uradio što je ispod njegove profesije... KRETEN !!!

Ajd možeš li postaviti video pošto ne znam o čemu se radi.Nisam za to čuo ranije.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 22 jan 2010, 10:42

ma imaš na youtube ukucaj džeko psuje ili tako nešto pa ćeš vidjet... Dosata od mene, ja sam svoje rekao... :)

BTW. da ne bude toliko off topic, šta je ovo Pato ne igra protiv Intera ?! I imal onog Gattusa igdje ?!

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 22 jan 2010, 10:45

GunnerS je napisao/la:ma imaš na youtube ukucaj džeko psuje ili tako nešto pa ćeš vidjet... Dosata od mene, ja sam svoje rekao... :)

BTW. da ne bude toliko off topic, šta je ovo Pato ne igra protiv Intera ?! I imal onog Gattusa igdje ?!

evo našao sam.

što se Pata tiče,ja sam čuo da se povrijedio i da je otputovao za Brazil.Navodno tamo će se prije oporaviti.Pauziraće dvije do tri sedmice.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 22 jan 2010, 12:28

ah, jeste Dzeko psovao ko seljak.. ali cuo si ga sta kaze.. 'svaki dan dolazis na trening i dajemo ti pare' u tom smislu.. umjesto da je momak zahvalan da mu noge ljubi on mu psuje radi dresa.. bas mislim da se Dzeko ne ponasa kao zvijezda, jer bi onda samo iskuliro i otisao..

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 22 jan 2010, 14:51

Ranijeri je uigravao taktiku s' tri napadaca Vucinc,Totti i Toni!!!

Karte koje su predvidjene za Romine navijace,rasprodate su za par minuta sve!!!

Vtijeme je da se pobijdi "stara ****"!!!:D

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 22 jan 2010, 14:54

Google je napisao/la:Ranijeri je uigravao taktiku s' tri napadaca Vucinc,Totti i Toni!!!

Karte koje su predvidjene za Romine navijace,rasprodate su za par minuta sve!!!

Vtijeme je da se pobijdi "stara ****"!!!:D
Znas li mozda otprilike koliko Ultrasa ide u Torino?
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 22 jan 2010, 14:57

hocel vas biti 100?? :lol: :lol: :lol:

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 22 jan 2010, 15:03

jel vas sramota pricat tako za igraca kakvog do sad nismo imali ? ,Prvo , momak je za 10 , dusa od covjeka ! 2 . Igrac svjetske klase ! pola Evrope se otima za njim ! 3. obradovao nas je vise nego UN 92-ge ! btw: volio bi da ode u MIlan i da ga Rooney i Pirlo hrane loptama :D

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 22 jan 2010, 15:09

odakle ti Rooney :lol: :lol: :lol: :lol:

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 22 jan 2010, 15:12

daffy je napisao/la:odakle ti Rooney :lol: :lol: :lol: :lol:
tepam bolan Ronaldinhu :D

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 22 jan 2010, 15:16

ko sto rece neko prije mene, ranieri planira uci u mec sa tri napdaca . . . dosta hrabro ako to uradi i mislim da je to dobar potez s obzirom na poprilicno slabu odbranu juventusa u ovom momentu, eh sad jedino me brine kako ce vezni red i odbrana izac na kraj s njihovim ofanzivcima . . . postoji jos jedna opcija, a to je da totti ne zaigra od prve minute (jer nije jos 100% spreman) i u tom slucaju formacija bi bila identicna kao protiv genoe

p.s. inace mu tepaju ronny al' nije losa ni ta varijanta :)
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 22 jan 2010, 15:41

Oko 1500 ulaznica je dodijeljeno Romnim navijacima!!!

daffy,bice vise nasih navijaca,nego vasih u prsijeku na domacem terenu:DDD hahahah

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 22 jan 2010, 15:43

Google je napisao/la:Oko 1500 ulaznica je dodijeljeno Romnim navijacima!!!

daffy@,bice vise nasih navijaca,nego vasih u prsijeku na domacem terenu:DDD hahahah
ma zijan vam je taman da dodje cijeli rim :D .....a sto se vucica nalozila :lol: ...a kako nece 5 godina nisu gola dali kako treba a ne da nas dobiju ;)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

cappy
Kontakt:

Post Postao/la cappy » 22 jan 2010, 15:48

sarajlija89 je napisao/la:

daffy@,bice vise nasih navijaca,nego vasih u prsijeku na domacem terenu:DDD hahahah
ma zijan vam je taman da dodje cijeli rim :D .....a sto se vucica nalozila :lol: ...a kako nece 5 godina nisu gola dali kako treba a ne da nas dobiju ;)
Uglavnom atmosferu porediti na pravom Olimpicu naspram torinovog je ludost...naprijed Vucico razbi staru damu....dosta je 3-0 ostavite nesto i Interu sljedeci cetvratak :mrgreen: ;)

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 22 jan 2010, 15:49

daffy,bice vise nasih navijaca,nego vasih u prsijeku na domacem terenu:DDD hahahah
Ima da bude ludo,nadam se da ce Roma dobit, jer su mi oni najdrazi u Italiji.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.