Jest žensko je ,a bolje se u fudbal razumije od 99% likova na ovom forumu.Blago njezinom čovjeku.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:@gost Zvonic ima potencijala da bude dobar igrac?? A nema brate mili da ga Arigo Saki uzme privatno da trenira![]()
jeli ovo RedOne djavolica? Vidim neko je citira kao zenu
ma mor biti da i griješim,al onu jednu sezonu ili polusezonu (zaboravio **** ga) je bio baš dobar. Mislim, ako on nema glavu i radnu etiku (a to ja ne znam) onda piši propalo. Al sad zasad ne bih ja od njega odustao.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:@gost Zvonic ima potencijala da bude dobar igrac?? A nema brate mili da ga Arigo Saki uzme privatno da trenira![]()
Druze razumijem te i ja bi volio da je tako ali tesko se neko moze u njegovim godinama promjeniti na bolje. To se jednostavno radja. Jedino od njega sto mi se svidilo je onaj go zrinjevcima kad je gurnuo onom njihovom papku kroz noge pretrcao citav terengost je napisao/la:ma mor biti da i griješim,al onu jednu sezonu ili polusezonu (zaboravio **** ga) je bio baš dobar. Mislim, ako on nema glavu i radnu etiku (a to ja ne znam) onda piši propalo. Al sad zasad ne bih ja od njega odustao.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:@gost Zvonic ima potencijala da bude dobar igrac?? A nema brate mili da ga Arigo Saki uzme privatno da trenira![]()
Ha, pa ne bih ni ja založio kuću u opkladu da će od njega biti neki igračzizu1991 je napisao/la:Kako bola ima potencijala ?
Ako ćemo gledati potencijal u okvirima naše lige, možemo reći da bi mogao postati solidan igrač za ove livade.
Pogledaj ljetos onu utakmicu mladih reprezentacija kad ga je Vlado pozvao, njega i Ćemalovića na konto domaćeg terena protiv CG uz Letu, koji je jedini bio zaslužio da se pozove po trenutnoj formi.
Pa jeli su ga mladi sokolovi. Nije znao jel poš'o ili je doš'o. Svako drugi pas pogrešan, padovi, loše procjene leta lopte, skok igra, i to sve u jednoj međunarodnoj utakmici sa anonimusima ako bismo gledali na globalnom planu.
On nije tipa igrača kakva Veležu treba, i to je moje mišljenje.
I Mehu Teletovicavm22 je napisao/la:Hoćemo Pehlića i Hiroša nazad![]()
![]()
Džaba njemu predispozicije kad ne zna igrati.gost je napisao/la:Ha, pa ne bih ni ja založio kuću u opkladu da će od njega biti neki igrač. Al ovo što spominješ za ovu utakmicu u mladoj reprezenatciji, pa čitavu sezonu on nije dobro igrao. Sudim po onoj sezoni prije, kada, sad ja kao i ti po mom mišljenju
, nije bio loš. Ima on predispozicije,duge noge, visok, zna ponešto sa loptom, ma mogao bi biti naš Yaya Toure (odoh i ja daleko
), hoće li biti, ne znam.Nek odigra ovu polusezonu pa ćemo biti pametniji
U Sloboduastra1922 je napisao/la:gdje bi to trebao jusufbasic
Pa igramo na kontre i imamo izuzetno brza krila (za ovu ligu) e sad tog centarfora nažalost nemamo.zizu1991 je napisao/la:
Eto sad mi igramo na kontre u 4 - 2 - 3 - 1 formaciji, jer imamo izuzetno brza krila, centarfora koji zadržava loptu i ima ubrzanje dostojno svjetskih ekipa. Smiješno.
klub pušta Jusufbašića,jer je Feja rekao da ga neće imati ni u prvom ni u drugom planunem73 je napisao/la:sjajni potezi nema sta, toliko dugo se radilo na dovodjenju jusufbasica a tako lako ga se odreklo da mi bas i nije jasno sta to ta nasa uprava radi? jel ovaj momak potjeran iz kluba, o cemu se ovde radi?
isakovic cuveni nas ispali, od purketa takodjer nista....ma da, super sve- briljantni potezi naseg upravnog odbora
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.