FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Sloboda u Lukavcu 1940 godine.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ja imam knjigu "Zlatna knjiga fudbala" tu ima dosta dobrih slika koje samo treba kvalitetno skenirat.
Takodje imam knjiogu "RSD SLOBODA TUZLA 1919-1989" gdje ima citava historija sportskog drustva i ima milion slika, mada su sve crno bijele i vrlo bi tesko bilo ih sve skenirat, al stvarno ima odlicnih slika kroz historiju.
Takodje imam knjiogu "RSD SLOBODA TUZLA 1919-1989" gdje ima citava historija sportskog drustva i ima milion slika, mada su sve crno bijele i vrlo bi tesko bilo ih sve skenirat, al stvarno ima odlicnih slika kroz historiju.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Evo nešto sam uspio slikati iz knjige RSD SLOBODA TUZLA 1919-1989
1962-ga SLOBODA-Željo 3:0

1962-ga SLOBODA-Željo 3:0

Pobjeda je bolja od orgazma!
kad igraju s juniorima ?
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Azmir je jako pametan i realan covjek.Licno mislim da ce ove polusezone a i narednih godina biti dosta navijaca iz okolnih opstina.Za Lukavac i nisam toliko siguran jer ima to neko nazovimo "rivalstvo" ali za Gracanicu znam da ce dosta ljudi ici i da jedva cekaju pocetak drugog dijela sezone.Podrska sa kantona sigurno nece izostati i nadam se da ce nas kantonalni gigant uskoro da zaigra u PL BIH.Ovo je dobitak za cijeli kanton.tuzlak1987 je napisao/la:Azmirova poruka mjestanima okolnih opcina, da navijaju za svoje ekipe iz gradova ali i za Slobodu![]()
Sad ce svi ovi nasi igraci koji ne prodju ovdje da idu u Gradinu i Radnicki, mislim da je to Azmirova politika..
Sto se tice petice u potpunosti si upravu.Sadasnji kvalitet fudbala ne vrijedi toliko i to je jedan od najvecih razloga slabe posjecenosti.Isto tako razumijem i navijace koji kazu da je bitna ljubav i sve to,ali takvih je jako malo.Slabo to danas kod ljudi pali.Oni koji su spremni iz ljubavi prema slobodi platiti koliko god klub kaze je onih 200-300 koji su bili uz Slobodu svo ovo vrijeme,tacnije sumnjam da su i oni spremni da recimo klub stavi 20 maraka ulaz za tu tribinu gdje budu ali ja licno bi njima dao nekakav popust prilikom kupovanja godisnjih i slicno.Sva ova razlika koja bude preko 300 ljudi u ovom dijelu sezone i ubuduce je tu zbog kvalitetnijeg fudbala,Cire,euforije,jeftini ulaznica i slicno.tuzlak1987 je napisao/la:Hajd dobro, napali ste me zbog ove petice. Ja vam samo kazem da vecina ljudi to gleda kroz tu peticu, jer ima dosta boljih nacina da se ona potrosi u odnosu na ove igre ove jeseni.
Vi gledate to kroz ljubav, pa vam nije puno ali nisu svi takvi. To je sve sto sam zelio da kazem..
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Kao što je neko rekao prije TUZLACI SU ŽELJNI REZULTATA I DOBRIH IGARA.I istina je,većini je dosadilo doći i gledati borbu za opstanak i slušati NEGATIVNE stvari
A i treba maximalno ispoštovati TK gostovanja to nam je barem blizu da se fino organizuje prevoz to se barem može svako po 10KM da ostavi može.Najdalje je gostovanje Banovići
Treba da nas bude kao što neko reče 1000,da damo našim igračima vjetar u leđa.
Eh kako će biti ostaje da vidimo..
A i treba maximalno ispoštovati TK gostovanja to nam je barem blizu da se fino organizuje prevoz to se barem može svako po 10KM da ostavi može.Najdalje je gostovanje Banovići
Eh kako će biti ostaje da vidimo..
Pobjeda je bolja od orgazma!
- Probisvjet
- Kontakt:
Ko je bio danas na treningu? Sta se desavalo? Kome je Ciro drzao ders?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ma samo se par put dreknuo al je bio daleko od tribine pa se nije bas najbolje ni culo, nista specijalno nije bilo, igrali su izmedju sebe...Probisvjet je napisao/la:Ko je bio danas na treningu? Sta se desavalo? Kome je Ciro drzao ders?
Zuti: Fejzic, Mehanovic-Salihovic-Moranjkic-Kuduzovic, Omic-Saciri-Music-Efendic, Kapic-Mujkic
Narandjasti: Hadzic, Nezic-Cejvanovic-Karlos-Halilovic, Prses-Mehidic-Brckalic-Selamovic, Jaganjac-Huseinbasic
Kasnije je bilo nekih rokada.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Pripremama Crveno - crnih priključio se još jedan fudbaler. Riječ je o Dini Ferizoviću, igraču koji je u Tuzlu stigao iz Njemačke gdje je nastupao za tamošnje niželigaše. On će se ovih dana pokušati nametnuti struci našeg tima.Inače, Ferizović igra na poziciji ofanzivnog veznog.
evo i neki vid ako je ovo on
[youtube][/youtube]
evo i neki vid ako je ovo on
[youtube][/youtube]
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jesil siguran da je iz Njemacke posto mi vuce da je iz USA? 
Ima li sutra trening i kad??
Igro je taj Ferizovic drugo poluvrijeme za narandjaste, na prvu onako ne zna jel doso il poso al ajd.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Ovo je izgleda americka djecija ligatuzlak1987 je napisao/la:Jesil siguran da je iz Njemacke posto mi vuce da je iz USA?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mislim da ga nema na transfermarktu, a ovo meni izgleda kao srednjoskolska liga koju je mozda zavrsio 2013 te nije upao u profesionalnu preko drafta ili cega vec pa srecu trazi po Evropi..Skver je napisao/la:Ovo je izgleda americka djecija ligatuzlak1987 je napisao/la:Jesil siguran da je iz Njemacke posto mi vuce da je iz USA?
Mada bih vise volio nekog provjerenog u vezi i gotovo, onaj Siptar i jos jedan uz onog napadaca Veleza i to je to
Mali ima poteza...Tata ce znati da li je za nas 
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
dva vezna (ako se Albanac ne pokaze) i taj jedan napadac i to je to..al 2 DOBRA igraca nam trebaju, Damjanovic i Jusufbasic bi bili super...
nego kad igraju sa juniorima..
nego kad igraju sa juniorima..
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
opet golovi iz prekida padaju
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
- TzBulevar87
- Kontakt:
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
odlicno...vezni nam jos treba...provjeren i jak..na kojoj poziciji igra albanacTzBulevar87 je napisao/la:Adnan Hadžić i zvanično na Tušnju.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.