vatreni je napisao/la:Šmigi je igrač koji zaslužuje premijerligaski klub.Malo je dobivao šansi u Zvijezdi,ali je puno pokazao.Nevjerujem da je otišao zato što nema mjesta,mislim da je problem oko plaćanja.Sve u svemu sjajan igrač.Brz,sjajan dribling i šut.sretnocesc4 je napisao/la:Pozdrav komsije, mozel koja rijec o Smigalovicu ?
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Kao što sam i pretpostavljo nikad mirniji prelazni rok što se tiče dolazaka. A šta će tek biti na ljeto pred pripreme za novu sezonu. Sreća da ima par iskusnijih igrača koji su prije došli inače bi nam slijedila grčevita borba za opstanak a i sada nije isključeno, kiksaš prva dva kola i eto te blizu dna. A naši kao nešto smanjili budžet i netrebaju im pojačanja. A drže pet golmana na platnom spisku. Oni su skupi da im plaćaš samo hranu i spavanje a kamoli šta drugo. Umjesto da se štedi na stvarima gdje se to može kod nas uvijek naopako.
da li je stigao japanac i jeli sigurno tacna ta informacija da se igra u subotu sa bosnom
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
-
- Kontakt:
sta bi ti da nam dodje messi ili c.ronaldo...halo momak zvijezda je to,nije puno ni otislo kao proslih sezona,doce jos najmanje 2 igraca,al nema potrebe da se dize prasina bezveze,bitno da je kostur ekipe ostao i da ce novi trener dobro to posloziti,glavu gore,i nemoj dzabe stvarati negativan osjecaj na ovom forumu,,,,toliko od menecombe je napisao/la:Kao što sam i pretpostavljo nikad mirniji prelazni rok što se tiče dolazaka. A šta će tek biti na ljeto pred pripreme za novu sezonu. Sreća da ima par iskusnijih igrača koji su prije došli inače bi nam slijedila grčevita borba za opstanak a i sada nije isključeno, kiksaš prva dva kola i eto te blizu dna. A naši kao nešto smanjili budžet i netrebaju im pojačanja. A drže pet golmana na platnom spisku. Oni su skupi da im plaćaš samo hranu i spavanje a kamoli šta drugo. Umjesto da se štedi na stvarima gdje se to može kod nas uvijek naopako.
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
- feningitm87
- Kontakt:
Samo da pitam momci, kakvi su sada odnosi izmedju grupe RD i uprave ? Znam da ih se bili ono odrekli preko saopstenja i znam sta je predhodilo tome, pa me zanima da li je doslo do nekog rjesenja i da li se isto nazire ? Jer znam da ste bili onako fina grupica, gonili ste po gostovanjima, a i ljiljani su bili stalno na ogradi 

...nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata...
ČEKAM DA POČNE, PA DA ZAGALAMIM !
ČEKAM DA POČNE, PA DA ZAGALAMIM !
stigao je japanac zu je samo je izgleda povrijedennedžad je napisao/la:da li je stigao japanac i jeli sigurno tacna ta informacija da se igra u subotu sa bosnom
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Netreba ni Messi ni Cristiano nego nešto spram naše lige i našeg budžeta ("a nije puno otišlo" četvorica koja su se vrtina oko prve postave:Pandža,Šmigalović,Kuduzović,Trejić plus oni koji nisu toliko bitni).I zašto ja to unosim negativan osjećaj, jesam li nešto slagao??? Jesu li nam otišla četiri bitna igrača a došla dva anonimusa, jeli imamo pet golmana ili nemamo??? U čemu je tvoj problem?crvenobijeli je napisao/la:sta bi ti da nam dodje messi ili c.ronaldo...halo momak zvijezda je to,nije puno ni otislo kao proslih sezona,doce jos najmanje 2 igraca,al nema potrebe da se dize prasina bezveze,bitno da je kostur ekipe ostao i da ce novi trener dobro to posloziti,glavu gore,i nemoj dzabe stvarati negativan osjecaj na ovom forumu,,,,toliko od menecombe je napisao/la:Kao što sam i pretpostavljo nikad mirniji prelazni rok što se tiče dolazaka. A šta će tek biti na ljeto pred pripreme za novu sezonu. Sreća da ima par iskusnijih igrača koji su prije došli inače bi nam slijedila grčevita borba za opstanak a i sada nije isključeno, kiksaš prva dva kola i eto te blizu dna. A naši kao nešto smanjili budžet i netrebaju im pojačanja. A drže pet golmana na platnom spisku. Oni su skupi da im plaćaš samo hranu i spavanje a kamoli šta drugo. Umjesto da se štedi na stvarima gdje se to može kod nas uvijek naopako.
-
- Kontakt:
pandza nije dao gola 10 kola,netreba nam takav spic,kuduz trazio vecu platu,a i 60 min,igra onda se vuce po terenu,treijc nam vise netreba,vratio se omerr jahic,i imamo dovoljno igraca na toj poziciji,smigi je otiso iz meni nepoznati razloga,al nije ni on nista bolji od belmina vile...vjerruj mi,a ti 5 golmana 2 brane za juniore ako se nevaram....combe je napisao/la:Netreba ni Messi ni Cristiano nego nešto spram naše lige i našeg budžeta ("a nije puno otišlo" četvorica koja su se vrtina oko prve postave:Pandža,Šmigalović,Kuduzović,Trejić plus oni koji nisu toliko bitni).I zašto ja to unosim negativan osjećaj, jesam li nešto slagao??? Jesu li nam otišla četiri bitna igrača a došla dva anonimusa, jeli imamo pet golmana ili nemamo??? U čemu je tvoj problem?crvenobijeli je napisao/la:sta bi ti da nam dodje messi ili c.ronaldo...halo momak zvijezda je to,nije puno ni otislo kao proslih sezona,doce jos najmanje 2 igraca,al nema potrebe da se dize prasina bezveze,bitno da je kostur ekipe ostao i da ce novi trener dobro to posloziti,glavu gore,i nemoj dzabe stvarati negativan osjecaj na ovom forumu,,,,toliko od menecombe je napisao/la:Kao što sam i pretpostavljo nikad mirniji prelazni rok što se tiče dolazaka. A šta će tek biti na ljeto pred pripreme za novu sezonu. Sreća da ima par iskusnijih igrača koji su prije došli inače bi nam slijedila grčevita borba za opstanak a i sada nije isključeno, kiksaš prva dva kola i eto te blizu dna. A naši kao nešto smanjili budžet i netrebaju im pojačanja. A drže pet golmana na platnom spisku. Oni su skupi da im plaćaš samo hranu i spavanje a kamoli šta drugo. Umjesto da se štedi na stvarima gdje se to može kod nas uvijek naopako.
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
zvijezda dobila novo pojacanje u odbrani,doso je jedan mladi igrac iz olimpika nisam suguran kako se zove pa nebi da lupam ime napamet vjerovatno je da cemo znati u naredni 1/2......
-
- Kontakt:
Dosao je jedan i napadac koji je igrao u inostranstvu.
Kada bi se zadržao ovaj igrački kadar koji trenutno imamo, to bi bilo najveće pojačanje. Još dodati jednog špic igrača i to je to, nema potrebe za komplikovanjem 

S obzirom da ce Pehilj najvjerovatnije ostat u Svedskoj,a mali Vila cujem nije najspremniji trebao bi nam napadac.Bosanski zmaj je napisao/la:Dosao je jedan i napadac koji je igrao u inostranstvu.
Ko je taj sto je dosao,kako se zove i gdje je igrao?
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
hocel bit danas tekma...
Obaveznomoranjak je napisao/la:hocel bit danas tekma...
imaaaaaaal tekmaaaaaaaa
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Je li bila jučer utakmica sa Bosnom.Volio bih da jednu prijateljsku ili generalku odigramo sa Ćirinom Slobodom.Mislim da će tako i biti.Nisu loši,fino su se pojačali i mislim da su po mjeri za takvu utakmicu.Time bi i njima i nama bilo jasnije na čemu smo pred početak ostatka drugog dijela.
http://www.transfermarkt.co.uk/en/verne ... 58076.html" onclick="window.open(this.href);return false; novi igrač.
mi samo dovodimo igrace koji nama zabiju gol kada igraju protiv nas.moranjak je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/en/verne ... 58076.html novi igrač.
ovaj momak je u utakmici prije 9 mjeseci na banji zabio gol za olimpic.kada su poveli 1-0.meni se tada ucinio solidan .mlad momak dobar u igri glavom i brz.e sad vidjecemo kako ce se kod nas proslaviti.neka mu je sa srecom.
imali neko info kada bi mogli igrati neku prijateljsku
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
nasi izgleda opet nisu dogovorili sa omkijem izgleda ode u gracanicu
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.