Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
De mi jedno odgovori i necu vise a rec na ovu temu.
Koliko si dosad para uzeo na ovoj igrici ? Naravno misli se na kladionicu .
BHF Bosanska Krajina!
apocalyps je napisao/la:De mi jedno odgovori i necu vise a rec na ovu temu.
Ali da ima uzeo bih jer uvijek znam ko ce dobiti prije pocetka meca.Pa igrao bih da ima u premieru ali nema
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Idimidodjimi
- Kontakt:
Otelo je napisao/la:@idimidodjimi ja igram rekreativno a i nemam vremena da se bavim profesionalno tome.
Oni to rade 24/7
Bojim se da me nisi razumio.
Posto se moze zaradit brdo love a ti visis u kladionici? Po meni vrijedi probat profurat to igranje ako je silna lova u pitanju koliko pricas?
Ovi manje rangirani igraci vjerovatno zaradjuju malo manje ali sigurno opet vise nego sto bi ubo na kladionici pa de bolan kad vec ti znas i pratis to, idi igraj 24/7.
Napustis skolu, napustis sve, Zatvoris se u 3 sa 3 i udri dok za godinu ne izadjes iz sobe sa milioncetom u padze.
Onda se vratis u skolu i kupis i skolu i direktora i ucenike

Zadnja izmjena: Idimidodjimi, dana/u 24 jan 2014, 00:11, ukupno mijenjano 1 put.
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!
Onda bih te zamolio da ne pises.Nit se kladis nit uzimas pare a pametujes.Ne ide to tako.
@bevanda moze,jer ocigledno covjek uzima,al on ne pametuje kao ti,suti i uzima.A ti 3 romana napisao a 0 na racunu.
Cao !
@bevanda moze,jer ocigledno covjek uzima,al on ne pametuje kao ti,suti i uzima.A ti 3 romana napisao a 0 na racunu.
Cao !
BHF Bosanska Krajina!
a što su se na ovoj temi u zadnje vrijeme natakraili jedni na druge to je cudo jedno
umjesto da kolektivno ebemo majke raznoraznim lorenskogima, dancevicima, barcelonama, parizima i slicno, ovde jedni drugima inate tjeraju

umjesto da kolektivno ebemo majke raznoraznim lorenskogima, dancevicima, barcelonama, parizima i slicno, ovde jedni drugima inate tjeraju

nema potpisa
Ja odustajem od ove rasprave.
Zamislite kako bi vamo bilo da se raspravljate sa nekim o snookeru a taj drugi nikad nije cuo za taj sport i vi mu pokusavate objasniti koliko novca tu ima, kako se dolazi gdje i sl.
Pozdravljeni mi bili
Zamislite kako bi vamo bilo da se raspravljate sa nekim o snookeru a taj drugi nikad nije cuo za taj sport i vi mu pokusavate objasniti koliko novca tu ima, kako se dolazi gdje i sl.
Pozdravljeni mi bili

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Dijete drago poredis snooker i igricu,ti zaista nisi citav.E ne mogu da vjerujem sta rece,definitivno sam izgubio pola zivota sto sam s tobom ulazio u bilo kakvu diskusiju.
@admir
Ma brate to i hocu da kazem,ovaj gore cijelo vrijeme baljezga i slini na te igrace a marke nije uzeo,hajd da on uzima i dize na kladionici pa bi i razumio,svaka cast pratis to i uzimas,al nije marke uzeo i pametuje.BUM BUM BUM ! Rijeseno.
@admir
Ma brate to i hocu da kazem,ovaj gore cijelo vrijeme baljezga i slini na te igrace a marke nije uzeo,hajd da on uzima i dize na kladionici pa bi i razumio,svaka cast pratis to i uzimas,al nije marke uzeo i pametuje.BUM BUM BUM ! Rijeseno.
BHF Bosanska Krajina!
De skontaj sta sam napisao.
Kao sto se ti ne mozes raspravljati sa nekim ko ne znam pravila snookera ne mogu ni ja se nekim ko ne znam pravila i nacin igre League of Legends.
Bolje da sam DM slusao nego sto sam tebi replicirao uopce.
Kao sto se ti ne mozes raspravljati sa nekim ko ne znam pravila snookera ne mogu ni ja se nekim ko ne znam pravila i nacin igre League of Legends.
Bolje da sam DM slusao nego sto sam tebi replicirao uopce.
veze ti nemas.
Igral Gasol veceras ?
Igral Gasol veceras ?
BHF Bosanska Krajina!
- masteRofPoker
- Kontakt:
Nista ne mogu da nadem, vjerovatno igra ako nista ne pise za povredu. Ma ja da znam da nece biti BO, ja bih ga zategao over hladno i Younga bi over.apocalyps je napisao/la:veze ti nemas.
Igral Gasol veceras ?

I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Vidim neki pisu da igra neki da ne igra,ne znam sta da uradim hahamasteRofPoker je napisao/la:
Nista ne mogu da nadem, vjerovatno igra ako nista ne pise za povredu. Ma ja da znam da nece biti BO, ja bih ga zategao over hladno i Younga bi over.
Nista ti Younga ja cu Meeksa pa sta bude.

BHF Bosanska Krajina!
mozda se netko vec oglasio, al da ne scrollam gore-dolje, moze li mi netko objasniti zašto se koraci duplanja stavljaju u glavnu temu, ako postoji skroz funkcionalna tema za to.. Za divno čudo, naziva se "duplanje"
toliko o tome da moderatori trebaju uvoditi reda.. pa kako ce nam oni pomoc, kad sami sebi ne mozemo?!
toliko o tome da moderatori trebaju uvoditi reda.. pa kako ce nam oni pomoc, kad sami sebi ne mozemo?!
U desetom selu živi Antuntun!
- masteRofPoker
- Kontakt:
ma moj bevanda, sto pitanja a nigdje moderatora i odgovora.bevanda4 je napisao/la:mozda se netko vec oglasio, al da ne scrollam gore-dolje, moze li mi netko objasniti zašto se koraci duplanja stavljaju u glavnu temu, ako postoji skroz funkcionalna tema za to.. Za divno čudo, naziva se "duplanje"
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
ah... ma iskreno ne znam zašto me diraju ovakve stvari.. već sam napisao da sam član velikog broja foruma.. Al na nijednom se nisam ovako angažirao.
I žao mi je što ide nizbrdo što se tiče organiziranosti.. Pogledajte samo glavnu temu predzadnju stranicu, pa zeleni se ko livada u proljeće.. Šteta dobrih tipsera i parova, nastavimo li zanemarivat pravila foruma, nestajat će lagano!
I žao mi je što ide nizbrdo što se tiče organiziranosti.. Pogledajte samo glavnu temu predzadnju stranicu, pa zeleni se ko livada u proljeće.. Šteta dobrih tipsera i parova, nastavimo li zanemarivat pravila foruma, nestajat će lagano!

U desetom selu živi Antuntun!
-
- Kontakt:
šta je ovo, james bez šuta
- EmirSioux89
- Kontakt:
De ti Gasol sad poludi ako je ikako moguce joj moram odmorit definitivno od Nba 

Manchester United!
- ViperCator
- Kontakt:

Ali evo bar su Islandersi i Pensi u prvoj vec zabili 4. Samo me muci sto sam iz nekog neobjasnjivog razloga stavio Bosha over...
:citaj:
Pa ima 9p u 1/4, što te to muči?ViperCator je napisao/la:Prvo poluvrijeme 92 kosa a drugo 66.![]()
Ali evo bar su Islandersi i Pensi u prvoj vec zabili 4. Samo me muci sto sam iz nekog neobjasnjivog razloga stavio Bosha over...

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!
Meeks ubaci i ti nesto,nemoj se stiditi.
BHF Bosanska Krajina!
Sto je izaso Bosh ? 
Ajmo tata jos 9 poena u 3 cetvrtine

Ajmo tata jos 9 poena u 3 cetvrtine

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.