Hajde budi malo realan, da nije bilo Veleza(protiv Kaknja meni se cini prije par godina) i vi bi truli u toj drugoj ligi. Hoces li mi odgovoriti na pitanje moje ili?Eagles je napisao/la: Ja bi se upuco da mi klub ide u 2. ligu
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: F.K. Velež
U inat svima.
A koga je ono Velež spasio prije 5-6 sezona kada je pobjedio Rudara,a ta mu pobjeda nikako nije bila potrebna ??i Rudar ispadne...HOS je napisao/la:Hajde budi malo realan, da nije bilo Veleza(protiv Kaknja meni se cini prije par godina) i vi bi truli u toj drugoj ligi. Hoces li mi odgovoriti na pitanje moje ili?Eagles je napisao/la: Ja bi se upuco da mi klub ide u 2. ligu
Haha, ta cinjenica se nikada ne spominje kod Zrinjevaca, brzo se to zaboravi.Burberry je napisao/la: A koga je ono Velež spasio prije 5-6 sezona kada je pobjedio Rudara,a ta mu pobjeda nikako nije bila potrebna ??
U inat svima.
Tu su u upravi Veleža pravi glupani ispali...stvarno ne razumijem kako su mogli to uraditi ali jbg...šta je bilo,bilo je...HOS je napisao/la:Haha, ta cinjenica se nikada ne spominje kod Zrinjevaca, brzo se to zaboravi.Burberry je napisao/la: A koga je ono Velež spasio prije 5-6 sezona kada je pobjedio Rudara,a ta mu pobjeda nikako nije bila potrebna ??
Hah, pa evo izgleda da smo tada sami sebe gurnuli u provaliju..Vraca nam se itekako, vec nekoliko sezona, heh..
..

Support Velez, It's logical! ★
SDA unistava i eliminisati ce Velez jednog dana, oni i jesu krivi za sve a i onda kad smo nakantali Rudara da Zrinjski ostane u ovoj pisljivoj ligi.
U inat svima.
Dobro brate uredu jeHOS je napisao/la:Pa brate kod mene je 90% postova zajebancijaEagles je napisao/la: Ako je bila zajebancija onda sorry.Ja sam najaktivniji na temi o Zrinjskom ali ne blatim na ovoj temi Veleza niti ijedan drugi klub (to mozes vidit po mojim postovima)
Samo nesto mi je u tebe malo puno zajebancije (provokacije). Ali hajde reci mi nesto sada, idem li ja i visim po temi Zrinjskog i blatim vas?
Ja se sinoc malo zalomio u kafani pa evo danas cijeli dan mamuran sve me boli.
Znas kako je kad si nervozan,nikakav.Sorry jbg malo sam ostro reagiro
De bola burberi ne mori
Ja ti brate ne mrzim Velez.Iskreno drago mi je sto Mostar moze ponudit dva premijer ligasa dok ni Zenica ni Tuzla ni Banja Luka ne mogu a oni su puno veci gradovi.Ja bi najvise volio kad se Velez vratio pod bijeli brijeg i kad imali normalne derbije a ja ti garantiram da bi tad to bio najjaci derbi u drzavi jer je Mostar vazda imao najbolje navijace u drzavi.(Jednom prilikom dok sam bio u Splitu na moru jedan mi je stariji Torcidas rekao da je njima Mostar bio najgore gostovanje poslije Beograda.
Sve uredu majstore. Poen je da mora medju nama biti sto kazu Englezi banter-a ponekad, malo zajebancije jednostavnoEagles je napisao/la: Dobro brate uredu je
Ja se sinoc malo zalomio u kafani pa evo danas cijeli dan mamuran sve me boli.
Znas kako je kad si nervozan,nikakav.Sorry jbg malo sam ostro reagiro
De bola burberi ne mori
Ja ti brate ne mrzim Velez.Iskreno drago mi je sto Mostar moze ponudit dva premijer ligasa dok ni Zenica ni Tuzla ni Banja Luka ne mogu a oni su puno veci gradovi.Ja bi najvise volio kad se Velez vratio pod bijeli brijeg i kad imali normalne derbije a ja ti garantiram da bi tad to bio najjaci derbi u drzavi jer je Mostar vazda imao najbolje navijace u drzavi.(Jednom prilikom dok sam bio u Splitu na moru jedan mi je stariji Torcidas rekao da je njima Mostar bio najgore gostovanje poslije Beograda.

U inat svima.
Našališ se malo odmah si nacionalista
!

- antipolitika
- Kontakt:
i ja kazem!!!Sve se protumaci kao da smo franjo alija i slobodan!heheheh
I kad izgube i kad pobjede uvjek pjevamo Zrinjski volim te ,Zrinjski volim teeeeeee
- antipolitika
- Kontakt:
aj oni luxemburzani to stoji jbg moramo zivit s tima ali pazi ovo:
Orasje Velez?
6:0?
al pazi sad jos ovo?
Leotar velez?
desetka???
Orasje Velez?
al pazi sad jos ovo?
Leotar velez?
desetka???
I kad izgube i kad pobjede uvjek pjevamo Zrinjski volim te ,Zrinjski volim teeeeeee
Dobro je i to kad se pogleda ko je igrao tada za Velez i usporedis tim Zrinjskog u tom periodu s Velezom
.

U inat svima.
jbg...kad postojiš skoro 90 godina moraš zijaniti jednom nekad ono baš pravo...ali kad postojiš 10 godina onda stvarnoantipolitika je napisao/la:aj oni luxemburzani to stoji jbg moramo zivit s tima ali pazi ovo:
Orasje Velez?
al pazi sad jos ovo?
Leotar velez?
desetka???

Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 01:08, ukupno mijenjano 1 put.
Velež je dobio Rudara radi svog obraza isto kao što je i Zrinski Slaviju kad su gonjali Sarajevo,a mogao je uzeti pare! Šta bi im sada trebalo dignuti spomenik što nisu pustili??? To se zove SPORTSKI POTEZ!
Mogao je i ŠB uzeti pare od Želje i pustiti kad su se ovi gonjali sa Leotarom ali nisu.
Mogao je i ŠB uzeti pare od Želje i pustiti kad su se ovi gonjali sa Leotarom ali nisu.
FORMIRAN "SAVJET VELEZA U SARAJEVU"
Čelnici Veleza su u proteklom periodu boravili u Sarajevu gdje su sa poznatim Mostarcima, danas sa Sarajlijama održali nekoliko sastanaka, nakon čega je formiran ''Savjet Veleža u Sarajevu''.Na čelu ovog savjeta se nalaze dr Arif Smajkić, dr Zdravko Grebo, te Smajil Abaza (Dnevni Avaz)
Čelnici Veleza su u proteklom periodu boravili u Sarajevu gdje su sa poznatim Mostarcima, danas sa Sarajlijama održali nekoliko sastanaka, nakon čega je formiran ''Savjet Veleža u Sarajevu''.Na čelu ovog savjeta se nalaze dr Arif Smajkić, dr Zdravko Grebo, te Smajil Abaza (Dnevni Avaz)
Nek smo vazda puni Bosne ali i Bosna puna nas!
Dok neki pricaju o"raspodjeli sredstava"u HNK...evo kako stvari stoje....tu nema pomena o Zrinjskom,radi se SAMO o ciframa za Velez...Oni ne brinu o"politici",oni su svi isti...njima i njihovim familijama je dobro a nas pokusavaju posvadjati na svakom koraku..od Safeta Orucevica do Srecka Borasa....
Dok će klub svetinja grada Mostara dobiti 25.000KM, Oručevićeva privatna televizija nagrađena je sa 330.000 KM...Fudbalski klub Velež, svetinja grada Mostara, rebalansom budžeta Skupštine HNK će dobiti 25.000 KM pomoći. Tu ništa ne bi bilo čudno da recimo, privatna televizija Safeta Oručevića od iste te Skupštine nije nagrađena sa 330.000 KM. To što je Safa dobio čak 13 puta više novca od Veleža koji grca u problemima, najbolje govori o pljački narodnog novca. - Koliko, uh pa to je puno! Ne bih ja o drugima pričao, volio bih samo o nama. Znam na koji način preživljavamo. Obećano je da ćemo od Skupštine HNK dobiti 25.000 KM pomoći. Te pare nam ne mogu biti ni za dvije premijerligaške utakmice. Naši igrači su jedini u BiH, koji igraju bez ugovora. Zamislite igrače Veleža koji primaju 330 KM hranarine. Znam da nam se malo daje, ali Velež je znao izdržati i gore, a koliko se novac pravilno raspolaže procijenite sami. Vaše je da to istražujete, jer mi ne smijemo - kaže za "as" sportski direktor Veleža Mensud Duraković.
Podsjetimo, odlukom o rebalansu budžeta Skupština HNK je bez tendera dodijelila 330.000 KM RTV Mostar, koja je u 100-postotnom vlasništvu i pod direktnim utjecajem Safeta Oručevića .
Sve ovo dovelo je do podnošenja krivične prijave protiv premijera HNK Srećka Borasa i ministra finansija Semina Borića, koji su najodgovorniji za provedbu odluke o finansiranju lokalnih medija.
U obrazloženju prijave koju su podnijeli direktorica Studija 88 Amna Popovac, zastupnik u Skupštini Aner Žuljević i direktor Radija Dobre vibracije Dalibor Božić, navedeno je da su Boras i Borić prekršili zakone o budžetu i javnim nabavkama i time svjesno obmanuli zastupnike.
Dok će klub svetinja grada Mostara dobiti 25.000KM, Oručevićeva privatna televizija nagrađena je sa 330.000 KM...Fudbalski klub Velež, svetinja grada Mostara, rebalansom budžeta Skupštine HNK će dobiti 25.000 KM pomoći. Tu ništa ne bi bilo čudno da recimo, privatna televizija Safeta Oručevića od iste te Skupštine nije nagrađena sa 330.000 KM. To što je Safa dobio čak 13 puta više novca od Veleža koji grca u problemima, najbolje govori o pljački narodnog novca. - Koliko, uh pa to je puno! Ne bih ja o drugima pričao, volio bih samo o nama. Znam na koji način preživljavamo. Obećano je da ćemo od Skupštine HNK dobiti 25.000 KM pomoći. Te pare nam ne mogu biti ni za dvije premijerligaške utakmice. Naši igrači su jedini u BiH, koji igraju bez ugovora. Zamislite igrače Veleža koji primaju 330 KM hranarine. Znam da nam se malo daje, ali Velež je znao izdržati i gore, a koliko se novac pravilno raspolaže procijenite sami. Vaše je da to istražujete, jer mi ne smijemo - kaže za "as" sportski direktor Veleža Mensud Duraković.
Podsjetimo, odlukom o rebalansu budžeta Skupština HNK je bez tendera dodijelila 330.000 KM RTV Mostar, koja je u 100-postotnom vlasništvu i pod direktnim utjecajem Safeta Oručevića .
Sve ovo dovelo je do podnošenja krivične prijave protiv premijera HNK Srećka Borasa i ministra finansija Semina Borića, koji su najodgovorniji za provedbu odluke o finansiranju lokalnih medija.
U obrazloženju prijave koju su podnijeli direktorica Studija 88 Amna Popovac, zastupnik u Skupštini Aner Žuljević i direktor Radija Dobre vibracije Dalibor Božić, navedeno je da su Boras i Borić prekršili zakone o budžetu i javnim nabavkama i time svjesno obmanuli zastupnike.
Nek smo vazda puni Bosne ali i Bosna puna nas!
Ti se ne javljaj...vi ne možete ni na staroj slavi živjeti ni na današnjim rezultatima zato tišina !Rz88 je napisao/la:svi zive u historiji nekoj, sta je bilo bilo je zaboraviti ne ali ici naprijed da, ostalo je sve samo pusta prica
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 01:15, ukupno mijenjano 1 put.
Ma pusti ga vidis da nije dobar.Rz88 je napisao/la:nemogu citati niti zelim ove postove ovog bur~ kako li je vec jos nije skontao da je ignored kod mene
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.