Pa da vidimo koji su bolji, ovi nasi ili oni iz Jedinstva (Jaranovic, Plakalo, Stojanov, Nuspahic)

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
mislim da bi bio nas napad bolji jer imas dva igraca iz PL i Mujkica koji je bio u Bratstvu i najbolji strijelac ove lige ako se nevaram ?.. treba nam tu jos vezu ojacat da ti napadaci imaju i upotrebljive loptetuzlak1987 je napisao/la:Samo neka nama dodje Jusufbasic ovaj, on moze zabiti 10 komada u ovakvoj ligi za polusezonu..
Pa da vidimo koji su bolji, ovi nasi ili oni iz Jedinstva (Jaranovic, Plakalo, Stojanov, Nuspahic)
dovedite vi koga god hocete ali jel ti mislis da se to sve moze uigrati za mjesec dana? ne moze se jarane da izvines napraviti pita od g.ovana ... ja mogu ruku dati da ce Stojanov biti jedan od prva tri strijelca ove lige na kraju sezone !tuzlak1987 je napisao/la:Samo neka nama dodje Jusufbasic ovaj, on moze zabiti 10 komada u ovakvoj ligi za polusezonu..
Što ne može ? eto ljetos smo komplet tim izmijenili i opet ne zaostajemo puno, ako su oni igrači mogli još sa onakvim trenerom biti treći ... neću dalje da pišemanonymous001 je napisao/la:dovedite vi koga god hocete ali jel ti mislis da se to sve moze uigrati za mjesec dana? ne moze se jarane da izvines napraviti pita od g.ovana ... ja mogu ruku dati da ce Stojanov biti jedan od prva tri strijelca ove lige na kraju sezone !tuzlak1987 je napisao/la:Samo neka nama dodje Jusufbasic ovaj, on moze zabiti 10 komada u ovakvoj ligi za polusezonu..
ultrasstyle_tz je napisao/la:al kako Ciro iskusno i na tv-u vrsi pritisak da pojacanja sto prije dodju hehehe
shvati ti moj komentar kako god hoces . ja sta god da napisem ispada da provociram a vrlo dobro znam sta sam mislio kad sam to gore napisao! mozda neko pametniji to i skonta! trebace vam vremena da se ekipa uigra,nece to tako sve glatko ici kako vi mislite dzaba sto je Ciro dosao. jesi mozda razmisljao koji ce imperativ imati druge ekipe u ovoj ligi da pobjede jednog velikog strucnjaka kao sto je Ciro Blazevic? opce je poznato kako se sudije lako podmazu u ovoj ligi... sve su to neke stvari na koje ti ocito nisi razmisljao!Coraco je napisao/la:Što ne može ? eto ljetos smo komplet tim izmijenili i opet ne zaostajemo puno, ako su oni igrači mogli još sa onakvim trenerom biti treći ... neću dalje da pišemanonymous001 je napisao/la:dovedite vi koga god hocete ali jel ti mislis da se to sve moze uigrati za mjesec dana? ne moze se jarane da izvines napraviti pita od g.ovana ... ja mogu ruku dati da ce Stojanov biti jedan od prva tri strijelca ove lige na kraju sezone !tuzlak1987 je napisao/la:Samo neka nama dodje Jusufbasic ovaj, on moze zabiti 10 komada u ovakvoj ligi za polusezonu..
pišeš gluposti i to poređenje, ili pokušavaš ispasti pametan ili nisi pratio koja pojačanja su stigla
Brojevi predstavljaju interes pretraživanja u odnosu na najvišu točku na grafikonu.
ultrasstyle_tz je napisao/la:al kako Ciro iskusno i na tv-u vrsi pritisak da pojacanja sto prije dodju hehehe
Nusmire, uz svo poštovanje prema mlađim generacijama, a upravo tvoja se odrekla velikog dijela madosti zbog Slobode nema potrebe za provokacijama. Ne čini te različitim ništa od ostalih provokatora.nusmir je napisao/la:cuj onog bude nas 200 na utakmici![]()
pa budalo jedna 500 ljudi dodje na trening slobode i ti mi nesto pricas....vise ljudi gledalo slobodu u intertoto kupu nego sto lukavac ima stanovnika
![]()
Ja imam bogatu arhivu,ali je Probisvjet betonGifron je napisao/la:Joj furke slike iz 57. Sjecam se prica o toj famoznoj pruzi koja je isla rudarskom ulicom, pa kod studentskog skretala za Tusanj, a sad mogu vidjeti i kako to izgleda.
@zlajci Zamolio bih te da sve ove slike koje se postave, ukljucujuci i one koje sam ja postavio, da to poskidas za arhiviranje. Mislim da si ti prava osoba koja moze to uraditi, napraviti pravu arhivu fotografija Slobode kroz istoriju.zlajci je napisao/la:Ja imam bogatu arhivu,ali je Probisvjet betonGifron je napisao/la:Joj furke slike iz 57. Sjecam se prica o toj famoznoj pruzi koja je isla rudarskom ulicom, pa kod studentskog skretala za Tusanj, a sad mogu vidjeti i kako to izgleda.
Nekada se prugom islo na utakmicu, iz Kreke, Miladija... prugom pored kina Radnik, pa onda pored Konzuma i Tusa, studentskog i izadjes na "stanici" kod istoka, prije onog nadvoznjaka. Kolona se znala uhvatiti tom trasom.Gifron je napisao/la:Joj furke slike iz 57. Sjecam se prica o toj famoznoj pruzi koja je isla rudarskom ulicom, pa kod studentskog skretala za Tusanj, a sad mogu vidjeti i kako to izgleda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.