FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Rule_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Rule_hz » 23 jan 2014, 23:42

jbg buraz poredis nasu ligu sa ligama u kojima je on bio posudjen nidze veze a momak ima takve treninge sa pravim trenerima za razliku ood deje iako ga znam dobar je ko hljeb al ne mozes poredit dva kvaliteta pog ne ovog daleca
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 23 jan 2014, 23:45

Ne moze Dejo u istu recenicu sa Delacem nikako. U sustini, protiv Kukesija je on za mene izgubio mjesto na golu. Onakve kikseve ni amteri me rade i to dva puta. Da ne racunamo sve njegove nesigurnosti na dalekometnim sutevima. Koliko je samo golova skrivio? Imao je on i svijetlih trenutaka kad nas je spasavao, ali nema nista gore od kiks golmana. Yebo kravu koja da 20 litara mlijeka pa sve prospe. Ja se nikad nisam ugodno osjecao kad je Dejo na golu. Delac je dvije klase iznad njega u sto ces se uvjeriti u narednom periodu.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

budzak
Kontakt:

Post Postao/la budzak » 23 jan 2014, 23:47

Coach22 je napisao/la:Ma meni je najgluplje što će on biti tu 18 mjeseci i otići ,a s tim će mo samo upropastiti Bandovića ...a Bandović pravi golman za ove lige ,jes da nas nekad nazivciraju njegovi kiksovi ali brzo to sve zaboravimo ...
nikad mu neu halaliti one kikseve u evropi ove sezone. slasticari nas izbacili..on i mehlunovic...uh,ne spominji :oops:

Grokok
Kontakt:

Post Postao/la Grokok » 23 jan 2014, 23:47

On je očigledno BIO neki potencijal, međutim ako u Celziju nije dobio ni minute da brani, ako je samo trenirao, ako su ga šutali s posudbe na posudbu o kakvom ti kvalitetu pričaš. Pa zamisli kakva je njegova putanja razvijanja kao golmana. Od engleske lige je uspio doći do BH PL koja je u dnu liga svijeta. Logika ?
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.

Coach22
Kontakt:

Post Postao/la Coach22 » 23 jan 2014, 23:48

Talenat jeste ,da nije nebi otišao džaba iz Intera za 3 miliona eura,sa 16,17 godina ... al očigledno da mu je sad što se tiče forme silazna putanja :(( ;)
SRUSICE HORDE SVE KORDONE,SJEVER GINE ZA SAMPIONE
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....

Grokok
Kontakt:

Post Postao/la Grokok » 23 jan 2014, 23:50

Coach22 je napisao/la:Talenat jeste ,da nije nebi otišao džaba iz Intera za 3 miliona eura ... al očigledno da mu je silazna putanja ;)
Jasno je to ko dan.Ovo mu je možda četvrta posudba samo je u Vojvodina branio nešto utakmica, ostalo je samo trenirao ?

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 23 jan 2014, 23:51

Grokok je napisao/la:On je očigledno BIO neki potencijal, međutim ako u Celziju nije dobio ni minute da brani, ako je samo trenirao, ako su ga šutali s posudbe na posudbu o kakvom ti kvalitetu pričaš. Pa zamisli kakva je njegova putanja razvijanja kao golmana. Od engleske lige je uspio doći do BH PL koja je u dnu liga svijeta. Logika ?
pored Čeha, Švarcera i treci je cini mi se Hilario ti ocekujes od djeteta sa 19 godina da brani u Čelziju,.. uhvati se badmintona ili bočanja

Grokok
Kontakt:

Post Postao/la Grokok » 23 jan 2014, 23:54

rammstein je napisao/la:
Grokok je napisao/la:On je očigledno BIO neki potencijal, međutim ako u Celziju nije dobio ni minute da brani, ako je samo trenirao, ako su ga šutali s posudbe na posudbu o kakvom ti kvalitetu pričaš. Pa zamisli kakva je njegova putanja razvijanja kao golmana. Od engleske lige je uspio doći do BH PL koja je u dnu liga svijeta. Logika ?
pored Čeha, Švarcera i treci je cini mi se Hilario ti ocekujes od djeteta sa 19 godina da brani u Čelziju,.. uhvati se badmintona ili bočanja
Tačno tako. Pored toliko ekipa u engleskoj ligi, pa čak i drugoj engleskoj ligi gdje može komotno braniti ako je veliki talenat ili bar biti drugi golman. WBA, Fulham, Norwich, Derby, QPR i tako dalje ? Taj veliki talenat je došao u PL BIH da napravi karijeru ? Za šta bi se ti trebao uhvatiti ?

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 23 jan 2014, 23:56

covjece shvatas li ti da je on plaćen 3 000 000 i da je igraca ČELZIJA!
tako mlad golman nece niti brani u EPL nadji mi i jednog tako mladog molim te .... svaka od nabrojanih ekipa s tvoje strane su ekipe koje se ne igraju sa tim da drze na golu goloradog golmana u ligikao sto je EPL pa i druga liga ... <

dosao je negdje gdje ćelzi smatra da moze podici formu ;) a to sto je vama muka i sto ste dovodili 5. godlana nekih mađarskih liga vasa stvar :) nas je bio i u repki HR

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 23 jan 2014, 23:58

Sarajevo nekome pritisak nabija to je i vise nego ocito.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 23 jan 2014, 23:59

On je u Vojvodini prekucao. Sklonjen sa gola kad se skontalo da ide na zimu i postavili su na gol svog starog golmana umjesto njega. Malo pogledaj kako je branio za Vojvodinu u evropskim utakmicama i raspitaj se sra o njemu misle navijaci Vojvodine. On je jos mlad golman a malo je mladih golmana koji su standardni u nekoj vecoj ekipi. On da nije kvalitet nikad ne bi potpisao ta Chelsi. U sustini, vjerujem da je mogao braniti u mnogim ekipama, ali covjek jednostavno nije zelio odreci se ugovora i odlicne plate. Brani gdje ga posalju i zaboli ga. A kad mu ugovor i istekne, on je i dalje mlad golman i karijera je pred njim.

Coach22
Kontakt:

Post Postao/la Coach22 » 24 jan 2014, 00:00

Bezvrijedno je sad raspravljati o tome ,što se nas navijača tiče branit će onaj ko bude u boljoj formi i koji bude davao više od sebe za klub ,a Jarni je taj koji će odlučiti na kraju ko će braniti medju stativama ... :) Toliko od mene!!!
SRUSICE HORDE SVE KORDONE,SJEVER GINE ZA SAMPIONE
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 24 jan 2014, 00:01

Grokok je napisao/la:
rammstein je napisao/la:
Tačno tako. Pored toliko ekipa u engleskoj ligi, pa čak i drugoj engleskoj ligi gdje može komotno braniti ako je veliki talenat ili bar biti drugi golman. WBA, Fulham, Norwich, Derby, QPR i tako dalje ? Taj veliki talenat je došao u PL BIH da napravi karijeru ? Za šta bi se ti trebao uhvatiti ?
jel i vi vidite sto i ja??

paa..naravno...timeline

ja proljeva frajera,braco mila..

al' sto je lik uporan,malo je ovakvih..jel pasa radis po ucinku ili po dnevnici,imam jedan kanal za iskopt'??
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

Grokok
Kontakt:

Post Postao/la Grokok » 24 jan 2014, 00:02

rammstein je napisao/la:covjece shvatas li ti da je on plaćen 3 000 000 i da je igraca ČELZIJA!
tako mlad golman nece niti brani u EPL nadji mi i jednog tako mladog molim te .... svaka od nabrojanih ekipa s tvoje strane su ekipe koje se ne igraju sa tim da drze na golu goloradog golmana u ligikao sto je EPL pa i druga liga ... <

dosao je negdje gdje ćelzi smatra da moze podici formu ;) a to sto je vama muka i sto ste dovodili 5. godlana nekih mađarskih liga vasa stvar :) nas je bio i u repki HR
Svako ima svoju nafaku, tako je on imao nafaku da ga neko kupi za 3 miliona i te pare bace u smeće. Može im se jer imaju love kupovati "talente".
Bio je u reprezentaciji kad je napravio taj transfer, poslije toga više nije nigdje branio, i nikad više neće ni biti pozivan. Ovdje niko ne spori njegov kvalitet, ali ako si upučen bar malo u fudbal, moraš znati da je za golmana najviše bitno igranje utakmica, a ne trenirati u svakom klubu gdje ga posude, osim u Vojvodini.

Ja sam se uključio u ovo jer sam mišljenja da Bandović nije za klupe, a da ovaj neće donijeti ništa dobro u tima FK.Sarajeva. Libo mene, misli ti da je Čeh, i da bez utakmica u posljednjih godina će vama biti pojačanje.

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 24 jan 2014, 00:07

Ajde prvo ovo da razjasnimo. U Vojvodini je bio prejak dok je branio. Najvise njegovom zaslugom su izbacili mislim Bursu ili Trabzon, nomoj me sad za rijec drzati. Najzasluzniji sto su se haman u grupnu fazu plasirali. Ponavljam jos jednom, raspitaj se sta o njemu misle navijaci Vojvodine, ekipe koja je miljama daleko od bilo koje ekipe iz nase lige.
A kakav je on golman, uvjerit ces se u narednom periodu. Ovi svi golmani u ligi su amateri za njega, ne samo Bandovic.

Grokok
Kontakt:

Post Postao/la Grokok » 24 jan 2014, 00:12

pisac je napisao/la:Ajde prvo ovo da razjasnimo. U Vojvodini je bio prejak dok je branio. Najvise njegovom zaslugom su izbacili mislim Bursu ili Trabzon, nomoj me sad za rijec drzati. Najzasluzniji sto su se haman u grupnu fazu plasirali. Ponavljam jos jednom, raspitaj se sta o njemu misle navijaci Vojvodine, ekipe koja je miljama daleko od bilo koje ekipe iz nase lige.
A kakav je on golman, uvjerit ces se u narednom periodu. Ovi svi golmani u ligi su amateri za njega, ne samo Bandovic.

Evo koliko je branio u Vojvodini.

Matej Delač ovog je ljeta iz Chelseaja otišao na posudbu u Vojvodinu. Odličnim obranama i humanom gestom odmah je osvojio srca navijača, a čini se da je sada došlo vrijeme za rastanak.

Potpisao jedno godišnju posudbu, a bio šest mjeseci.

Trener Vojvodine u posljednje je vrijeme sve više na gol stavljao Srđana Žakulu, a prema pisanju srbijanskih medija, Delač se sada vraća u matični klub. Uoči odlaska zahvalio se navijačima.

"Hvala svim navijačima, upravi, trenerima i igračima u FK Vojvodini. Ovih šest mjeseci je bilo predivno. Od danas ste dobili novog navijača", napisao je delač na Twitteru.

Matej će se tako vratiti u Chelsea, a vrlo je izgledno da će ga londonski klub poslati na još jednu posudbu.

Sve je teklo nešto sporije od brzine svjetlosti i jučer je Matej Delač na Novosadskom putu 114 u Novom Sadu potpisao jednogodišnju vjernost NK Vojvodini, s naznakon da obje strane računaju još na jednu. Posrijedi je posudba profesionalca Chelseaja, već peta u nizu: prvo je nadareni vratar (r. 20. kolovoza 1992. u Uskoplju odnosno Gornjem Vakufu) ustupljen Vitesseu( 0 nastupa), pa Dynamu iz Českih Budejovica , zatim Vitoriji Guimaraes (2 nastupa), prethodne polusezone pak matičnom Interu Zaprešić (10 nastupa).

Promjenio klubova ko da ima 30 godina, a nigdje nije branio.
Proslavio se 22. veljače 2008. kad ga je Borimir Perković kao tada najmlađeg debitanta nacionalne lige sučelio zagrebašima u Kranjčevićevoj i kad je spektakularno obranio kazneni udarac Davoru Vugrincu (gosti pobijedili 1:0). Sljedećeg ljeta prebolio je mononukleozu i otišao u Chelsea u koji se, dakle, nikako ne vraća. Je li Novi Sad prekretnica karijere koja je toliko obećavala?
Zadnja izmjena: Grokok, dana/u 24 jan 2014, 00:49, ukupno mijenjano 4 puta.

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 24 jan 2014, 00:15

Sklonjen sa gola iskljucivo radi toga sto su znali da odlazi i da moraju traziti drugo rijesenje. Znaci ne radi forme, ne radi losih odbrana i slicno jer ih nije ni bilo. Do trenutka kad je branio, bio najbolji igrac vojvodine.

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 24 jan 2014, 00:23

Branio deset utakmica u prvenstvu Srbije, sve u evropi. Branio za Hrvatsku u21 reprezentaciju tri puta prosle godine, zadnji put u kvalifikacijama u jedanaestom mjesecu protiv Latvije i zato NE LAZI one koji nisu mozda informisali da je za reprezentaciju branio zadnji put prije transfera.

Grokok
Kontakt:

Post Postao/la Grokok » 24 jan 2014, 00:27

pisac je napisao/la:Branio deset utakmica u prvenstvu Srbije, sve u evropi. Branio za Hrvatsku u21 reprezentaciju tri puta prosle godine, zadnji put u kvalifikacijama u jedanaestom mjesecu protiv Latvije i zato NE LAZI one koji nisu mozda informisali da je za reprezentaciju branio zadnji put prije transfera.

Ja s tobom fino diskutujem ko čovjek, a ti hoćeš sad napišeš da je branio, i to tri puta, daj molim te !!!

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 24 jan 2014, 00:28

Zadnja polusezona, 10 utakmica u prvenstvu, 6 u Evropi, 2 u kupu, 3 za reprezentaciju i ti mene i dalje ubjedjujes da nije branio?

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.