Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

masteRofPoker
Kontakt:

Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...

Post Postao/la masteRofPoker » 23 jan 2014, 20:11

apocalyps je napisao/la:
10DelPiero je napisao/la: Ovo ti je vec uvedeno :lol:

U nekoj kladionici sam vidio 1 set osvaja 1 igrac a ostatak meca 2 igrac i pise prelaz iz 1 u 2 i obrnut :mrgreen:
Daj zezas me ?
U kojoj kladionici ovo ima hljeba ti ?

E svasta.
sportplus i kvote su odlicne. 8-)
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 23 jan 2014, 20:12

odkad ovo b. bogdanovic ne igra u prvoj il je povrjedjen ...

apocalyps
Kontakt:

Post Postao/la apocalyps » 23 jan 2014, 20:13

Brate uredu igraj boli me klinac pucaj,ujedaj sta vec al gdje ces to na kladionice stavit,pa majke ti ? Tebi je to uredu,meni nije.Jedno je pratit starudiju Gigsa i odlicnog Ronalda a drugo gledat neka derista i cekat da mu mis zakaze da ne moze ubit nekog da ja dobijem na kladionici,daj ba.Meni to nikad nece biti uredu.I poredis pikado i bilijar sa pucacinama,nidje veze buraz,al iskreno.

@10DelPiero

Ajd ako nadjes javi haha

@masteRofPoker

eh to to hvala sad cu dodatno pare bacati
BHF Bosanska Krajina!

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 23 jan 2014, 20:16

@apocalyps, ma razumijem druže.. i ja sam bio skeptičan dok me nisu obradovali 3 dana zaredom. Vjerujem da bi se i tebi mišljenje promijenilo kad bi te ispoštovali na par tiketa. Iznijeli smo svoje argumente i sve 5. ;)

a što se tiče prijelaza na tenis - ima ih u SuperSporta otkad znam za sebe.
U desetom selu živi Antuntun!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 23 jan 2014, 20:17

@apocalyps
Pretpostavljam da nikad nisi ni gledao a ni igrao LoL.
To ti je vise od napucavanja po mapi.
Na profesionalnom nivou ti sve ima ulogu od rasporeda igraca pa do "championsa " sa kojim igraju.
Kvalitet i uigranost dolaze do izrazaja a jedna greska se skupo placa.

O igrama o kojima ne znas mnogo nemoj mnogo ni pricati ;)
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 23 jan 2014, 20:23

Hoce Li ovaj gist ubaciti koji poen majku mu i usput ko hoce kvotu 1,7 u premieru na zbroj zutih Fiorentina - siena, znaci manje od 6, sudi lik koji je bas tezak na kartonima, a jedino se moze past Ako siena bude vodila 0:2

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 23 jan 2014, 20:26

apocalyps je napisao/la:Sta je kolegica @likusa odigrala Reala ? :twisted: :twisted:
vise poena :evil:
Željeznicar za život cijeli !

Idimidodjimi
Kontakt:

Post Postao/la Idimidodjimi » 23 jan 2014, 20:27

bevanda4 je napisao/la:@apocalyps
@idimidodjimi

Pa ne možete tako razmišljati ljudi!? Par je par, kvota je kvota! 21. stoljeće je.
Naravno da su ljudi profesionalci, u mjesec dana sjedeći za računalom zarade više love nego će mnogi od nas u par godina s poslovima koje radimo. Pa odakle ikome za pravo da ih omalovažava. Činjenice su činjenice, ne kontam kako možete protiv toga!?
Ja koji veze nemam o tim igricama sam na račun par informacija iz prve ruke zaradio.
Ovdje se grčim hoće li Moyes napraviti nešto od one tuge Uniteda, hoće li Falcao odigrati kako treba ili ne, jer ako ne odigra zbogom Monaco na 1.20, hoće li Ronaldo utrpati hattrick ili će utakmica završiti 0-0...

Eto ti primjera što se snookera i pikada tiče.. Kad sam došao na forum ljudi su se smijali da kako mogu lovu bacati na takve sportove? (neki se još uvijek smiju, al nebitno). Sad mi šalju ljudi pp-ove za kakvu sitnu analizu da napišem, sa vas par zajedno sam pratio SP u pikadu i kladili smo se uživo.. Zarađivali na Phil Tayloru i Adrianu Lewisu i onaj meč sa 32 savršena bacanja.. (svako takvo bacanje se naplaćivalo sa kvotom 2.00 i većom..)
A sve je krenulo od podsmijeha..
Brate poredit prave sportiste sa igracima kompjuterskih igrica ne da je neukusno nego moze samo pasti na um kladionicama koje iz dana u dan sve vise izmisljaju kako bi zajebale igrace koji se evidentno gube u danasnjoj ponudi kojom ih kladionica svakodnevno bombarduje.

To su za mene gluposti na kvadrat a ti uzmi kako hoces. Na drugu stranu sto se mogu uzet pare na tome. Naravno da mogu jer su stavljeni u ponudu :mrgreen:

Jos samo da uvedu na listu takmicenje u spelovanju rijeci u Americi koje se svake godine odrzava regularno i to cak i na drzavnom nivou ili pak takmicenja u spravljanju najboljeg ribljeg paprikasa kakva imamo sirom Ex Yu pa da onda kupimo savjete od njihovih frendova i da vidimo ko je kakav zacin ponio na tu smotru kojim misli zajebat protivnicku ekipu i zadivit sudije sa tim.
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!

hoshafka
Kontakt:

Post Postao/la hoshafka » 23 jan 2014, 20:31

Idimidodjimi je napisao/la:
Jos samo da uvedu na listu takmicenje u spelovanju rijeci u Americi koje se svake godine odrzava regularno i to cak i na drzavnom nivou ili pak takmicenja u spravljanju najboljeg ribljeg paprikasa kakva imamo sirom Ex Yu pa da onda kupimo savjete od njihovih frendova i da vidimo ko je kakav zacin ponio na tu smotru kojim misli zajebat protivnicku ekipu i zadivit sudije sa tim.
:lol: :lol: :lol: iz prve ruke saznaš da je neka ekipa zaboravila ponijet biber, a kvota u naglom padu na protivnike :lol: :lol:
Pustiću sunce da topi ljubav!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 23 jan 2014, 20:32

Vi i dalje govorite kako je to glupo a momci koji igraju to profesionalno dizu *ebene cifre :D

Na jednom mecu zarade vise nego vi na kladionici za godinu dana.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 23 jan 2014, 20:34

mah.. otišlo je ovo predaleko, kao i sve na ovom forumu :)

gleda li tko fenera, ništa od Gista over pretpostavljam!? :roll:
U desetom selu živi Antuntun!

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 23 jan 2014, 20:35

Ma kakvu godinu cijeli zivot :lol: :lol:
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 23 jan 2014, 20:36

Otelo je napisao/la:Vi i dalje govorite kako je to glupo a momci koji igraju to profesionalno dizu *ebene cifre :D

Na jednom mecu zarade vise nego vi na kladionici za godinu dana.
ma nisu ni svjesni koje su cifre u tom svijetu i koliko raje to prati i igra **** fudbal :lol: :lol: ...

nego hajd bogdanovic :D

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 23 jan 2014, 20:38

Ma sica, vise bi zaradili proseci

http://www.gamespot.com/articles/league ... 0-6415722/" onclick="window.open(this.href);return false;

Idimidodjimi
Kontakt:

Post Postao/la Idimidodjimi » 23 jan 2014, 20:39

hoshafka je napisao/la:
Idimidodjimi je napisao/la:
:lol: :lol: :lol: iz prve ruke saznaš da je neka ekipa zaboravila ponijet biber, a kvota u naglom padu na protivnike :lol: :lol:
Bookiji vidjeli po pristizanju ekipa na mjesto dogadjaja sta su od zacina ponijeli i odma javljaju svojoj kladionici: Ekipa Hamo i njegove Ribe iz Dubokog Potoka kod Srebrenika ponijela crvenu alevu papriku, smanjujte kvotu, to kad upotrijebe yebeni su favoriti za uzimanje prvog mjesta.

@Otelo ako cemo care po toj inerciji gledati sta cemo sa Ronaldom koji zaradi na treningu koliko ovi nece za godinu a za godinu zaradi koliko ovi nece za citav svoj zivot?
Ispade da smo ljubomorni kako to ti napisa ali cu ti reci da me zaboli lijevo jaje za njima koliko zaradjuju, samo sam rekao da je se na njih bezveze kladit i da su oni tu samo u svojstvu kladionice kako bi imala siru ponudu i da bi efekat zbunjivanja igraca bio sto veci, sto im naravno i uspijeva.

hoshafka
Kontakt:

Post Postao/la hoshafka » 23 jan 2014, 20:40

super utakmica u Istanbulu
Pustiću sunce da topi ljubav!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 23 jan 2014, 20:41

@idimidodjimi

I jedni i drugi po meni zaradjuje previse ali Ronaldo ima talenat a ovi znanje ;)

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 23 jan 2014, 20:41

Ronaldo trenira vise puta dnevno igra tekme svaka 3 dana,a oni hlade jaja za kompjuterom jer im je Bog dao mozak da ga koriste.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

Idimidodjimi
Kontakt:

Post Postao/la Idimidodjimi » 23 jan 2014, 20:43

emir18 je napisao/la:Ronaldo trenira vise puta dnevno igra tekme svaka 3 dana,a oni hlade jaja za kompjuterom jer im je Bog dao mozak da ga koriste.
:lol:

Za sta da ga koriste? Igrajuci igrice?! :? :lol:

Emire pa sto se ne prihvatis LOL-a ozbiljno kad su tolike love u pitanju sine? Lakse igrat igrica neg' kopat, znam i ja. :mrgreen:
Zadnja izmjena: Idimidodjimi, dana/u 23 jan 2014, 20:44, ukupno mijenjano 1 put.

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 23 jan 2014, 20:44

Hajde da malo prestanete, idete bas predaleko !
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.