A kako vi dokazujete da nije izašla? Argumentom "čini mi se da nije"?Stranac je napisao/la:Kako? Uglomjerom i šestarom?ElLoco7 je napisao/la: Ljudi u italiji dokazali da je izasla lopta ti se vodis izjavom igraca
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
NAPRIJED NARODE!
Ne dokazujemo u tome i je poenta.Zeman je napisao/la: A kako vi dokazujete da nije izašla? Argumentom "čini mi se da nije"?

Ne čitaš, ne pratiš. Ajmo ponovo.

MaGiCa je napisao/la:Ono sto chopor godinama pokushava je da druge diskredituje na osnovu navijachke pripadnosti, jer za choporashe vredish onoliko koliko ti klub za koji navijash ima trofeja.
Na kojem osnovu ti diskredituješ? Majke mi, mučno mi je da ponavljam; nije valjda da trebam preći na paint. Dakle, ista matrica, samo što je ponekad opravdana, a nekad nije, u zavisnosti da l' post pišeš ti ili čoporaši!MaGiCa je napisao/la:Sta zna on ko su Blue Oyster Cult, Jethro Tull, Black Sabbath ili npr. Kalmah, DragonForce...
Sudeći da si se požalio da si isprozivan glede muzičkog ukusa, bilo je neophodno napomenuti da je zajebancija. Pošto ovim 'Ajde' sugerišeš da ti je i tad bilo jasno, onda prvi tvoj komentar nema nikakvog smisla.Stranac je napisao/la:Ajde

'Ajde!MaGiCa je napisao/la:Zajebanacija, vidi se iz aviona.

A citiranje DDR-a je bilo u prilog čemu?Stranac je napisao/la:Ne dokazujemo u tome i je poenta.Zeman je napisao/la: A kako vi dokazujete da nije izašla? Argumentom "čini mi se da nije"?
NAPRIJED NARODE!
- Salabajzer
- Kontakt:
U prilog vašem konstantnom plakanju.
Bez kamere na liniji koja bi obezbjedila bolji ugao nemoguće je dokazati.
Ja vjerujem sudiji, iako treba reći da ni on nije imao najbolji ugao, jer je stajao na liniji offsidea, dobrih 3 metra od gol linije. Bez obzira, ja čestitao zaslužen prolazak i stavio tačku na tu utakmicu.
Ja vjerujem sudiji, iako treba reći da ni on nije imao najbolji ugao, jer je stajao na liniji offsidea, dobrih 3 metra od gol linije. Bez obzira, ja čestitao zaslužen prolazak i stavio tačku na tu utakmicu.

Kako ste uspjeli 15 stranica u 2 dana napisat!?
Sudija je morao nesto odluciti! I odlucio je onako kako je on mislio da je ispravno. Stvarno je bilo tesko za donijeti ispravnu odluku!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Navijač Intera pitao Lotita da l' bi prodao Hernanesa za 13 milki, a ovaj mu odgovorio: "Prodao bih vam šal sa njegovim imenom za 13 miliona." 
inače, na meču protiv Sassuola će biti održani protesti protiv uprave i Lotita, očekuje se 50.000 navijača

inače, na meču protiv Sassuola će biti održani protesti protiv uprave i Lotita, očekuje se 50.000 navijača
-
- Kontakt:
Sto tako ne branite sudije kad odluke idu u korist Juventusa,da je kojim slucajem Juve prosao a da je Romi ponisten onakav gol svi znamo sta bi se ovde pisalo.Juventini gospoda,neka smo ispali bili su bolji,nismo zasluzili prolazak i ispali pa ispali.Prelistaje malo stranice kad je odluka sudije isla u korist Juventusa i vidite sta se ovde pise a ne tu supljake bacat samo da ne bude da je Juve nedaj boze ostecen.
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
VFC1922
VFC1922
Sve su to obični licemjeri, ali nema veze, kmečat će i oni po forumu, a onda samo smiješak na lice 

Ja te volim, volim Željo..
vas par pojedinaca kmeci vec danima. mitar vam je vodja u kmecanju 

*La Roma non si tifa, si AMA!*
Nađi post u kojem sam ja kmečao. Eto, ako imaš vremena, zamolio bih te da to uradiš.ElLoco7 je napisao/la:vas par pojedinaca kmeci vec danima. mitar vam je vodja u kmecanju
Pa vi ste bolan kmečali bili na dva čista crvena kartona, a ne mogu da zamislim šta bi radili kad bi vam se sviralo ono što se sviralo Juventusu u utakmici u kupu.
Mislim, nije da nismo navikli, ali, ali, doći ćete vi na ovu temu sa suzama u očima i pokušati istjerati neku pravdu, jer to je jedina stvar u čemu ste neprikosnoveni :ugeek:
Ja te volim, volim Željo..
Kakav gol? Regularan?Juventino1995 je napisao/la:Sto tako ne branite sudije kad odluke idu u korist Juventusa,da je kojim slucajem Juve prosao a da je Romi ponisten onakav gol svi znamo sta bi se ovde pisalo.
NAPRIJED NARODE!
- Salabajzer
- Kontakt:
Da!
Mislish da verujem da si @MitarSalabajzer je napisao/la:Ono fakat misli da se radi o @Mitru. Ne vjerujem, ocam'.![]()

Przenice jedna, provalio sam te na keca, al' mi se svidza @Ludakova spika.@MaGiCa, razočarao si me, tolike godine ''ratujemo''.![]()
Sto rece Homer Simpson: Zar cete me otpustiti samo zato shto sam nestruchanJuventini, nemojte tako nešto pisati, inače ćete po automatizmu ovog foruma biti proglašeni klonovima i čoporašima te će pojedinci kukavički početi moliti administraciju da dobijete ban zbog trollanja.

a vi ste jos gluplji matere mi.. zasto ulazite u jbene diskusije sa navijacima koji imaju opasan kompleks prema Juventusu i na svakom koraku ce pokusavati da omalovazavaju isti.. Juve dadne gol iz ofsajda ovdje se 15 likova upali i govori kako su lopovi, Roma postigne gol iz ofsajda niko i ne spomene, a Romanisti se pravdaju u fazonu "pa sta, samo pola metra"
u nedostatku argumentara odma ce se povuci na trofeje koje smo osvojili iltiga kako smo bezdusni klub
ili na kalčopoli.. a pobjedu u kupu slave ko da je liga prvaka 

u nedostatku argumentara odma ce se povuci na trofeje koje smo osvojili iltiga kako smo bezdusni klub

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
@Duffy nema te neshto na Napolijevoj temi. Osechamo se izdanim sa tvoje strane. 

ma pomislit ce raja da sam napolitanac
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia