Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Dobro otvaranje Fenera, to se trazi...
I izgleda da ce Millenium dobiti.
Mnogo su iskusniji tako da ce to na iskustvo ici.
Zivi bili pa vidjeli (ako neko bude gleda to su plavi i idu sa lijeva na desno)
Mnogo su iskusniji tako da ce to na iskustvo ici.
Zivi bili pa vidjeli (ako neko bude gleda to su plavi i idu sa lijeva na desno)
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ne mogu da vjerujem sta sve rade.Ima u Foci seosko takmicenje u klikerima,mozda predlozim Premieru.Sabahetin Hajro favorit,trebao bi osvojiti.
BHF Bosanska Krajina!
danas u realu samo rodrigez igra izgleda ..
B-I-R !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Partizan pokriva hendikep 

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Nisu potrebni takvi komentari druže.apocalyps je napisao/la:Ne mogu da vjerujem sta sve rade.Ima u Foci seosko takmicenje u klikerima,mozda predlozim Premieru.Sabahetin Hajro favorit,trebao bi osvojiti.
Na sve se valja kladiti. Ako su kvote dobro postavljene, isplati se.
Pa čak i na ovo što Otelo trenutno gleda, vjeruj mi..
Prošli tjedan sam lijepo zaradio. Rađe ću za mišljenje pitat nekog poznanika koji to prati, nego pogađati overe/undere NBA igrača

Ipak se tu radi o profesionalcima, sa milijunima fanova i sponzora itd. itd.
Nisu neka bagra iz obližnjeg sela. Koliko god je teško povjerovati..
Zadnja izmjena: bevanda4, dana/u 23 jan 2014, 19:41, ukupno mijenjano 1 put.
U desetom selu živi Antuntun!
Sta je kolegica @likusa odigrala Reala ?

BHF Bosanska Krajina!

kakav listic padoh

- Idimidodjimi
- Kontakt:
Profesionalci u igranju igrica? Jel to bevanda?bevanda4 je napisao/la:Nisu potrebni takvi komentari druže.apocalyps je napisao/la:Ne mogu da vjerujem sta sve rade.Ima u Foci seosko takmicenje u klikerima,mozda predlozim Premieru.Sabahetin Hajro favorit,trebao bi osvojiti.
Prošli tjedan sam lijepo zaradio. Rađe ću za mišljenje pitat nekog poznanika koji to prati, nego pogađati overe/undere NBA igrača
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!
koja je ovaj Gist harlovina
Otelo gleda i uziva 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Nadam se da se zezas,eto samo cu to reci.De mi jos uvedi utrku konja u Salvadoru i utrku kamila u Iraku.Uzima kladionica pare i to dobre,uvode svakakve gluposti jedva cekam prelaz u tenisu da uvedu 2 u 1 odnosno 1 u 2.bevanda4 je napisao/la:
Nisu potrebni takvi komentari druže.
Sto nije ostalo 1x2 i min. uplata 5 km rahat bi bio,gledaj sad cirkusa.Svasta.
Ma kakvi profesionalci @bevanda dragi,za sta je on profesionalac ? za drzanje misa,za dobar refleks ? ne kontam....
Uskoro SIMS uzivo ili mozda call of duty 2
BHF Bosanska Krajina!
- Idimidodjimi
- Kontakt:
Sacekaj dok to ubace u sport, odnosno dok ove likove proglase sportistima 

Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!
http://www.esl.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
http://en.wikipedia.org/wiki/Electronic_Sports_League" onclick="window.open(this.href);return false;
:ugeek:
http://en.wikipedia.org/wiki/Electronic_Sports_League" onclick="window.open(this.href);return false;
:ugeek:
- 10DelPiero
- Kontakt:
Ovo ti je vec uvedenoapocalyps je napisao/la: jedva cekam prelaz u tenisu da uvedu 2 u 1 odnosno 1 u 2.

U nekoj kladionici sam vidio 1 set osvaja 1 igrac a ostatak meca 2 igrac i pise prelaz iz 1 u 2 i obrnut

Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Daj zezas me ?10DelPiero je napisao/la: Ovo ti je vec uvedeno![]()
U nekoj kladionici sam vidio 1 set osvaja 1 igrac a ostatak meca 2 igrac i pise prelaz iz 1 u 2 i obrnut
U kojoj kladionici ovo ima hljeba ti ?
E svasta.
BHF Bosanska Krajina!
@apocalyps
@idimidodjimi
Pa ne možete tako razmišljati ljudi!? Par je par, kvota je kvota! 21. stoljeće je.
Naravno da su ljudi profesionalci, u mjesec dana sjedeći za računalom zarade više love nego će mnogi od nas u par godina s poslovima koje radimo. Pa odakle ikome za pravo da ih omalovažava. Činjenice su činjenice, ne kontam kako možete protiv toga!?
Ja koji veze nemam o tim igricama sam na račun par informacija iz prve ruke zaradio.
Ovdje se grčim hoće li Moyes napraviti nešto od one tuge Uniteda, hoće li Falcao odigrati kako treba ili ne, jer ako ne odigra zbogom Monaco na 1.20, hoće li Ronaldo utrpati hattrick ili će utakmica završiti 0-0...
Eto ti primjera što se snookera i pikada tiče.. Kad sam došao na forum ljudi su se smijali da kako mogu lovu bacati na takve sportove? (neki se još uvijek smiju, al nebitno). Sad mi šalju ljudi pp-ove za kakvu sitnu analizu da napišem, sa vas par zajedno sam pratio SP u pikadu i kladili smo se uživo.. Zarađivali na Phil Tayloru i Adrianu Lewisu i onaj meč sa 32 savršena bacanja.. (svako takvo bacanje se naplaćivalo sa kvotom 2.00 i većom..)
A sve je krenulo od podsmijeha..
@idimidodjimi
Pa ne možete tako razmišljati ljudi!? Par je par, kvota je kvota! 21. stoljeće je.
Naravno da su ljudi profesionalci, u mjesec dana sjedeći za računalom zarade više love nego će mnogi od nas u par godina s poslovima koje radimo. Pa odakle ikome za pravo da ih omalovažava. Činjenice su činjenice, ne kontam kako možete protiv toga!?
Ja koji veze nemam o tim igricama sam na račun par informacija iz prve ruke zaradio.
Ovdje se grčim hoće li Moyes napraviti nešto od one tuge Uniteda, hoće li Falcao odigrati kako treba ili ne, jer ako ne odigra zbogom Monaco na 1.20, hoće li Ronaldo utrpati hattrick ili će utakmica završiti 0-0...
Eto ti primjera što se snookera i pikada tiče.. Kad sam došao na forum ljudi su se smijali da kako mogu lovu bacati na takve sportove? (neki se još uvijek smiju, al nebitno). Sad mi šalju ljudi pp-ove za kakvu sitnu analizu da napišem, sa vas par zajedno sam pratio SP u pikadu i kladili smo se uživo.. Zarađivali na Phil Tayloru i Adrianu Lewisu i onaj meč sa 32 savršena bacanja.. (svako takvo bacanje se naplaćivalo sa kvotom 2.00 i većom..)
A sve je krenulo od podsmijeha..
U desetom selu živi Antuntun!
- 10DelPiero
- Kontakt:
Ne mogu sad da se sjetim neka nasa ova je imala cini mi se bet live, ako naletim opet postavim ovdjeapocalyps je napisao/la:Daj zezas me ?10DelPiero je napisao/la: Ovo ti je vec uvedeno![]()
U kojoj kladionici ovo ima hljeba ti ?
E svasta.

Alessandro Del Piero !
A partizana sto se razigro 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.