jah to si upravu, poslije POST screena se dešava obrtanje, bar je kod mene tako bilomoustapha je napisao/la:Moze biti RAM, mada bi POST trebao proci i bez RAM-a.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
jah to si upravu, poslije POST screena se dešava obrtanje, bar je kod mene tako bilomoustapha je napisao/la:Moze biti RAM, mada bi POST trebao proci i bez RAM-a.
kad se pali kompjuter, prvu sliku koju vidiš (eh sad zavisi, nkad bude logo od kompanije, nekad bezveze nešto, zavisi...) eh pritišći ili f2 ili DEL (jedno od ta dva radi)MElloo je napisao/la:Ehhja sam smotan za te stvari al znam da je maticnu je*eno naci.. :-|a kako da udjem u taj bios ??
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Stradao chipset 99%.MElloo je napisao/la:eh problem je sto ja ne vidim prvu sliku , kad treba to izbacit ugasi se
zar to nije grafički chipset? trebalo bi koristiti intel/amd?Bilall je napisao/la:Stradao chipset 99%.MElloo je napisao/la:eh problem je sto ja ne vidim prvu sliku , kad treba to izbacit ugasi se
Koji je model laptopa da bas vidim da li koristi nvidia chipset?
Za graficki chipset govorim, sta je cudno imas Nvidia program chipseta narocito u Acer laptopima. Mislim da su tu najvise zastupljeni. Postoje serije tog chipseta koje su jako problematicne i koje se pregrijavaju, zato trazim koji je model laptopa.iVar je napisao/la:zar to nije grafički chipset? trebalo bi koristiti intel/amd?Bilall je napisao/la:Stradao chipset 99%.MElloo je napisao/la:eh problem je sto ja ne vidim prvu sliku , kad treba to izbacit ugasi se
Koji je model laptopa da bas vidim da li koristi nvidia chipset?
Tvoj acer koristi Intel 940GML Express chipset i nema problema sa pregrijavanjem.iVar je napisao/la:ja imao Acer TravelMate 2490nije im'o nvidia
al sve je moguce...volio bih zavirit pod haubu
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], GG3, jasmin10, mma_hz, VolimBiH96 i 7 gostiju.