Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- rob do bagro
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
CSKA dere Reala. 

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
odbrana, ne može Real do koša, ne pamtim kad su zabili 10 poena za četvrtinurob do bagro je napisao/la:CSKA dere Reala.
Pustiću sunce da topi ljubav!
Pa ne radi se to tako.Otelo je napisao/la: Buduci novinar pa mi se moze

Ocekivala se ovakva utakmice,idemo CSKA do kraja.

BHF Bosanska Krajina!
- Consigliere
- Kontakt:
Okrece 'vo Real 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
polako pokazujes kakav si ustvari a vamo bacas pricu postenjacina, jadno i zalosnoIskodee je napisao/la:Believe je napisao/la:I ti si zanimljiv lik.Stalno govoriš kako ne želiš da se vodi rasprava oko tih 10KM,a konstantno se vraćaš na njih.Pusti više,nije ti poslao i gotovo.Evo hoćeš da ti ja pošaljem? Stvarno nema smisla.Taman se stišalo malo,ti uletiš sa tim da ti nije poslao i još tražiš da se ne priča o tome više ovdje.A ovim javljanjem si osigurao još bar jednu stranicu rasprave o prokletih 5 eura.
Kurbla je najbolji kladioničar ovdje,ali sinoć je pretjerao.Bukvalno je prijetio čovjeku,spominjao kako će ga naći jer zna gdje živi,kako će se "iznenada" upoznati sa njim i tako to.Zaslužio je sedmicu,a dobro je i prošao.
Ostavi sebi i uplacuj tikete po 0.10 centi

*La Roma non si tifa, si AMA!*
Ispratio Diamantidisa manje i Fener keca i dodo Real manje od 76. Valjda bude nafake 

- dr.van nostrand
- Kontakt:
CSKA ce utrpat 100 poena, kako su krenuli 

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
cim ja odigram nesto s te tekme odmah kontra buderob do bagro je napisao/la:CSKA dere Reala.

- dr.van nostrand
- Kontakt:
Bilo je ocekivat nesto slicno, jak otpor CSKA, Real je u nizu pobjeda, danas public bet 2 ali bas da jedva ubace 12-13 poena za 1/4
eh to je vec nesto 
ma sta 12-13, jedva 10 poena

ma sta 12-13, jedva 10 poena

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
- EmirSioux89
- Kontakt:
Doktore de mi za Jamesa odgovori da vidim sta cu odigrati...
Manchester United!
ElLoco7 je napisao/la:polako pokazujes kakav si ustvari a vamo bacas pricu postenjacina, jadno i zalosnoIskodee je napisao/la:Believe je napisao/la:I ti si zanimljiv lik.Stalno govoriš kako ne želiš da se vodi rasprava oko tih 10KM,a konstantno se vraćaš na njih.Pusti više,nije ti poslao i gotovo.Evo hoćeš da ti ja pošaljem? Stvarno nema smisla.Taman se stišalo malo,ti uletiš sa tim da ti nije poslao i još tražiš da se ne priča o tome više ovdje.A ovim javljanjem si osigurao još bar jednu stranicu rasprave o prokletih 5 eura.
Kurbla je najbolji kladioničar ovdje,ali sinoć je pretjerao.Bukvalno je prijetio čovjeku,spominjao kako će ga naći jer zna gdje živi,kako će se "iznenada" upoznati sa njim i tako to.Zaslužio je sedmicu,a dobro je i prošao.
Ja ispostovao dogovor i to nije posteno jel? nisam balavac poput tebe i drine. I ne vidim razlog zasto se javljas momcicu ako nemas sta pametno reci.uzivaj
ostavite se više toga
sine nemas pojma ni ko sam ni koliko godina imam tako da ti je prica smijesna. Takodjer s drinom nemam nista jer ga znam samo s foruma. A ti si konstantno pricao je.bo cenera a svako malo si ispocetka zapocinjao raspravu. I sad kad ti je believe odgovorio kako i treba napao si ga. Jadno sine jadnoIskodee je napisao/la:ElLoco7 je napisao/la:polako pokazujes kakav si ustvari a vamo bacas pricu postenjacina, jadno i zalosnoIskodee je napisao/la:
Ja ispostovao dogovor i to nije posteno jel? nisam balavac poput tebe i drine. I ne vidim razlog zasto se javljas momcicu ako nemas sta pametno reci.uzivaj

Mozel li Ljul preko ?
Manchester United <3
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
Na milion foruma sam učlanjen, al nigdje ovoliko bespotrebnih razmjerica nisam vidio.. I to na dnevnoj bazi..
Može li link za praćenje igrača eurolige? hvala
U desetom selu živi Antuntun!
euroleague.net imas sa strane tekme kliknes i pratis poenebevanda4 je napisao/la:Na milion foruma sam učlanjen, al nigdje ovoliko bespotrebnih razmjerica nisam vidio.. I to na dnevnoj bazi..

**** Llul

http://live.euroleague.net/gamesjs.aspx ... L25437&z=0" onclick="window.open(this.href);return false;bevanda4 je napisao/la:Na milion foruma sam učlanjen, al nigdje ovoliko bespotrebnih razmjerica nisam vidio.. I to na dnevnoj bazi..
evo ti cska-real
a ako ti trebaju sve tekme evo ti stranica http://www.euroleague.net/" onclick="window.open(this.href);return false; imas desno sve samo kliknes na trenutni rezultat kad krenu utakmice .
btw shvatite da ce real protutnjati grupom bez poraza, kamaaaaaaaaaan

B-I-R !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
hvala.. ma uvijek idem guglat, pa nađem nešto zanimljivo i nikad do rezultata doći
zato sam tražio link

Gdje je onaj sto se kladi na League of Legends ?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
što te zanima?Otelo je napisao/la:Gdje je onaj sto se kladi na League of Legends ?

ja sam se kladio prošli tjedan na dotu i lol.
bilo je par dobitnih na glavnoj temi ako je tko pratio.
dobijem dobre informacije. Dva momka koje sam pitao za parove nisu u 3 dana imali nijedan promašaj.
Kvote od 1.20 do 3.25
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.