Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

apocalyps
Kontakt:

Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...

Post Postao/la apocalyps » 23 jan 2014, 15:44

Monolog je napisao/la:Dakle, DrinaJedina, Zokyy i Kurbla će odmoriti od foruma. S tim da je @DrinaJedina aka @ZapadJeCudo trajno banovan (haman zaboravio da je isti tiket postavio sa oba accounta + se poklapaju ip adrese). :mrgreen:
Nisi trebao @Kurblu.Momak zna znanje i zelio je forum dobro,nije to radi sebe radio.Nek svi znaju ko je kakav,sve dok se suti ovdje ce klinci i specijalci vladati.Kurbla brate,kad ti istekne kazna vrati se,trebas forumu.Nikad ovo nisam volio pisat,vazda me klinac bolio al momak je regularan i posten a zna znanje kao i @miki i jos par njih.Bar nesto pokusavaju.Pozdrav.
BHF Bosanska Krajina!

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 23 jan 2014, 15:49

apocalyps je napisao/la:
Monolog je napisao/la:Dakle, DrinaJedina, Zokyy i Kurbla će odmoriti od foruma. S tim da je @DrinaJedina aka @ZapadJeCudo trajno banovan (haman zaboravio da je isti tiket postavio sa oba accounta + se poklapaju ip adrese). :mrgreen:
Nisi trebao @Kurblu.Momak zna znanje i zelio je forum dobro,nije to radi sebe radio.Nek svi znaju ko je kakav,sve dok se suti ovdje ce klinci i specijalci vladati.Kurbla brate,kad ti istekne kazna vrati se,trebas forumu.Nikad ovo nisam volio pisat,vazda me klinac bolio al momak je regularan i posten a zna znanje kao i @miki i jos par njih.Bar nesto pokusavaju.Pozdrav.
+1

Apsolutno druze. Kurbla vrati se zbog prave raje. ;)
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

hoshafka
Kontakt:

Post Postao/la hoshafka » 23 jan 2014, 16:01

ma ima Kurbla 16 profila :lol: :lol: , samo čekamo da iskoči ovdje sa postom :lol:
Pustiću sunce da topi ljubav!

Iskodee
Kontakt:

Post Postao/la Iskodee » 23 jan 2014, 16:12

apocalyps je napisao/la:

Bas tako.. moderator vjerovatno nije upratio cijelu pricu i nadam se da ce vratiti Kurblu..

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 23 jan 2014, 16:24

Kad se već svi oglašavaju - i ja sam za vraćanje kurble.

Zadužio je dosta forumaša svojim parovima i tiketima, nije red da se banuje radi onoga jučer.
Ako već mora nešto bit nek mu moderatori daju "žuti karton" :)
U desetom selu živi Antuntun!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 23 jan 2014, 16:28

Nemam običaj objašnjavati svoje postupke - ali, ako baš hoćete, Kurbla je dobro prošao. Pozivanje na fizički obračun, prijetnje i otkrivanje identiteta forumaša su više nego dovoljni razlozi da bude trajno banovan. No, zbog toga što je "branio" kolegu - dobio je sedmicu.

Toliko o ovome.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

apocalyps
Kontakt:

Post Postao/la apocalyps » 23 jan 2014, 16:34

Monolog je napisao/la:Nemam običaj objašnjavati svoje postupke - ali, ako baš hoćete, Kurbla je dobro prošao. Pozivanje na fizički obračun, prijetnje i otkrivanje identiteta forumaša su više nego dovoljni razlozi da bude trajno banovan. No, zbog toga što je "branio" kolegu - dobio je sedmicu.

Toliko o ovome.
Nego daj ti nama koji par,sta mislis koliko ce kartona biti na tekmi Atl.Madrid-Bilbao ? :mrgreen:

:twisted: :twisted:
BHF Bosanska Krajina!

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 23 jan 2014, 16:39

Monolog je napisao/la:Nemam običaj objašnjavati svoje postupke - ali, ako baš hoćete, Kurbla je dobro prošao. Pozivanje na fizički obračun, prijetnje i otkrivanje identiteta forumaša su više nego dovoljni razlozi da bude trajno banovan. No, zbog toga što je "branio" kolegu - dobio je sedmicu.

Toliko o ovome.

Ok to sve. Ali kada si tako spretan da doletis odmah i banujes covjeka koji je medu rijetkim koji ovdje vrijede nesto i ljudski i kockarski ( :D ), zasto tako isto cesce ne dodes i ne ocistih temu od psovanja vjerskih svetinja i cigancenja za par eura i opcenito nam ocistih teme od trolanja ? Ako bas nemas vremena, ima ovdje momaka koji bi to itekako volili da urade. Primjeti da je ovo jedna od najposjecenijih i najkonstantnijih tema, tako da obrati malo paznju.

LP
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

tribalhardcore
Kontakt:

Post Postao/la tribalhardcore » 23 jan 2014, 17:32

masteRofPoker je napisao/la:

Toliko o ovome.

Ok to sve. Ali kada si tako spretan da doletis odmah i banujes covjeka koji je medu rijetkim koji ovdje vrijede nesto i ljudski i kockarski ( :D ), zasto tako isto cesce ne dodes i ne ocistih temu od psovanja vjerskih svetinja i cigancenja za par eura i opcenito nam ocistih teme od trolanja ? Ako bas nemas vremena, ima ovdje momaka koji bi to itekako volili da urade. Primjeti da je ovo jedna od najposjecenijih i najkonstantnijih tema, tako da obrati malo paznju.

LP
e sa ovim se u potpunosti slazem
100 puta sam vidjeo ovdje kako neko radi toga sto padne na jednom paru psuje Boga,kruh,ovo ono ( nisam neki vjernik da odmah rascistimo )
ruzno je vidjet kad neko tako psuje i jos kada mu nesto kazes on se nesto kofrci ovo ono i tacno bi mu pozelio da nikada vise nikada ne pogodi ni jedan jedini par a kamoli listic
ps vracaj nam kurblu :D
Bosno moja, cija li si sada boli li te danas vise nego prije tko to misli da te ima
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 23 jan 2014, 17:35

Pa rekao sam vam sta se dogadja kad se otkrije pravo ime.
Da je Drina sam to rekao ok ali nije dopusteno da neko drugi govori njegove ime i sharea njegov fb profil.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

apocalyps
Kontakt:

Post Postao/la apocalyps » 23 jan 2014, 17:41

Otelo je napisao/la:Pa rekao sam vam sta se dogadja kad se otkrije pravo ime.
Da je Drina sam to rekao ok ali nije dopusteno da neko drugi govori njegove ime i sharea njegov fb profil.
Alaj i ti mozes filozofirat to je cudo jedno. :lol:
BHF Bosanska Krajina!

Fantasista
Kontakt:

Post Postao/la Fantasista » 23 jan 2014, 17:43

Vratite nam Kurblu :D

xaves
Kontakt:

Post Postao/la xaves » 23 jan 2014, 17:49

ma nije sedmica puno vratice se jaci Kurbla, pa citav forum je uz njega cak i ja novopeceni clan jer sam citao njegove prijedloge ima mjesec :D

Iskodee
Kontakt:

Post Postao/la Iskodee » 23 jan 2014, 17:50

.
Zadnja izmjena: Iskodee, dana/u 23 jan 2014, 17:57, ukupno mijenjano 1 put.

Believe
Kontakt:

Post Postao/la Believe » 23 jan 2014, 17:56

I ti si zanimljiv lik.Stalno govoriš kako ne želiš da se vodi rasprava oko tih 10KM,a konstantno se vraćaš na njih.Pusti više,nije ti poslao i gotovo.Evo hoćeš da ti ja pošaljem? Stvarno nema smisla.Taman se stišalo malo,ti uletiš sa tim da ti nije poslao i još tražiš da se ne priča o tome više ovdje.A ovim javljanjem si osigurao još bar jednu stranicu rasprave o prokletih 5 eura.

Kurbla je najbolji kladioničar ovdje,ali sinoć je pretjerao.Bukvalno je prijetio čovjeku,spominjao kako će ga naći jer zna gdje živi,kako će se "iznenada" upoznati sa njim i tako to.Zaslužio je sedmicu,a dobro je i prošao.
You'll never walk alone.

Iskodee
Kontakt:

Post Postao/la Iskodee » 23 jan 2014, 17:58

Believe je napisao/la:I ti si zanimljiv lik.Stalno govoriš kako ne želiš da se vodi rasprava oko tih 10KM,a konstantno se vraćaš na njih.Pusti više,nije ti poslao i gotovo.Evo hoćeš da ti ja pošaljem? Stvarno nema smisla.Taman se stišalo malo,ti uletiš sa tim da ti nije poslao i još tražiš da se ne priča o tome više ovdje.A ovim javljanjem si osigurao još bar jednu stranicu rasprave o prokletih 5 eura.

Kurbla je najbolji kladioničar ovdje,ali sinoć je pretjerao.Bukvalno je prijetio čovjeku,spominjao kako će ga naći jer zna gdje živi,kako će se "iznenada" upoznati sa njim i tako to.Zaslužio je sedmicu,a dobro je i prošao.

Ostavi sebi i uplacuj tikete po 0.10 centi ;)

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 23 jan 2014, 17:58

apocalyps je napisao/la:
Otelo je napisao/la:Pa rekao sam vam sta se dogadja kad se otkrije pravo ime.
Alaj i ti mozes filozofirat to je cudo jedno. :lol:
Buduci novinar pa mi se moze :mrgreen:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

xaves
Kontakt:

Post Postao/la xaves » 23 jan 2014, 18:00

http://www.totalsport.hr/hr/izdvojeno/i ... rdu-dolara" onclick="window.open(this.href);return false;
evo ga raja da se vise ne mucimo s sicom lagane pare :lol:

Idimidodjimi
Kontakt:

Post Postao/la Idimidodjimi » 23 jan 2014, 18:03

xaves je napisao/la:http://www.totalsport.hr/hr/izdvojeno/i ... rdu-dolara

Onog ko pogodi 63 ishoda utakmica ljubim u dupe usrano.

Kakva navlaka za kladjenje, nevjerovatno!
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!

xaves
Kontakt:

Post Postao/la xaves » 23 jan 2014, 18:05

Idimidodjimi je napisao/la:
xaves je napisao/la:http://www.totalsport.hr/hr/izdvojeno/i ... rdu-dolara

Onog ko pogodi 63 ishoda utakmica ljubim u dupe usrano.

Kakva navlaka za kladjenje, nevjerovatno!
ma samo reklama za ovu firmu nisam ni ja ozbiljan :D

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.