Nisam sretan kada ga vidim sa dresom Genoe. Ipak je on dijete Juventusa, nije napredovao kako se ocekivalo ali volio bih da je ostao ipakPadovan je napisao/la:

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Nisam sretan kada ga vidim sa dresom Genoe. Ipak je on dijete Juventusa, nije napredovao kako se ocekivalo ali volio bih da je ostao ipakPadovan je napisao/la:
i LamelaContentissimo je napisao/la:DDR je napisao/la:Salabajzer je napisao/la:Pogba vrijedi 100 miliona, a ne 70, dakako.
ali zato supertalentovani Marquinhos vrijedi 30 i kusur miliona![]()
nije mi jasno to forsiranje Pirla.. i budale vide da covjek vise ne moze potrcati, a aktivno ucestvovati u ikakvoj defanzivi ili napaduPadovan je napisao/la:Koliko sam pročitao negdje, da je odgođena preskonferencija Contea sutra pred meč sa Laziom. Ogbonna i Pogba će igrati od prve minute umjesto Chiellinia i Marchisia najvjerovatnije. Laziu se vraća Marchetti![]()
Monaco bi mogao poslati ponudu za Vučinića, spominje se cifra oko 9M , kad bi izvukli 12-13 bilo bi super.
Nadam se da će Marchisio sve češće dobijati šansu da igra na njegovoj poziciji, jer je pokazao da to može.Italia je napisao/la: nije mi jasno to forsiranje Pirla.. i budale vide da covjek vise ne moze potrcati, a aktivno ucestvovati u ikakvoj defanzivi ili napadu
Ako Di Marzio kaže da je talenat, onda mora da je to tako. Po meni, najpouzdaniji novinar u Italiji.Lippi je napisao/la:Blizu smo dovodjenja ovog talentovanog djeteta, Di Marzio kaze da je veliki talent.
http://www.tuttojuve.com/calciomercato/ ... uve-174148" onclick="window.open(this.href);return false;
Bentornato.Da domani Mirko Vucinic tornerà nuovamente in gruppo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.