feningitm87 je napisao/la:
Po meni su malo je rec glupi potezi koje je povukla vasa uprava ove zime. Dovodite istrosene igrace, kamarate pozicije, evo dovodite golmana na posudbu koji ce tu biti pola godine, sa kojom svrhom ?
Ispravka krivog navoda. Delac dolazi na 18 mjeseci, odnosno do kraja njegovog ugovora sa Chelseaem, a nakon toga postoji mogucnost potpisivanja ugovora sa nama. Znaci ljudi nam placaju igraca godinu i pol. Jako los potez. How Yes No!
Moze li samo jedan info? Zasto ga onda placaju 1,5 godinu ako ce na kraju biti slobodan i potpisati sa vama ugovor? Onako im smeta, pa ce mu davati onih spominjanih 15.000 eura platu 1,5 godinu dana i onda ce mu reci, hvala posudjeni igracu, nisi vise nas igrac... Logicno je da ce produziti prvo ugovor sa njima, a vi kao strana kojoj igrac dolazi niste u mogucnosti odlucivati o njegovoj sudbini...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
Baja_Zvjerka je napisao/la:
Moze li samo jedan info? Zasto ga onda placaju 1,5 godinu ako ce na kraju biti slobodan i potpisati sa vama ugovor? Onako im smeta, pa ce mu davati onih spominjanih 15.000 eura platu 1,5 godinu dana i onda ce mu reci, hvala posudjeni igracu, nisi vise nas igrac... Logicno je da ce produziti prvo ugovor sa njima, a vi kao strana kojoj igrac dolazi niste u mogucnosti odlucivati o njegovoj sudbini...
Ja sam napisao da postoji mogucnost, dakle naucimo citati.
Pa možda i ne placaju 100 % ugovora , možda je dogovoreno 70 % - 30 % ili nekako drugacije , ukoliko se dokaže ovdje oni ce mu produžiti još ugovor i tako ce nastavit dalje
baš neko rece zaostali smo sa posudbama , u našoj ligi to ne postoji , samo kupi igrača za 5 milja i to je to ...
A ja ti kazem da ne postoji mogucnost, jer sto bi njega neko placao do kraja ugovora, pa makar i 10%, ako ce igrati kod vas, bez da mu moze produziti ugovor... Pa nije bolan niko lud i vesla sis'o... Moguce je npr. da je dogovorena posudba na 1,5 godinu, ali ce naravno oni sa njim produziti na jos 5 godina...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
Po meni su malo je rec glupi potezi koje je povukla vasa uprava ove zime. Dovodite istrosene igrace, kamarate pozicije, evo dovodite golmana na posudbu koji ce tu biti pola godine, sa kojom svrhom ?
Ispravka krivog navoda. Delac dolazi na 18 mjeseci, odnosno do kraja njegovog ugovora sa Chelseaem, a nakon toga postoji mogucnost potpisivanja ugovora sa nama. Znaci ljudi nam placaju igraca godinu i pol. Jako los potez. How Yes No!
Dok je Chelsea pristao znaci da pase nama,ali i njima i uopce nije bitno ko ce ga placati vec da to hoce li doci.Na kraju krajeva ne znam sto tebe to toliko brine.Nismo ni mi pitali ko je placao Antolovica,a niti nas je interesovalo.
PL BiH -1 je napisao/la:
Pa oni su isti kao vi zadnjih 7 godina
Trebaju oni poci za timom koji titule osvaja, j.e.b.o ti euforiju kad pored svega vaseg reklamiranja Siroki ima jacu ekipu od vas. Vrijeme ce pokazati ko je u pravu.
nećemo o prošlosti oči moje mi živimo u sadašnjosti, a budućnost nikad svjetlija nije bila
što vi naravno ne možete reći
ne znam što ti smeta euforija ako si tako siguran u svoj tim???
zašto si na temi SARAJEVA? gdje zapelo?
zašto pričate o golmanu SARAJEVA?
naravno da će vrijeme biti pokazatelj svega
samo ti se to neće baš pretjerano svidjeti
Pa forum je da se raspravlja valjda, ili se varam ? Sto se namecete kao da ste vi neki aman zaman vlasnici teme.
Po meni su malo je rec glupi potezi koje je povukla vasa uprava ove zime. Dovodite istrosene igrace, kamarate pozicije, evo dovodite golmana na posudbu koji ce tu biti pola godine, sa kojom svrhom? Ako mislite da su Baric i Puric igraci za titule, ok. A da ne govorim sto vam u ekipi haj sto nema vase djece, nego sto neko napisa par strana prije nemas kome bajram cestitati. Al eto bar necete imati problem za ramazan da vam neki igrac posti, garant
Baja_Zvjerka je napisao/la:A ja ti kazem da ne postoji mogucnost, jer sto bi njega neko placao do kraja ugovora, pa makar i 10%, ako ce igrati kod vas, bez da mu moze produziti ugovor... Pa nije bolan niko lud i vesla sis'o... Moguce je npr. da je dogovorena posudba na 1,5 godinu, ali ce naravno oni sa njim produziti na jos 5 godina...
Pa placaju ga zato sto ima potpisan ugvor sa njima. U normalno i civilizovanom svijetu ugovori se postuju. Bez obzira da li je Delac u Chelseau sa drugom ekipom ili u Sarajevu oni imaju obaveze da ispostuju ugovor do kraja.
Na kraju krajeva da li je logicno da ne budu zadovoljni sa njegovom formom nakon isteka ugovora i provedenih godinu i pol dana u Sarajevu, pa uprkos tome mu ponude novi ugovor?
crozzer je napisao/la:Procitaj koliko Celzi ima svojih igrača na posudbama , mnogo vam je krivoooo.
Gaziii maaaaale plaveeeeeeeeeeeeee ...
Jest krivo nam je bas. Ne znam ko u zadnje 4 sezone ima 3 titule i 2 kupa, a ko u zadnjih 6-7 godina (koliko vec ne znam ) u vitrinama ima samo prasinu?
...nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata...
Pa forum je da se raspravlja valjda, ili se varam ? Sto se namecete kao da ste vi neki aman zaman vlasnici teme.
Po meni su malo je rec glupi potezi koje je povukla vasa uprava ove zime. Dovodite istrosene igrace, kamarate pozicije, evo dovodite golmana na posudbu koji ce tu biti pola godine, sa kojom svrhom ? Ako mislite da su Baric i Puric igraci za titule, ok. A da ne govorim sto vam u ekipi haj sto nema vase djece, nego sto neko napisa par strana prije nemas kome bajram cestitati. Al eto bar necete imati problem za ramazan da vam neki igrac posti, garant
I za kraj:
[youtube][/youtube]
whahahahahah
istrošene igrače? ozbiljno?
golman će biti tu 18 mjeseci , pa onda može potpisati novi ugovor s nama jer mu tad ističe(slučajno) s Chelsea
znam. glup potez vi ga ne bi nikad doveli da imate para
uopšte ne kamaramo pozicije,
nismo imali desno krilo kako je otišao Suljić, pa ga doveli,
desnog beka rezervnog doveli, osim Tatomirovića nismo imali drugog,
Komazec otišao, došao špic
Karić otišao,Brzi otišao, dolazi još jedan napadač
Golman nam malo bio nesiguran , evo i to finito
Džakmić ozlijeđen na duže, Bisanović loš možda i to pojačamo
mi smo savršeno svjesni da ići na titulu i ići na razvoj juniora ne ide zajedno,
takođe nismo religijski limitiran klub, svi su dobrodošli
znam da to nije luksuz kao kod vas šampiona koji su poslovali pozitivno, pa možete plaćati čak 13 seniora i bruku juniora a pokriveni ste duplo na svakoj poziciji jer vam Tomić pokriva 7-8 pozicija, lijevog krila nemate nikako , itd. odlaze vam redom Hadžić,Urdinov,Škaljić,Čolić,Kerla skoro čitava odbrana, Jamak se dobrovoljno nudi nama, Armina Hodžića krenulo u Liverpoolu Juniorima možda vam se ne vrati nikako? ali vi ste ipak uz nas da nam objasnite da nema razloga za euforiju, **** pare i ne znam šta već???
pa vrijeme je onda da priznaš da si potajni navijač SARAJEVA
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Jeste logicno da tu rade neki mamlazi, svako ima svoju racunicu, produzit mu mogu ugovor pa ga prodati za 100.000 eura npr. samo da vrate pare, ali iluzorno je ocekivati da ce mu oni placati 15.000 eura godinu i po, eto da vide kakav ce biti u Sarajevu, pa ako ne bude valjao onda eto im ga djaba... Oni njega placaju vec 5 godina po tim posudbama, gdje se i nije bas naigrao, pa nece tek tako i otici...
Baja_Zvjerka je napisao/la:
može raspoložen sam!
ugovorom su vezani kao ozbiljan klub ozbiljne članice FIFA i UEFA, ako bi prekršili ugovor štetili bi ugledu kluba, tužbe itd.
druga stvar , on više ne može potpisati ugovor za engleski klub (trenutno) jer ne ispunjava uslove za radnu dozvolu u vel.britaniji dakle možemo mi sada napraviti reprezentantivca od njega ili ga preuzeti dok to ne postane,
možda ga Pape zamoli pa promjeni sportsko (ko zna?) rođeni je Bosanac
treća stvar , kada opet postane reprezentativac(koje god zemlje) pogodi kome ga možemo prvom prodati
tako je Cardiff City-ju!!!
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače