Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

bevanda4
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la bevanda4 » 23 jan 2014, 17:19

JAR:
Amazulu - Orlando gg3+ NE @1.40

slika

Možemo do sutra razglabati o teoriji zakona velikih brojeva, ali statistika je statistika.

Francuski kup:
Cannes - Plabennec gg3+ NE @1.40

Francuzi ko francuzi. Oba kluba željela bi ići dalje u kupu, pretpostavljam da će biti negledljiva utakmica bez puno prilika na gol. Cannes je u svojoj ligi 5., a Plabennec će se po svemu sudeći u svojoj boriti za opstanak.
U zadnjih 15 utakmica domaćin ih je 5 odigrao gg3+, a gost samo 3.
U dosadašnja 4 međusobna ogleda ove dvije momčadi pala su ukupno 3 gola. Večeras bi realna bila pobjeda Cannesa, ali poznavajući francuze, sve je to jalovo.. Nekih 0-0 ili 1-0 očekujem na kraju. Vidjet ćemo!
U desetom selu živi Antuntun!

Forster
Kontakt:

Post Postao/la Forster » 23 jan 2014, 17:21

Lorenzi - Alund 1 @ 1.53
Struff - Muller 1 @ 1.36 TR 2:0 @ 2
Lama - Falla TR 0:2 @ 1.53

Lorenzi vecinu sezone provodi po Challengerima i ATP turnirima u Južnoj Americi, izdominira po ovim slabim challengerima. Prosle sezone je dosao do cak 49. pozicije. Sa druge strane ima Alunda, koji ima isti princip kod biranja turnira. Samo sto njeg bas i ne veoma dobro, trenutno 138., bio je dosao do cak 83. pozicije u Augustu. Na kraju prošle godine je nagovijestio da bi u ovoj sezoni mogao i dalje, ali ga je pred Novu Godinu na turniru u Sao Paolu ponizio Pedro Sousa sa 6-2 6-0. Mučio se u 1. kolu sa G. Melzerom, nema puno šanse da dobije Lorenzia koji ima i bolju igru, a i iskustvo. Sva tri medjusobna duela bez problema dobio Lorenzi.

Struff je nastavio gdje je stao prosle godine. Igra najbolji tenis u karijeri, mlad je igrač, može još dosta da napreduje. Odličan servis, veoma visok, odlični udarci, na pocetku sezone veoma dobar. U Sidneju namučio Čilića a prije toga u kvalam dobio Veselya, Devvarmana i Kukushkina. Žrijeb ga nije pomazio na AO, Južni je ipak bio kvalitetniji. Na ovom Challengeru u Heilbronnu dobio De Scheppera, pružio odličnu igru. Gilles Muller, naravno odličan igrač bio sve do serije povreda koje su ga unazadile tako da ga je prosle sedmice na Futuresu pobijedio Katic(?). Prvo kolo je prosao samo zbog povrede Cecchinata koji ipak nije uspio izdržati cijeli meč pa je predao. Struff u ovom trenutku izmislio tenis za Mullera.

Sta reci za zadnji meč, Falla takodje miljama ispred Lame, koji je u 1. kolu dobio jos losijeg Oliva. Od Falle ocekujem najmanje finale ovdje, tako da pobjeda protiv Lame koji je od maja prosle godine samo pobijedio velikog tenisera Cachina ne bi trebala doci u pitanje. Ocekujem lagano demoliranje. 8-)
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi

xaves
Kontakt:

Post Postao/la xaves » 23 jan 2014, 17:26

raja imam 0.09 na wwinu, pa ako bi neko preuzeo to i podigao do 0.10 :lol: bio bih zahvalan da imam bar za miimnimalnu uplatu samo mi recite username i 4. znak samo da mi neko zbavi tu feningu vise

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 23 jan 2014, 17:30

xaves je napisao/la:raja imam 0.09 na wwinu, pa ako bi neko preuzeo to i podigao do 0.10 :lol: bio bih zahvalan da imam bar za miimnimalnu uplatu samo mi recite username i 4. znak samo da mi neko zbavi tu feningu vise
pa ovo je već nešto... :lol:

xaves
Kontakt:

Post Postao/la xaves » 23 jan 2014, 17:31

bevanda4 je napisao/la:
xaves je napisao/la:raja imam 0.09 na wwinu, pa ako bi neko preuzeo to i podigao do 0.10 :lol: bio bih zahvalan da imam bar za miimnimalnu uplatu samo mi recite username i 4. znak samo da mi neko zbavi tu feningu vise
pa ovo je već nešto... :lol:
ma dobio na pokeru freeroll pa et' ako je neko voljan pomoci koliko god smijesno zvucalo bio bih zahvalan :lol:

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 23 jan 2014, 17:35

fixator je napisao/la:danas idem oprezno i citav dan cu probat pravit ove slavne "korake"

1. korak

12:05 Gojowczyk P.-Bašić M. 1 @ 1,27
14:00 Foretz S.-Knoll X. 1 @ 1,27

Dva velika favorita,u svakom segmentu.Gojowczyk izmislio tenis za Basica,na domacem terenu igra,odlicna forma,ne bi smio imati prevelikih problema..Mozda nece razbiti,ali dobiti bi morao.Ista stvar i kod zena,Foretz puno iskusnija,vise joj odgovara podloga,Konll jos uvije prezelena i previse loseg servisa da bi napravila nesto ozbiljno..Ali,zene,nikad ne reci nikad..srednji ulog...moj je 5 km...dobitak 8, koji ulazem dalje :)
2. korak
18:30 Auxerre-Dijon 1x @ 1.29
22:00 Dancevic F. - Garanganga T. 1 @ 1.14

Auxerre je tvrd na svome Abbe Deschampsu i ekipa Dijona ne sjeća se kada je posljednji puta sa toga travnjak otišla uzdignute glave , ne vjerujem niti danas da će to uspijeti.
29.03.13 Auxerre - Dijon 0:0 (0:0)
28.08.12 Auxerre - Dijon 2:1 (1:0)
21.12.11 Auxerre - Dijon 2:2 (0:2)
29.07.09 Auxerre - Dijon 2:1 (0:0)

Znači, igraju 30-godišnji kanađanin Frank Dancevic koji je 7.nositelj i 122. igrač po ATP ljestvici, te mladi 24-godišnji igrač iz Zimbabvea, Takanyi Garanganga koji je trenutno 371. igrač svijeta.
Dancevic nije ništa posebno napravio u karijeri (najbolji ranking 65.mjesto), ali solidno zna odigrati – ono što se od njega očekuje uglavnom ispoštuje. Najbolje rezultate postiže na hardu gdje u karijeri ima skor 216-135, a ove godine je na skoru na hardu 4-2. Sezonu je započeo u Sydney-u, gdje u 2.kolu gubi od Stakhovskog. Potom igra kvalifikacije AO i prolazi sva tri kola gdje pobjeđuje redom Gerasimov-a, Reynolds-a i Starace-a, međutim dalje od 1.kola nije mogao jer ga je dočekao Paire i ispratio doma. Ovdje je očekivano u 1.kolu pobjedio japanca Yasutaka Uchiyamu s 2:0 u setovima. U prvom setu je japanac i nešto igrao (7:6), ali je zato u 2. setu nokautiran s 6:0.
Ovog iz Zimbabvea necu ni da analiziram.

slika

ako prodje imam spreman 3. korak :)
Zadnja izmjena: fixator, dana/u 23 jan 2014, 20:25, ukupno mijenjano 1 put.
Semper Fidelis

tribalhardcore
Kontakt:

Post Postao/la tribalhardcore » 23 jan 2014, 17:41

hokej norveska liga
Rosenborg-Stjernen 1 (1,80 )
over 5,5 ( 1,40 )
Bosno moja, cija li si sada boli li te danas vise nego prije tko to misli da te ima
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena

xaves
Kontakt:

Post Postao/la xaves » 23 jan 2014, 17:42

evo @Forster se javio pa nece se vise ponavljat' da trazim pare (ako se ovo moze nazvati tako) i izvinjavam se na spamu

EmirSioux89
Kontakt:

Post Postao/la EmirSioux89 » 23 jan 2014, 17:52

Atl.Madrid - Atl.Bilbao - ps1 ( oba tima daju gol ) @1.80

Ne znam sto al' imam neki osjecaj da ce ovde bit dosta golova a da ce obje ekipe postici po pogodak :D
Manchester United!

Amarkony
Kontakt:

Post Postao/la Amarkony » 23 jan 2014, 17:53

Forster je napisao/la:Lorenzi - Alund 1 @ 1.53
Struff - Muller 1 @ 1.36 TR 2:0 @ 2
Lama - Falla TR 0:2 @ 1.53

Lorenzi vecinu sezone provodi po Challengerima i ATP turnirima u Južnoj Americi, izdominira po ovim slabim challengerima. Prosle sezone je dosao do cak 49. pozicije. Sa druge strane ima Alunda, koji ima isti princip kod biranja turnira. Samo sto njeg bas i ne veoma dobro, trenutno 138., bio je dosao do cak 83. pozicije u Augustu. Na kraju prošle godine je nagovijestio da bi u ovoj sezoni mogao i dalje, ali ga je pred Novu Godinu na turniru u Sao Paolu ponizio Pedro Sousa sa 6-2 6-0. Mučio se u 1. kolu sa G. Melzerom, nema puno šanse da dobije Lorenzia koji ima i bolju igru, a i iskustvo. Sva tri medjusobna duela bez problema dobio Lorenzi.

Struff je nastavio gdje je stao prosle godine. Igra najbolji tenis u karijeri, mlad je igrač, može još dosta da napreduje. Odličan servis, veoma visok, odlični udarci, na pocetku sezone veoma dobar. U Sidneju namučio Čilića a prije toga u kvalam dobio Veselya, Devvarmana i Kukushkina. Žrijeb ga nije pomazio na AO, Južni je ipak bio kvalitetniji. Na ovom Challengeru u Heilbronnu dobio De Scheppera, pružio odličnu igru. Gilles Muller, naravno odličan igrač bio sve do serije povreda koje su ga unazadile tako da ga je prosle sedmice na Futuresu pobijedio Katic(?). Prvo kolo je prosao samo zbog povrede Cecchinata koji ipak nije uspio izdržati cijeli meč pa je predao. Struff u ovom trenutku izmislio tenis za Mullera.

Sta reci za zadnji meč, Falla takodje miljama ispred Lame, koji je u 1. kolu dobio jos losijeg Oliva. Od Falle ocekujem najmanje finale ovdje, tako da pobjeda protiv Lame koji je od maja prosle godine samo pobijedio velikog tenisera Cachina ne bi trebala doci u pitanje. Ocekujem lagano demoliranje. 8-)
Ispratio. Sretno nam!

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 23 jan 2014, 17:56

Par: Raya Casablanca - Guimaraes (21:00)
Tip: Guimaraes daje gol
Tečaj: 1.25

Prijateljska utakmica u 80% slučajeva znači obilje golova. Pokušavam promislit u kakvom sastavu treba izaći 5. momčad Portugalske prve lige, protiv osrednje Marokanske momčadi, a da ne postignu barem jedan zgoditak!? I to, ponavljam, u prijateljskoj utakmici.. Uvijek tu bude nekakvih namještanja,prijelaza,ikseva.. Svega i svačega. Ali mislim da gol Guimaraesa ne bi trebao doći u pitanje. Ako tko voli pratiti padove kvota, na pobjedu Portugalaca tečaj je u padu u svim jačim online kladionicama.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 23 jan 2014, 18:00

tribalhardcore je napisao/la:hokej norveska liga
Rosenborg-Stjernen 1 (1,80 )
over 5,5 ( 1,40 )

nije mi jasno ko ovo može igrati. :? 6 golova mora pasti da bi prošao kvotu 1,40.
bezze.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 23 jan 2014, 18:02

Lova je na UNDERU pa bujrumslika
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

EmirSioux89
Kontakt:

Post Postao/la EmirSioux89 » 23 jan 2014, 18:18

dr.van nostrand je napisao/la:Lova je na UNDERU pa bujrumslika
Sta bi brate LBJ sta odigra?
Manchester United!

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 23 jan 2014, 18:24

Pa nista, ne igra Wade,
ovaj bi mogao hejterima u inat utrpat 38p, ipak tesko mu gledat Duranta i njegovih 40+ svak trecu, cetvrtu noc
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 23 jan 2014, 18:29

dr.van nostrand je napisao/la:Pa nista, ne igra Wade,
ovaj bi mogao hejterima u inat utrpat 38p, ipak tesko mu gledat Duranta i njegovih 40+ svak trecu, cetvrtu noc
Dwayne ne igra 100% ? Ja procita da je upitan.. :?

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 23 jan 2014, 18:33

slika

;)
silver & black

apocalyps
Kontakt:

Post Postao/la apocalyps » 23 jan 2014, 18:35

bevanda4 je napisao/la:Par: Raya Casablanca - Guimaraes (21:00)
Tip: Guimaraes daje gol
Tečaj: 1.25

Prijateljska utakmica u 80% slučajeva znači obilje golova. Pokušavam promislit u kakvom sastavu treba izaći 5. momčad Portugalske prve lige, protiv osrednje Marokanske momčadi, a da ne postignu barem jedan zgoditak!? I to, ponavljam, u prijateljskoj utakmici.. Uvijek tu bude nekakvih namještanja,prijelaza,ikseva.. Svega i svačega. Ali mislim da gol Guimaraesa ne bi trebao doći u pitanje. Ako tko voli pratiti padove kvota, na pobjedu Portugalaca tečaj je u padu u svim jačim online kladionicama.
Prije bih stavio oba daju gol ili na sitno 1.Igraju fin fudbal,gledao sam ih na onom prvenstvu,eh sad ne znam kakvi su gosti,mogli bi ga uvaliti.Svakako zanimljiva tekma gdje ocekujem dosta golova.Sretno.

Fiorentina-Siena gg1 1,80

Po meni je ovo vrlo izgledno,Siena ce svim snagama napasti kup i mislim da mogu postici gol.U zadnje 3 utakmice su davali golove Fiorentini,ne vidim razloga zasto ne bi i sad.Dosta izgledan par.

Atl.Madrid-Atl.Bilbao gg1 1,70

Bilbao ima odlicnu ekipu i mislim da mogu do gola.Svidja mi se kvota,pa vidjet cemo.

Raja-Guimaraes kp1 2,00

Ne znam zasto al nekako me vuce da ovo odigram,cisto osjecaj.
BHF Bosanska Krajina!

ViperCator
Kontakt:

Post Postao/la ViperCator » 23 jan 2014, 19:00

BRAZILSKA 1.LIGA
Kosarka.
Sve utakmice pocinju u 23:00.

Franca-Mogi Das Cruzes
TIP: Mogi Das Cruzes vise od 72.5
Koeficijent: 1.85

Mogi Das Cruzes u prosjeku u ligi daje 79 koseva. U zadnje 3 gostujuce utakmice su presli granicu od 72.5
Najvise me je privukao rezuktat zadnje medjusobne utakmice ove dvije momcadi gdje je Mogi Das Cruzes dobio sa 52:90.

Goiania-Flamengo
TIP: Hendikep +10.5 - 2 (pobjeda Flamenga sa 11)

Flamengo u zadnjih 6 utakmica ima 6 pobjeda. Goiania zadnjih 6 - 6 poraza. Flamengo je 1 na tablici a Goiania 14.

Uberlandia-Cearense
TIP: vise od 160.5 koseva

Zadnja medjusobna utakmica zavrsila je 96:86. Zadnje dvije utakmice koje je igrala Uberlandia je otisla preko 95 koseva pa vjerujem da ako oni daju 90 ovi drugi mogu bar 70.

Ovo je Brazilska kosarka o kojoj ne znam nista i znam da su analize glupe (posebno ova druga) ali ja cu pokusati ovaj listic zato sto vise mrzim glupi NBA igrati.
Ako netko isprati ne ljutite se kad sve ode under. :mrgreen:
:citaj:

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 23 jan 2014, 20:12

At. Mad - Bilbao OBA DAJU 1,80
Siena DAJE GOL 1,90
Zoran Dragić OVER 12,5 1,80

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.