Nisi trebao @Kurblu.Momak zna znanje i zelio je forum dobro,nije to radi sebe radio.Nek svi znaju ko je kakav,sve dok se suti ovdje ce klinci i specijalci vladati.Kurbla brate,kad ti istekne kazna vrati se,trebas forumu.Nikad ovo nisam volio pisat,vazda me klinac bolio al momak je regularan i posten a zna znanje kao i @miki i jos par njih.Bar nesto pokusavaju.Pozdrav.Monolog je napisao/la:Dakle, DrinaJedina, Zokyy i Kurbla će odmoriti od foruma. S tim da je @DrinaJedina aka @ZapadJeCudo trajno banovan (haman zaboravio da je isti tiket postavio sa oba accounta + se poklapaju ip adrese).
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
BHF Bosanska Krajina!
- masteRofPoker
- Kontakt:
+1apocalyps je napisao/la:Nisi trebao @Kurblu.Momak zna znanje i zelio je forum dobro,nije to radi sebe radio.Nek svi znaju ko je kakav,sve dok se suti ovdje ce klinci i specijalci vladati.Kurbla brate,kad ti istekne kazna vrati se,trebas forumu.Nikad ovo nisam volio pisat,vazda me klinac bolio al momak je regularan i posten a zna znanje kao i @miki i jos par njih.Bar nesto pokusavaju.Pozdrav.Monolog je napisao/la:Dakle, DrinaJedina, Zokyy i Kurbla će odmoriti od foruma. S tim da je @DrinaJedina aka @ZapadJeCudo trajno banovan (haman zaboravio da je isti tiket postavio sa oba accounta + se poklapaju ip adrese).
Apsolutno druze. Kurbla vrati se zbog prave raje.

I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
ma ima Kurbla 16 profila
, samo čekamo da iskoči ovdje sa postom 

Pustiću sunce da topi ljubav!
apocalyps je napisao/la:Nisi trebao @Kurblu.Momak zna znanje i zelio je forum dobro,nije to radi sebe radio.Nek svi znaju ko je kakav,sve dok se suti ovdje ce klinci i specijalci vladati.Kurbla brate,kad ti istekne kazna vrati se,trebas forumu.Nikad ovo nisam volio pisat,vazda me klinac bolio al momak je regularan i posten a zna znanje kao i @miki i jos par njih.Bar nesto pokusavaju.Pozdrav.Monolog je napisao/la:Dakle, DrinaJedina, Zokyy i Kurbla će odmoriti od foruma. S tim da je @DrinaJedina aka @ZapadJeCudo trajno banovan (haman zaboravio da je isti tiket postavio sa oba accounta + se poklapaju ip adrese).
Bas tako.. moderator vjerovatno nije upratio cijelu pricu i nadam se da ce vratiti Kurblu..
Kad se već svi oglašavaju - i ja sam za vraćanje kurble.
Zadužio je dosta forumaša svojim parovima i tiketima, nije red da se banuje radi onoga jučer.
Ako već mora nešto bit nek mu moderatori daju "žuti karton"
Zadužio je dosta forumaša svojim parovima i tiketima, nije red da se banuje radi onoga jučer.
Ako već mora nešto bit nek mu moderatori daju "žuti karton"

U desetom selu živi Antuntun!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nemam običaj objašnjavati svoje postupke - ali, ako baš hoćete, Kurbla je dobro prošao. Pozivanje na fizički obračun, prijetnje i otkrivanje identiteta forumaša su više nego dovoljni razlozi da bude trajno banovan. No, zbog toga što je "branio" kolegu - dobio je sedmicu.
Toliko o ovome.
Toliko o ovome.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Nego daj ti nama koji par,sta mislis koliko ce kartona biti na tekmi Atl.Madrid-Bilbao ?Monolog je napisao/la:Nemam običaj objašnjavati svoje postupke - ali, ako baš hoćete, Kurbla je dobro prošao. Pozivanje na fizički obračun, prijetnje i otkrivanje identiteta forumaša su više nego dovoljni razlozi da bude trajno banovan. No, zbog toga što je "branio" kolegu - dobio je sedmicu.
Toliko o ovome.

BHF Bosanska Krajina!
- masteRofPoker
- Kontakt:
Monolog je napisao/la:Nemam običaj objašnjavati svoje postupke - ali, ako baš hoćete, Kurbla je dobro prošao. Pozivanje na fizički obračun, prijetnje i otkrivanje identiteta forumaša su više nego dovoljni razlozi da bude trajno banovan. No, zbog toga što je "branio" kolegu - dobio je sedmicu.
Toliko o ovome.
Ok to sve. Ali kada si tako spretan da doletis odmah i banujes covjeka koji je medu rijetkim koji ovdje vrijede nesto i ljudski i kockarski (

LP
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
-
- Kontakt:
e sa ovim se u potpunosti slazemmasteRofPoker je napisao/la:Monolog je napisao/la:Nemam običaj objašnjavati svoje postupke - ali, ako baš hoćete, Kurbla je dobro prošao. Pozivanje na fizički obračun, prijetnje i otkrivanje identiteta forumaša su više nego dovoljni razlozi da bude trajno banovan. No, zbog toga što je "branio" kolegu - dobio je sedmicu.
Toliko o ovome.
Ok to sve. Ali kada si tako spretan da doletis odmah i banujes covjeka koji je medu rijetkim koji ovdje vrijede nesto i ljudski i kockarski (), zasto tako isto cesce ne dodes i ne ocistih temu od psovanja vjerskih svetinja i cigancenja za par eura i opcenito nam ocistih teme od trolanja ? Ako bas nemas vremena, ima ovdje momaka koji bi to itekako volili da urade. Primjeti da je ovo jedna od najposjecenijih i najkonstantnijih tema, tako da obrati malo paznju.
LP
100 puta sam vidjeo ovdje kako neko radi toga sto padne na jednom paru psuje Boga,kruh,ovo ono ( nisam neki vjernik da odmah rascistimo )
ruzno je vidjet kad neko tako psuje i jos kada mu nesto kazes on se nesto kofrci ovo ono i tacno bi mu pozelio da nikada vise nikada ne pogodi ni jedan jedini par a kamoli listic
ps vracaj nam kurblu

Bosno moja, cija li si sada boli li te danas vise nego prije tko to misli da te ima
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena
Pa rekao sam vam sta se dogadja kad se otkrije pravo ime.
Da je Drina sam to rekao ok ali nije dopusteno da neko drugi govori njegove ime i sharea njegov fb profil.
Da je Drina sam to rekao ok ali nije dopusteno da neko drugi govori njegove ime i sharea njegov fb profil.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Alaj i ti mozes filozofirat to je cudo jedno.Otelo je napisao/la:Pa rekao sam vam sta se dogadja kad se otkrije pravo ime.

BHF Bosanska Krajina!
- Fantasista
- Kontakt:
Vratite nam Kurblu 

ma nije sedmica puno vratice se jaci Kurbla, pa citav forum je uz njega cak i ja novopeceni clan jer sam citao njegove prijedloge ima mjesec 

.
Zadnja izmjena: Iskodee, dana/u 23 jan 2014, 17:57, ukupno mijenjano 1 put.
I ti si zanimljiv lik.Stalno govoriš kako ne želiš da se vodi rasprava oko tih 10KM,a konstantno se vraćaš na njih.Pusti više,nije ti poslao i gotovo.Evo hoćeš da ti ja pošaljem? Stvarno nema smisla.Taman se stišalo malo,ti uletiš sa tim da ti nije poslao i još tražiš da se ne priča o tome više ovdje.A ovim javljanjem si osigurao još bar jednu stranicu rasprave o prokletih 5 eura.
Kurbla je najbolji kladioničar ovdje,ali sinoć je pretjerao.Bukvalno je prijetio čovjeku,spominjao kako će ga naći jer zna gdje živi,kako će se "iznenada" upoznati sa njim i tako to.Zaslužio je sedmicu,a dobro je i prošao.
Kurbla je najbolji kladioničar ovdje,ali sinoć je pretjerao.Bukvalno je prijetio čovjeku,spominjao kako će ga naći jer zna gdje živi,kako će se "iznenada" upoznati sa njim i tako to.Zaslužio je sedmicu,a dobro je i prošao.
You'll never walk alone.
Believe je napisao/la:I ti si zanimljiv lik.Stalno govoriš kako ne želiš da se vodi rasprava oko tih 10KM,a konstantno se vraćaš na njih.Pusti više,nije ti poslao i gotovo.Evo hoćeš da ti ja pošaljem? Stvarno nema smisla.Taman se stišalo malo,ti uletiš sa tim da ti nije poslao i još tražiš da se ne priča o tome više ovdje.A ovim javljanjem si osigurao još bar jednu stranicu rasprave o prokletih 5 eura.
Ostavi sebi i uplacuj tikete po 0.10 centi

Buduci novinar pa mi se mozeapocalyps je napisao/la:Alaj i ti mozes filozofirat to je cudo jedno.Otelo je napisao/la:Pa rekao sam vam sta se dogadja kad se otkrije pravo ime.

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
http://www.totalsport.hr/hr/izdvojeno/i ... rdu-dolara" onclick="window.open(this.href);return false;
evo ga raja da se vise ne mucimo s sicom lagane pare

- Idimidodjimi
- Kontakt:
xaves je napisao/la:http://www.totalsport.hr/hr/izdvojeno/i ... rdu-dolara
Onog ko pogodi 63 ishoda utakmica ljubim u dupe usrano.
Kakva navlaka za kladjenje, nevjerovatno!
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!
ma samo reklama za ovu firmu nisam ni ja ozbiljanIdimidodjimi je napisao/la:xaves je napisao/la:http://www.totalsport.hr/hr/izdvojeno/i ... rdu-dolara
Onog ko pogodi 63 ishoda utakmica ljubim u dupe usrano.
Kakva navlaka za kladjenje, nevjerovatno!

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 0 gostiju.