FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

DenchiNL
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la DenchiNL » 23 jan 2014, 16:25

SarajlijaTM je napisao/la:
Ne igra zato sto jagodic ima "poseban" kriterij....

A izvini sta to ima Delač, a nema Armin Hodzic? Osim pasosa evropske unije koji mu je omogućio laksi transfer u englesku.
Jel ima, mozda to sto grije klupu od 2009g? Dok hodza mali igra sve bolje i bolje. Btw nedavno u dresu liverpula zabi 2 gola na turniru.
Nakon nekih pametnih poteza ovo s delacom mislim da ni mnogima od vas nije jasno

Eno Đorđe Pantic, cisti primjer, skidao golove figu ronaldu carlosu i kome sve jos, sto su nasi golmani samo na tv gledali, pa dodje kod vas i adilovic mu uze mjesto u prvih 11
ma sve si u pravu e ;) zato ćemo sad tražiti od Abdulaha da nam i tog Armina završi ,
hvala ti na savjetu :lol: :lol: :lol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

BegAx
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BegAx » 23 jan 2014, 16:27

rammstein je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la:Jarane info od dobro starijeg i upucenijeg pitara koji ne lupa gluposti kao na ovoj temi
Bandit ili ne, to si ti rekao, nije moje da sudim

Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk
mozes biti precizniji :) kakvih 5 miliona i na kakvom racunu ;)
Dino ima racun na Kajmanskim otocima.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 23 jan 2014, 16:28

Pa valjda je jasno da dok se poreznoj ne plati dug, a svi znamo da ga nije niko platio do sad, pare se slijevaju na razne druge nacine.
Sta tu nije jasno?
Pare jarane, 5mil eura, od tana za fks

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 23 jan 2014, 16:28

SarajlijaTM je napisao/la:Ev jedna mahalska :-P
Prica Dino fening po carsiji svojoj raji da imate jos 5mil eura na njegovom racunu za fks.
Valjda ce biti transparentan i da to ne ode na otpremninu ;-)
A pricate da greda nece sve da kaze....
nije beg cicija , nek uzme i 10 , ima odakle,
ipak mi nismo u + završili sezonu ko vi jbg
:lol: :lol: :lol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 23 jan 2014, 16:30

stani, stani, zar nas Tan nije kupio za 3 mil. i reklamu na dresu??? :(

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 23 jan 2014, 16:30

@begax - mani me se s tim forama osnovaca.
Bar ja ne provociram i pisem na temi fks o fks

@ rammstein - pa tako je receno, ali kao i svugdje u bih bilo bi cudo cuti citavu pricu

Zadnja izmjena: SarajlijaTM, dana/u 23 jan 2014, 16:32, ukupno mijenjano 1 put.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 23 jan 2014, 16:31

rammstein je napisao/la:stani, stani, zar nas Tan nije kupio za 3 mil. i reklamu na dresu??? :(
nije bolan on ti je doš'o da nas pokrade, mutni poslovi :lol: :lol: :lol:

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 23 jan 2014, 16:31

Ja sto sirotinju gadjamo kavijarom.
1946

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 23 jan 2014, 16:32

BegAx je napisao/la:
rammstein je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la:Jarane info od dobro starijeg i upucenijeg pitara koji ne lupa gluposti kao na ovoj temi
Bandit ili ne, to si ti rekao, nije moje da sudim

mozes biti precizniji :) kakvih 5 miliona i na kakvom racunu ;)
Dino ima racun na Kajmanskim otocima.
Nije nego u Americkoj Samoi, jesam ti juce fino objasnio heboga ti :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

janini
Kontakt:

Post Postao/la janini » 23 jan 2014, 16:34

SarajlijaTM je napisao/la:@begax - mani me se s tim forama osnovaca.

Da pricas o FKS, ali pogledaj sta pises.Da li mozda znas sta znaci kleveta, laz, petljanje, ili sta znaci biti patoloski lazov, ili kad sam sebe lazes to je nesto najgore..kao i pateticna prica koju vi prosipate svaki dan, sat, minutu na ovoj temi iz mrznje, LJUBOMORE, PAKOSTI to vas pojede covjece.Kad iznosis takve stvari, takve informacije postoji pojam zove se argument, proguglaj da vidi sta to znaci imas wikipediu pa procitaj..ARGUMENTOVANO PRICAJ AKO VEC NESTO PAMETUJES, a ti to ovdje nemas kao nijedan drugi tvoj frendic s meljine teme.

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 23 jan 2014, 16:35

@ rammstein - pa tako je receno, ali kao i svugdje u bih bilo bi cudo cuti citavu pricu

ko je htio da je cuje, mogao je :) ko nije ostao je u nedoumici i pricao price o prodaji kluba za siću.. sad ispade poslije udjela 3,5 mil i ovih 10 da je to 13,5 milki...ZA SAD :mrgreen:

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 23 jan 2014, 16:37

rammstein je napisao/la:

ko je htio da je cuje, mogao je :) ko nije ostao je u nedoumici i pricao price o prodaji kluba za siću.. sad ispade poslije udjela 3,5 mil i ovih 10 da je to 13,5 milki...ZA SAD :mrgreen:
ma ne kontaš ti , on je sve ovo uradio da nas opljačka,
inače milijarderi kad preuzmu klub nikad ne ulože pare nego ga prvo opljačkaju,
milion slučajeva :lol: :lol: :lol:

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 23 jan 2014, 16:38

Janini, ova tema je inace poznata po argumentovanim raspravama i tvrdnjama

Btw mrznja, ljubomora i pakost se bolje vidi u tome sto ti ne mozes napisati zeljo, nego meljo, kontas?
Znam da ne kontas, al nema veze

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 23 jan 2014, 16:41

SarajlijaTM je napisao/la:Janini, ova tema je inace poznata po argumentovanim raspravama i tvrdnjama

Btw mrznja, ljubomora i pakost se bolje vidi u tome sto ti ne mozes napisati zeljo, nego meljo, kontas?

ja sam tvrdio prije 7 dana da dolazi Delač pa ste se vi ovdje (Nisi ti) gupno smijali i ismijavali STA CE GOLMAN CELZIJA U PL??? ;)

janini
Kontakt:

Post Postao/la janini » 23 jan 2014, 16:41

SarajlijaTM je napisao/la:Janini, ova tema je inace poznata po argumentovanim raspravama i tvrdnjama

I jel ti ovo odgovor i razmisljanje, hoces da ja i ti diskutujemo? hocemo li argumentovano, sta sam ja pogresno rekao ili slagao?Sve je tako kako sam i napisao dovoljno je otici 2-3 str nazad, samo 2-3 str.Ja vas razumijem pjenite otkako je sve ovo pocelo kako necete, al jos tuznije koliko ste nisko pali u prici, i koliko ste jadni i pateticni dodjete na temu FKS samo kontru pucati, i omalovazavati, ismijavati nesto a nigdje materijala, pa ga rovite pa od muke besmislice lupate.Hahaha bjez' ba definicija ste pateticnosti.Zdravo.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 23 jan 2014, 16:42

e ozbiljno haj malo idi na temu svog kluba , brojite juniore u timu, radite nešto :lol:
dok vas nismo poklopili novčanikom :lol: :lol: :lol:

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 23 jan 2014, 16:43

Prica covjek o argumentovanoj raspravi, a nece da se informise. Pa nije Tan Dini prebacio pare na racun, postoji racun otvoren namjenski za te upravljacke uloge. Eto cisto da ti olaksam da ne moras googlat.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 23 jan 2014, 16:44

Pa, pazi ja nisam narocito pratio, jesam tj, ali ne kao navijaci fks.
Mozda je ovdje to nekome stara informacija, al je meni novo npr.
Samo morate malo poraditi na dijalogu, ja sam prvi da se aldin bacelonafan i slicni trajno uklone. Svima idu na zivce, tako ih sad pola konta da ja provociram i sta sve ne
Ima nas ljudi, gradske djece jos, koji nisu ko plafon ograničeni

10.Skoro
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la 10.Skoro » 23 jan 2014, 16:49

SarajlijaTM je napisao/la:
Ne igra zato sto jagodic ima "poseban" kriterij....

A izvini sta to ima Delač, a nema Armin Hodzic? Osim pasosa evropske unije koji mu je omogućio laksi transfer u englesku.
Jel ima, mozda to sto grije klupu od 2009g? Dok hodza mali igra sve bolje i bolje. Btw nedavno u dresu liverpula zabi 2 gola na turniru.
Nakon nekih pametnih poteza ovo s delacom mislim da ni mnogima od vas nije jasno

Eno Đorđe Pantic, cisti primjer, skidao golove figu ronaldu carlosu i kome sve jos, sto su nasi golmani samo na tv gledali, pa dodje kod vas i adilovic mu uze mjesto u prvih 11
Nije pantic skidao penale i udarce nabrojanoj eliti vec njegov menadzer Vojislav Dragovic,. Joj ovim strumfetama se pamet vise pomutila pa ne znaju ni sta pisu hahahahha
Mi nikada odustati necemo...

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 23 jan 2014, 16:50

SarajlijaTM je napisao/la:Pa, pazi ja nisam narocito pratio, jesam tj, ali ne kao navijaci fks.
Mozda je ovdje to nekome stara informacija, al je meni novo npr.
Samo morate malo poraditi na dijalogu, ja sam prvi da se aldin bacelonafan i slicni trajno uklone. Svima idu na zivce, tako ih sad pola konta da ja provociram i sta sve ne
Ima nas ljudi, gradske djece jos, koji nisu ko plafon ograničeni

meni ijutros nije bilo tesko da se vratim na komentare vasih navijaca i dobar dio njih vise NEMA... a sinoc bili ... aktirno su se brisale nebuloze..
od pocetka dolaze i ismijavaju svaki potez nase uprave a mi pregovaramo sa igracima koji imaju plate kao neki timovi u nasoj ligi zajedno...placamo obestecenje za igrace itd. dok npr. vama covjek ode u slobodu i prica kako nema para i plate... eno imas na temi o slobodi..... jel to malo dvolicno? iskren budi? i onda se pitas sto te neko napada, pa jarane zadnjih mjesec dana ovdje sse svako sloovo vasih navijaca svodilo na podrugivanje i oomalovazavanje osim rijetkih slucajeva, tako i da normalan psot izgleda kao provokacije

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bosnas_, mnon46 i 199 gostiju.