Šta Armin Hodžić?likusa je napisao/la: Cekaj a Armin Hodzic ?
kolko je on para?

ma dovest ćemo i njeg samo da se zagrijava pred istokom ba

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Šta Armin Hodžić?likusa je napisao/la: Cekaj a Armin Hodzic ?
Ahahahahahahahmikimaus je napisao/la:Hajde jos Velikonja , i Dino oplodi mi sestru da se orodimo .
Jedan od onih koji se mjesecima nalaze u crnoj mišijoj rupi i čekaju dan kada će Sarajevo da zijani da bi izašao vani i palamudio i ispoljavao komplekse.Micron je napisao/la:pa tako vam je i ove sezone samo su vam oci zamazane ?
koliko ste do sada doveli igraca ? 7/8 ? ne moze se tako raditi...
Sarajlijc@ je napisao/la:Ahahahahahahahmikimaus je napisao/la:Hajde jos Velikonja , i Dino oplodi mi sestru da se orodimo .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mikimaus je napisao/la:Hajde jos Velikonja , i Dino oplodi mi sestru da se orodimo .
Ne igra zato sto jagodic ima "poseban" kriterij....rammstein je napisao/la: igrač koji vrijedi jako mnogo ali iz asebe nema ni blizu ono sto ima Delač...nije mi jasno kako ovaj momak (Armin) ne igra za U21
Jes' vidio bandita?SarajlijaTM je napisao/la:Ev jedna mahalska![]()
Prica Dino fening po carsiji svojoj raji da imate jos 5mil eura na njegovom racunu za fks.
Valjda ce biti transparentan i da to ne ode na otpremninu![]()
A pricate da greda nece sve da kaze....
Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk
Ne sekiramo seSarajlijaTM je napisao/la:Ev jedna mahalska![]()
Prica Dino fening po carsiji svojoj raji da imate jos 5mil eura na njegovom racunu za fks.
Valjda ce biti transparentan i da to ne ode na otpremninu![]()
A pricate da greda nece sve da kaze....
Selimović i Kustrica izmislili Vincenta Tana, sve je to fatamorganaMicron je napisao/la:pa tako vam je i ove sezone samo su vam oci zamazane ?
koliko ste do sada doveli igraca ? 7/8 ? ne moze se tako raditi...
mozes biti preciznijiSarajlijaTM je napisao/la:Jarane info od dobro starijeg i upucenijeg pitara koji ne lupa gluposti kao na ovoj temi
Bandit ili ne, to si ti rekao, nije moje da sudim
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], napoleon72, riki46, Vanja8 i 52 gosta.